Mazda RX-9: Ny sportsbil med rotasjonsmotor i 2020?

Mazda RX-9: Ny sportsbil med rotasjonsmotor i 2020?

Mazda kan begynne å selge i 2020 RX-9, den roterende motor sportsbil, og etterfølgeren til RX-7 og RX-8 mytiske. Vi forteller deg alle detaljene.

Mazda RX-9: snu sportsavisen, nærmere

Mazda RX-9: snu sportsavisen, nærmere

Mazda RX-9: snu sportsavisen, nærmere

Mazda RX-9: snu sportsavisen, nærmere

Hvis alt går som planlagt, Mazda kan være klar om tre år den kommersielle lanseringen av RX-9, en sport som, basert på RX-Vision vist på Tokyo Motor Show 2015. Som den forrige RX, må rotasjonsmotoren som et kjennetegn.

Mazdda RX-Vision-Conceptøkningen restriksjoner på utslipp sto for full stopp RENESIS rotasjonsmotoren brukt frem til 2010, Mazda RX-8. Siden da, og i ulike fora, ledere fra Mazda hevdet å ha noe slikt kjøretøy eller motor i produktplaner i nærmeste fremtid: Målene for merket Hiroshima virket mer konsentrasjon av innsatsen på produkter største kommersielle vekt.

Men Bildet er viktig og som forklarer hvorfor Mazda, faktisk, har han aldri forlatt ideen om å fortsette med utviklingen av RX-serien. Og det er konseptbilen RX-Vision for å bevise det. Selv i hans komme ut, ble det klart at motoren ble tilskrevet utforme denne øvelsen var ingen ringere enn et derivat av dem Wankel og under navnet SKYACTIV-R.

Utviklingen av denne motoren er en utfordring for Mazda, tatt av administrerende direktør, Masamichi Kogai, i å presentere dette konseptet bil for sin rolle i “å fremme et spesielt forhold til sine kunder, og være deres referansemerket.” Og det er at Mazda vet at selv om SKYACTIV vellykket strategi har bidratt til å gjenopprette den splitter fordeler med en overbevisende og overbevisende utvalg av biler og SUVer som Mazda 3, Mazda 6 og Mazda CX-3., er også viktig å gi noen differensiering kapasitet som å tiltrekke seg kunder.

Og det er rollen til RX-9 og dens propell, fordi selv om rotasjonsmotorer dukket opp langt fra spesifikasjonene kravene til produksjonsmodeller, sannheten er at Mazda har alltid hatt en viss aktivitet utvikling av ingeniører rundt dem for å øke effektiviteten, redusere utslipp og løse sine problemer med pålitelighet.

Det virker som, med tildeling av det offisielle navnet SKYACTIV-R for motor RX-9 en del av den veien allerede reist og, faktisk, vil dumping arbeid i løpet av de siste åtte årene lønne seg i det forhandlere heller enn senere. 2020 ser ut til å bli datoen valgt av styret i Mazda etter formelt godkjenne både design og engineering fremtiden RX-9 navn er allerede registrert av Mazda. Og det er det, 2020 også vil bli feiret hundreårsjubileum av produsenten. Forrett kan være utseendet i fremtiden Hall of Tokyo -i 50-årsdag av Felix Wankel ideen om at fanget på i disse Wankel motorer og 40-årsjubileet for den første Mazda med ham, Cosmo-, en nærmere utforming produksjonen kunne starte i 2019.

Så langt vi vet at SKYACTIV-R RX-Vision prosjektet har en forskyvning på 1,6 liter og som med to rotorer og takket være den turbo kompressormatet, kunne nå 400 hk; godt over 231 hk, maksimal motor fikk 1,3 i RX-8. I enkelte kilder snakker om Mazda RX-9 kan godt akselerasjon racing motorsykkel.

Blant sine tekniske finesser vil være homogen ladning med kompresjonstenning (HCCI), en ressurs som i det vesentlige begrenser visse utslipp, akilleshælen i den roterende.

Adblock
detector