Hva er den gjennomsnittlige prisen på en ny bil i Spania?

Hva er den gjennomsnittlige prisen på en ny bil i Spania?

Virkningene av krisen fortsetter å bli følt i Spania. Et av høydepunktene er den type ny bil vi tilegne seg spansk og hvor mye vi betaler for det.Hva er den gjennomsnittlige prisen på en ny bil i Spania?

De betting tillatt. Og ganske sikkert ingen av oss ville være riktig å stille spørsmål ved hvor mye vi betaler for vår spanske ny bil.

Data fra Skatteverket på registreringer i Spania mellom januar og september i år gi oss figuren: spanjolene betalte i gjennomsnitt 16,688 euro for hver nye bil registrert i denne perioden. I dette beløpet inkluderer det IEDMT, (Special skatte visse transportmidler) kjent som registreringsavgift.

Et annet slående data hentet fra databasen av skattemyndighetene er at 77,7 prosent biler (ikke mindre enn 673 226 enheter) som er registrert i de første ni måneder 2016 De slipper å betale engangsavgiften. Dette er fordi, i gjennomsnitt, det vises til CO2-utslipp var 107 g / km. Husk at biler utslipp under 120 g / km CO2 er fritatt fra å betale denne skatten.

Hvis vi legger til at gruppen av biler ikke betale registreringsavgift at av de som finnes i den andre seksjon av avgiften, slike som avgir mellom 120 og 160 g / km CO2, ville nå 96,2 prosent av totalt salg i perioden. 866. Disse var 534 enheter totalt mellom januar og 2016 September.

Gjennomsnittlig pris på bensin og diesel bil

Hvis vi analyserer data fra Skatteverket av Finansdepartementet, 61 prosent biler registrert i Spania i de første månedene av året, totalt 533.000 enheter, Dieselmotor boring. den gjennomsnittlig pris av disse personbiler Diesel var 18,659 euro. I 80 prosent av den totale betalte ingen skatt.

Gjennomsnittspris bil i Spania 2016

Også en høy prosentandel (74 prosent), men ikke så mye som diesel, var det av biler med bensinmotor de ikke betale VRT å bli godkjent med mindre enn 120 g / km CO2. Den gjennomsnittlige prisen for biler med bensinmotor var 13,532 euro.

Hvis vi ser på de delene av skatt, høyeste gjennomsnittsprisen vi fant mellom bensindrevne biler som slipper ut mer enn 200 g / km: er biler med kraftigere motorer. De var bare ca 5000 i de ni første månedene i år. Den gjennomsnittlige beløpet betalt av dem var 31,286 euro.

Du kan også være interessert

Kjøpe brukt bil leasing og omsorgstjenester!

Hvordan kjøpe den billigste bil: alle triksene

Kjøpe brukt bil leasing og omsorgstjenester!

Adblock
detector