Test: Citroën C5 2.0 HDI Crosstourer plötsligt 'crossover'

Test: Citroën C5 2.0 HDI Crosstourer plötsligt ‘crossover’

Kanske varken du tänkt, men C5 Tourer och lånade sig för att användas som en ‘crossover’, även om det bara av hur mycket den bidrar till dess unika hydro suspension. Nu, bild och sist säga mer.

Test: Citroën C5 2,0 HDI Crosstourer plötsligt'crossover'

Test: Citroën C5 2,0 HDI Crosstourer plötsligt'crossover'

Test: Citroën C5 2,0 HDI Crosstourer plötsligt'crossover'

Test: Citroën C5 2,0 HDI Crosstourer plötsligt'crossover'

Jag förstår att du fortsätter utan att acceptera det somcrossover “ när det första villkoret är att vara säker på att detta Citroën C5 Crosstourer, och vilken som helst modell som strävar, förutsatt att en fyrhjulsdrift, färdigheter, men å andra sidan tar med sig sin Hydractive III +, och ville ha mer än en ‘Crossover’ och SUV marknaden, inklusive många av de varumärken och specialiserar sig på detta område.

Citroen C5 CrosstourerEn av särdragen i den ‘Crossover’ är ditt större markfrigång, vilket uppnås genom att höja kroppen att övervinna hinder off-road och kunna rulla lättare över vägar med massor av snö. I det senare fallet är uppenbarligen en prioritet fyrhjulsdrift, men om du letar efter en ‘Crossover’ "regnbevattnad", Tror jag det finns ingen annan modell bästa på marknaden i C5 Crosstourer. Släng inte heller för extrema vinterförhållanden, eftersom något så enkelt som för montering i efterhand specifik vinterdäck eller ett blandat kan ge dig en överraskande plus motorik och säkerhet … och posta något ‘Crossover’ Marknadsföra honom att du kan rida en utjämning och justerbara upphängnings höjd.

Hidractiva III +

namnet Citroën hans hydropneumatisk fjädring, en Tekniska varumärke ikon vilket hon premiär detta DS "haj" och vars patent de även Rolls Royce och Mercedes användning, tills de utvecklat sina egna pneumatiska suspensioner. Jag tillhör dem som tror denna suspension går till spillo genom samma Citroën, nu bara tillgängligt i vissa versioner av C5 … och ingen DS5. Men det är en annan historia.

i detta Crosstourer, från utgångsinställning (15 mm högre än C5 Tourer till 70 km / t, sedan ned 15 mm för att förbättra stabiliteten och aerodynamik), kan du välja en tangenttryckning ett högre läge (40 mm till 40 km / t), att rulla med viss likgiltighet för spår eller vägar mycket krokig och duTA 10 km / t, kan du ladda upp en annan 20 mm, för en markfrigång på 210 mm (Eftersom stora SUVs), framflyttning av renaste stil "all-terrain". en 4: e plats Det gör att du lägre från en normal position 50 mm, i detta fall, främja tillgången passagerarutrymmet och bål.

Citroen C5 CrosstourerTill allt detta, alltid håller selfleveled kropp och du slutligen presenterar henne med en anpassning till företaget och belastningsförhållanden gör circules genom asfalt med en mycket hög komfort och genom grova ytor, förväg utan att straffa låg Bil (skyddad något med försvar).

Oavsett höjd, har det två nivåer av dämpning, med Sportläge läge~~POS=HEADCOMP dämpar flexibiliteten av denna suspension när du rider stark väg, förbättra noggrannhet. hans antispinnsystem, beroende på sättet att förlora motorik, förstå om du rullar genom lera och snö och anpassar lagar agerar på om du hjul asfalt. Det kommer inte att vara en 4×4, men en utmärkt 4×2… bör inte bära vikt och en mekanisk friktionshjulsdrift kanske du bara behöver "2 gånger" per år.

Gör denna version har att kosta dig Citroën… Tror jag. Kommer nära farväl av denna C5 generationen att möta den ökande efterfrågan och på vissa sätt känns veteran bilen. Om för framtida C5 generationen beakta att göra en ‘Crossover’ först, jag tror att vi kommer att ha en mycket intressant bil. Tänk att du även kan innehålla en fyrhjulsdrift …

Adblock
detector