Den nya Mercedes motorer: 6 tillbaka online!

Den nya Mercedes motorer: 6 tillbaka online!

Mercedes revolution. Brand lanserar fyra nya motorer för 2017, bensin och diesel, kort efter hans framtida bilutställning Elektrifierade förslag. Och med många nya funktioner …

Mercedes lanserar diesel- och bensinmotorer som börjar i 2017 i klass S

Mercedes lanserar diesel- och bensinmotorer som börjar i 2017 i klass S

Mercedes lanserar diesel- och bensinmotorer som börjar i 2017 i klass S

Mercedes lanserar diesel- och bensinmotorer som börjar i 2017 i klass S

Mercedes, som uppfann bilen 130 år sedan, verkar vara klart att förbränningsmotorn fortfarande kommer att leva många år. Så det bästa du kan göra i detta svar på många behov är det att utvecklas erbjuda lägre förbrukning, mindre föroreningar och högre prestanda. Mot odds, efter tio år av V6-motorer, Mercedes har beslutat att återvända till sexcylindriga motorer på nätet. Och för övrigt visat utvecklingen i deras konventionella konfigurationer, fyrcylindrig V8.

Mercedes: inline sexcylindrig som BMW

att placera cylinder V är över, den fullständigt upptar utrymmet under huven med en bredare och kompakt motor. Mercedes återgår till sin vanliga form, som rival BMW aldrig lämnat. Om du vill uppnå excellens inom vibration, som det anstår en bil lyx eller vadvad bättre lösning än mer balanserad motor arkitektur? Dessutom återgår Mercedes till inline-six både diesel och bensin.

Bensin partikelfilter

Andra tillverkare som Volkswagen hade också aviserat, men det kommer att vara i 2017 när vi ser Första Mercedes bensin partikelfilter. Det kommer debut i M256 motorn, en inline sexcylindriga treliters, i S. Klass

Mercedes S-Class prototyptester generatormotorer kommer debut i 2017

RDE framtida godkännande testning, med tester som mäter föroreningar i öppen trafik och ett brett område av driftstemperaturer, kommer att avslöja att bensinmotorer direkt injektion producerar också partiklar, även om de är mindre än de hos Diesel. Mercedes avsedd åtgärda det genom detta partikelfilter teknik dominerade år i diesel.

48 volt tjänar till att förkorta motor …

Om huvudsakliga nackdelen med den sexcylindriga motorn var dess längd "invasiv"Mercedes har Elektrifierade 48 volt, avlägsnande av hjälpbandet i fronten. Korta motorkonstruktion faktorer inblandade, såsom dess kolvar med reducerad diameter (I utbyte mot en lång karriär), som tillåter dem närmare varandra.

med 48 volt feeds balsam kompressor, vattenpump, start-generatorn … och överladdningssystem: En elektrisk kompressor kan nå 70 tusen rpm i 0,3 sekunder. Det är inte den första bilen med en elektrisk turbo, eftersom vi redan har sett i en Audi SQ7. Meddelar att upphäver den fördröjda svaret från turboladdare och med ett deplacement på tre liter Mercedes kungörelse få 300 kW (408 hk) och 500 Nm (51 Nm), figurer motsvarar den nuvarande V8, men med bränsleförbrukningen femton procent lägre än den nuvarande V6. Starter-generatorn systemet 48 volt operation blir omedelbara och mjuka stop-start faser, uppföra sig väl som en hybrid. I sitt milda hybriddrift retention och utvinning av bromsenergi, men också stoppar motorn när bilen startas i ljuset nedstigning och Den kan ge 15 kW (20 hk) motor kompletterande. Det är anmärkningsvärt att denna motor-generator för första gången har anförtrotts tomgångsfunktion. Vi vet inte om stabilitet söks eller underlätta en stabil tomgång, men under, utan både berika blandningen under uppvärmningsfasen motorn, vilket kan leda till lägre förbrukning över korta avstånd. Annars under förhållanden "normal" tomgång existerar inte eftersom motorn stannar automatiskt vid trafikljus. Eller gå rullande tröghet motorn inte stänga helt och cirkulerar i extra small tomgång … kommer vi redan klargöras.

Fyrcylindrig turbo twin-scroll

Från samma familj som sexcylindriga ‘bensin, Mercedes släpptes 2017 en till två liter av upp till 200 kW (272 hk) med intern kod M 264. använda en effekt arkitektur 48 volt, men kommer inte att ha elektrisk boost, men en twin-scroll turbo som den nuvarande fyrcylindrig motor. De övriga des specifikationer liknar sin bror sexcylindriga, Elmotor-generator stöder upp till 2500 rpm och en retention och Ström återhämtning upp till 12,5 kW.

En V8-motor som utvecklats av AMG för Mercedes

AMG V8 bensin cylinderavstängning

Mercedes kallas intern kod M176 i en ny V8 utvecklad av AMG biturbo, med målet att bli en av de mest sparsamma V8. Det inte avsett som en sport, men AMG applicerar kunskap för att minska friktion (till exempel, behandling Nanoslide på cylinderväggarna) och andra effektförluster. Förbättringar är lägre än i den sexcylindriga 350 kW (476 häst) och ett maximalt vridmoment av 700 Nm (71,4 mkg), eftersom konsumtionen släppa "bara" tio procent förhållande till ström, med 26 hästar mindre. Nyckeln till att minska förbrukningen kommer från Deaktivering av de fyra centrala cylindrar vid låg belastning under 3250 rpm.

Trots att aluminiumkonstruktion teknik blocket tillåta maximalt tryck av 140 bar, det stoff av den första direktinsprutad dieselmotor, som nu motstår ca 200 bar. Insprutningstrycket kan variera mellan 100 och 200 bar. De tubocompresores är belägna i centrum av den V som bildas av motorn.

Också sexcylindrig Diesel

Från samma familj som motorn uruppfördes av Mercedes E220d född 2016 sexcylindriga OM 656. Hoppa till figuren 313 hästar (230 kW), från 258 hästar, medan låg oljeförbrukning med sju procent. Om du tror att det kommer att finnas tekniska framsteg sökt drastisk minskning mildras du röra dig, är det så de var redan låg förbrukning av Bluetec. Till exempel den nya sexcylindriga Diesel sysselsätter kolvar stål, som redan började han göra sina mindre motorer, Renault källa. Visserligen är det inte "den senaste", Inte formen på kamera debut i fyra cylinder E220 d, nor Nanoslide behandling. Dess insprutningstryck 2050 bar 2500 är långt ifrån någon rival.

Du kanske är intresserad:

BMW har en dieselmotor med fyra turboladdare

Renault Mégane och stålkolvar mot VW Golf

Adblock
detector