Nya Volkswagen CC: lyx och teknik för 2018

Nya Volkswagen CC: lyx och teknik för 2018

Den nya generationen av Volkswagen CC siktar högt med en extravaganza och teknik som kommer att placeras i en högre segment. Det kommer att vara klar under 2018.

Volkswagen CC, ny generation 2018

Volkswagen CC, ny generation 2018

Volkswagen CC, ny generation 2018

Volkswagen CC, ny generation 2018

den Nuvarande Volkswagen CC Det ville frikoppla VW Passat i 2010. Det var inte en enkel kommersiell infall, men en långsiktig vision att sätta mycket högre vy. Klättra en stegpinne på värdeskalan gör det möjligt att ange de marknader där VW elit tar år och bruka sätt, eftersom den kinesiska marknaden.

den ny generation av Volkswagen CC Det kommer att bruka nya och revolutionerande prototyper, en del redan släppts och andra ännu att presenteras. Dessa är de fall av Sport och begrepp Volkswagen C Coupe. Mycket nära i tiden, som vi såg förra året två av saloon bilar som förutser en allt närmare verkligheten, ytterligare visar de tekniska färdigheter och grupp varumärke med sina modulära arkitekturer. Å ena sidan, Volkswagen C Coupe GTE, baserat på MLB-plattform, har redan passerat gränsen bil koncept för att bli en riktig produkt, Phideon, naturlig ersättare Phaeton. För hans del, Volkswagen Sport Coupé GTE, i detta fall baserat på arkitekturen MQB, beskriver den väg som nu måste gå ny generation av VW CC. Båda representerar de dimensionella begränsningar som Volkswagen och kan vill ta sina respektive arkitekturer. Att passera den motsvarande "skinn" dessa begrepp innebär också att finna mer subliminala meddelanden, såsom det faktum att båda använder en hybridmotor plug Plug-in, framhärda i 20 hybrid- och elbilar varumärket planerar att ha härifrån till 2020.

i framtida Volkswagen CC, Mer information läsa mellan raderna, det faktum att montera en 4-cylindrig motor koncept version baserad arkitektur ship logo grupp –MQB– och en sex-cylinder, i vilken förutser detta VW CC vars fotografisk rekreation har i den här artikeln, modell från Volkswagen Årets 2018.

Den nya Volkswagen CC 2018 ger tillväxt spurt

Avsevärt större i längd och slåss mot Volkswagen Passat, den nya Volkswagen CC visar också deras ambitioner genom sina proportioner: nästan 4,9 meter i längd -ten mer än den nuvarande generationen, mer eller mindre längden av en Audi A6 för en kropp med taklinje till 140 cm från marken, så lågt som Audi därför A7. Mycket bred och stor axelavstånd, med minimal främre överhäng, ramlösa dörrar, glas frukt av låga hög midja och en mycket avslappnad, det nya VW CC också det verkar bekräfta en trend förändring bidrar mycket mer spännande estetiska resurser.

2018 Volkswagen CCVolkswagen Han lärde sig med nuvarande CC värdet av en femte plats, även om den nya modellen kommer också att ge en konfiguration av två baksäten dividerat med en framträdande mittkonsolen som kommer att födas från de två framsätena, där en andra laget kommer att innehålla information och underhållning. en interiör ligger runt folk där ljuset kommer att ha stor betydelse, vare sig naturligt genom en valfri panoramatak eller artificiellt innerbelysning med konfigurerbara teman. Break även med klassisk inredning varumärke mot en mer teknisk och modern stil, med massor av lackerade material i hela kupén. Det kommer att bli snart för VW produktion bär 3-dimensionella virtuella skärmar där du arbetar, kallas Active Info Display, men inte den gestural kontroll för olika funktioner såsom radio, bluetooth eller öppning taklucka. Och om vi har sett hur världen smartphones har gripit fordonets inre, är nästa steg att genomföra funktioner med förmåga att inspelning biorytmer av föraren genom Smartwatch.

2018 Volkswagen CC: mekaniska alternativ

V6 … bara i Volkswagen CC plug-in hybrid version GTE. Makt är inte längre synonymt med antalet cylindrar, men exklusivitet, så VW kommer att utvecklas GTE erbjuder versioner i framtiden CC: En med samma kombination av termisk / elmotorer Passat GTE; en annan med en mer långtgående och komplex konfiguration: V6 bensin och två elektriska motorer, I båda fallen, batteripaket som garanterar minst 50 km elspis. De återstående propellrar och växellådor kommer att likna den VW Passat vid den tidpunkten, som anländer utvecklats.

Du kan också vara intresserad

– Volkswagen skandal: 67 bilar ur krisen

– Volkswagen Golf GTI Clubsport, priset för Spanien

Adblock
detector