Tesla S P85D, en elbil så snabbt det kommer att göra dig skrika

Tesla S P85D, en elbil så snabbt det kommer att göra dig skrika

Inte lura dig själv, är Tesla S bilen inte modet i Hollywood för att vara elektrisk, men eftersom det accelererar som ta med din egen nöjespark med dig.

Tesla S P85D

Ansökan att fjärrstyra status laddnings Tesla S

Tesla S P85D interiör

Instrumentering Tesla S P85D

Tesla är makt, inte bara för sitt pris, som i fallet med Tesla S P85D kunde vi försöker dess kostnad överstiger 100.000 euro. Som kunde klättra en gång en Audi R8 eller Porsche Turbo du kommer att ha sett den offensiva kraften i sin behandling av tid och rum. Anglophones har det lätt när man talar om "Effekt" du kan hänvisa till makten eller makt. I fallet med Tesla SP85D har du två, motsvarande 700 hästkrafter (515 kW) och stötande kraft att göra någon manöver som involverar en plötslig förändring i takt. Samtal omkörning filbyte eller bromsning, Tesla S beter sig som en sport. Egentligen mycket mer klass, ingen muss eller påfluget som dessa slutrör av Tesla S saknar, utan att förlora en bråkdels sekund om de välrenommerade konkurrenter. Med en skillnad: Tesla S att köra kan inte bara gå fem passagerare till mods, men döljer två Lådor för barn gömda i bagageutrymmet, Det uppstår om en nödsituation och måste vara sju ombord. Och om du behöver något, finns det en möjlighet att förbättra den, som en del har döpt som P90D.

Tesla har den största skärmen

17 tum Tesla SGå om storleken har betydelse: en som smyger in i en Tesla kan ta ögonen från henne. Presiderar vertikala mitten av instrumentbrädan Tesla S en större 17-tums skärm än min dator. Omöjligt att misslyckas med fingret trycka på en knapp på pekskärmen. Det gör du undrar exakt vem kommer att vara de avlägsna små och lika små grafik pekskärmar som befolkar många av de mest moderna bilar har inträffat. Även föraren kan parera centrum skärmen dina ögon när du behöver information, även om digital instrumentering har en utarbetad och noggrann design, full av information. Logiskt, för med konstant internetuppkoppling -Det är en annan prioritet Tesla kartläggning är laddad med information, till exempel. Fram till bilen själv drar nytta av denna anslutning, föreslår de mest bekväma slutar laddstationer Supercharger (gratis) längs vägen, och får regelbundna inbjudningar att uppdatera den senaste programvaran själva fordonet.

Ingen överföring tunnel utan shifter, är det centrala utrymmet enorm. I framstolarna verkar det gå i vardagsrummet. Bakom tack vare bredden på bilen passar perfekt bakom tre vuxna. Naturligtvis med denna egen bredd amerikanska bilar, rails tycks mig något smalare än vanligt. Just i fallet, hjälper kameran vindrutan körfältsassistent, påträngande och alla passagerare angivare, som gör att man lägger mycket mer uppmärksamhet att cirkulera utan att ens närma sig gränslinjerna.

Tesla är de tysta sport

Klättra en superbil tvingar oftast någon förvridning. Hoppa på Tesla S, med makings och en Audi A6 bredvid storlek, är det lätt. Starta motorn av en V10 eller liknande, med sina avgaser ljud, vibrationer, påskyndar inte bara puls föraren tills den åkande känna stickningar i sina backsides. I Tesla S, tomgångs elmotorer är fångar i total tystnad, bara att vrida upp volymen inbjuder super stereo. Händerna får svettig i en superbil bara tänka att när som helst på väg att kliva på och händer och fötter kommer att lanseras i en frenetisk dans medan nålar, siffror och ljus rör sig i all oändlighet och horisonten om. I Tesla, lyx salong, håller ratten bort från dig nästan omedveten om tiden noggrant sätta den högra foten på gaspedalen. Dock är resultatet detsamma. Mer än två ton Tesla S P85D förångas vid det ögonblick du kliver på pedalen. Från stående säkerställer fyrhjulsdrift att vi inte förlorar ett dugg av styrka och flytta … ja, huvudet ger dig också ett ryck tillbaka direkt när kliva, som en plötslig växling av en superbil. Som i ett fairground attraction, i detta ögonblick, överstiger 1 g acceleration, som en nedgång i vakuum. Då är den våldsamma delen över, enkel kraftfull acceleration, nästan ljudlöst och utan att stoppa tills du inser att landskapet flyter och mycket, mycket snabbt. Stressless. Vilken skillnad motor tjuter av dessa superbilar, en känsla av att något är rippning varje steg upp, hjärtrusning och passagerare knuten knogar samtidigt som klamrar sig fast i dörrhandtaget. Åkande är de som ropar i förvåning, och föraren … med lugn leende. Om Tesla P85D imponerar, är det särskilt så, hans lugn makt. därför då du ser "krypa" 100 på motorvägen, njuter inre ro, så bekväm luftfjädring sänker automatiskt höjden med hög hastighet, tillval ljudutrustning … och även om de vägrar, i avvaktan på allt som passageraren hitta brujulea online samtidigt i den gigantiska center tabletten.

Tesla revolutionen

Ja, mer blygsamma versioner Tesla S, med halv effekt utan fyrhjulsdrift, utan alla -costosos- bilagor i denna enhet, jag antar att det kommer att bli intressant och attraktiv, men jag tror inte att så här P85D en romp involverar biltillverkare livstid. Utan denna P85D, kanske vi skulle ha tagit mycket längre tid att se att Porsche uppmuntras med uppdraget-e och Audi med framtiden Audi Q6, vars föregångare vi såg i Frankfurt under format Audi e-tron quattro concept.

Tesla visar effekt vanvördig iscensättning kunna sälja bilar på nätet utan workshops eller representanter i landet, vilket gör upp sitt eget nätverk av infiltration, de krafter som multiplicerar med 20 andra elektriska anslutnings egna normer … Tesla har beslutat att bryta med den etablerade, sättet att sälja bilar, för att förstå den elektriska bilen, för att förstå ekologin och hantera kunder. Det var tillräckligt för att säga att de var helt ny i Gerona första laddningspunkten Supercharger, Tesla specifika, som kom från alla delar av Europa, S. Tesla ägare med sanna ambassadörer sina bilar, elektriska koncept, De möter som ett samhälle av jägare, men här finns ingen presumtion om individuella prestationer, men det är i stånd att göra bilen.Är det en modefluga? Är det en feber? De tar bara ut på gatorna Tesla X, efter år samla in betalningar som en reserv till kunder som inte ens vet priset. Nej, alla som har provat en Tesla har imponerat, oavsett om du gillar miljöbilar, som om han gillar de mest radikala bilar. Vi fortsätter fortfarande imponerad den mest potenta av Tesla S och hoppas att få på P90D, med mer makt och autonomi -95 kilowattimmar i deras batterier från eller Autopilot senaste programvaruuppdateringar som om det vore en mobil- telefon säger som de kommer i närheten av den autonoma bilkörning.

Rates Tesla S (VAT)

70D (332 hk) 83,817 euro

85d (422 hk) 94,828 euro

P85D (262 + 510 hk) 116,971 euro

alternativ:

90 kWh batteri: 3,267 euro

Löjligt Hastighet: 11.011 euro (endast 90 kWh)

Autopilot: 2,783 euro

premium belysning: 3,267 euro

luftfjädring: 2,783 euro

Hi-fi 12 högtalare: 2,783 euro

Utvidgningen till 7 personer: 3.267 euro

Du kan också vara intresserad

– 7,0 Tesla: Tesla som leder bara närmare

– Tesla Model X är den elektriska crossover redan till försäljning

– Tesla kommer att tillverka bilar i Europa

– Tesla Model S, nya kraftfullare uppgradering och mer autonomi

– Tesla Model S 70D: 522 hk och 442 km elspis

Adblock
detector