Första Test: 2015 Volkswagen Touran

Första Test: 2015 Volkswagen Touran

Serveras på MQB-plattformen, den nya Volkswagen Touran förbättring i alla växer något och ger fördelar i boendeförhållanden, effektivitet och utrustning.

Första Test: 2015 Volkswagen Touran

Första Test: 2015 Volkswagen Touran

Första Test: 2015 Volkswagen Touran

Första Test: 2015 Volkswagen Touran

den Volkswagen Touran Det var en av de största exponenter i segmentet kompakta MPV, en bil som från sin iscensättning har inneburit för Volkswagen ca 10% av omsättningen. nu Det är helt förnyas, baserad på den nya MQB-plattformen och anta mycket av teknik och personlighet förra Golf.

Den nya generationen Volkswagen Touran växer 13 cm i längd, upp till 4,53 m, och ökar 11 cm hjulbas, som omvandlas till en bättre beboelighet och ökad stammen av 48 liter versioner konfigureras med fem platser, tillkännager inte mindre än 743 liter. I fallet med 7-sitsiga modeller, Startkapaciteten är 633 liter. I Spanien kommer att vara standard 7 säten, även om det kan beställas med 5 platser som "ingen kostnad alternativ". Det kommer att anlända i september, Även om du kan redan göra beställningar.

Som väntat Modularitet är väl studerat och det är lättare att manipulera än den tredje raden av infällbara säten, och få tillgång till dem. Den bakre luckan lämnar ett stort hål att komma in i kupén, både höjd och att flytta foten, och samma sak händer när du fäller den 2: a sätesraden om du vill använda den 3: e raden. I detta fall är det nödvändigt longitudinellt justera mittraden att fördela det tillgängliga utrymmet mellan alla passagerare, som i en kompakt minivan centimeter aldrig för om du vill använda 7 säten. I denna situation är bagagekapacitet reduceras till 137 liter.

funktionell butt

Funktionaliteten är känsla för detaljer. Den innehåller en specifik hål i stammen för att lagra facket När den inte används, och är lika praktisk den fällbart passagerarsäte för att bära långa buntar. den gestural öppna porten, förbi foten under stötfångaren, Det är bekvämt om vi bära väskor i båda händerna, men fungerar inte när stänga den.

Andra praktiska alternativ som den nya Volkswagen Touran De har att göra med information och underhållning utrustning. Du kan ha en röst förstärkarsystem för de främre passagerare, att smidigt nå de åkande i den sista raden i högtalarna samt emot bilder i realtid från en GoPro kamera på den centrala skärmen, fast där du vill att titta på små. Inte heller behöver systemet Mirror att ansluta telefoner med Apple eller Android operativsystem och replikera sina menyer och program (som är godkända av Automotive Consortium) på pekskärm webbläsare. Bland hjälper föraren att hitta assistent släpvagn, tillåta manövrering och omvänt genom att helt enkelt välja den önskade släpvagnen hjulet genom att reglera vinkeln speglar. Systemet är ansvarig för att vrida ratten i den nödvändiga vägen, vilket gör alla förare kan hantera en släpvagn utan svårighet.

Trots ökade dimensioner, den nya generationen Volkswagen Touran uppnått en viktreduktion på upp till 62 kg. Detta hjälper till att förbättra effektiviteten i sina motorer, tillkännager konsumtionen upp till 19% lägre. också vinster i agility, i den mån kurvorna ser nästan ut som en Golf. Plumbed och mycket stabil, dess chassi är effektivt och tillräckligt reaktiv för att åstadkomma en praktiskt drivande turism, känsla stöds av ett konventionella körläget helt, med hjul mer vertikal än tidigare. Möjligheten att införliva spjäll kontrollerade och olika körlägen Den uppnår mycket god balans mellan komfort och stabilitet, alltid hjälpt av en elektronisk effektivt och XDS + systemet, som bromsar det inre hjulet i en kurva för att uppnå större effektivitet och dras mycket exakt. En nackdel kan mindre kraftfulla motorer se något ballast när systemet arbetar under vissa villkor. Om du vill göra en mycket dynamisk körning är bättre att satsa på 2,0 TDI (150 hk eller 190 hk) att 1,6 TDI (110 hk). Bensin hittat en 1,2 TSI (110 hk) en 1,4 TSI (150 hk) och 1,8 TSI (180 hk). Med den första lanseringen kampanj den nya Volkswagen Touran är tillgängligt från € 24.800 i fallet med den 1,2 TSI (€ 26.280 odiskonterade) och 25,535 € (26,960 € odiskonterat) 1,6 TDI.

Adblock
detector