10 förbättringar i den nya Nissan Qashqai

10 förbättringar i den nya Nissan Qashqai

Det är den självklara ledaren 1 i försäljning, men eftersom denna månad, står inför svåra utmaningen att övervinna sig själv Nissan Qashqai. Med mer än två miljoner sålda bilar och restvärde idag än en VW Golf, sju år efter lanseringen kommer den 2: a generationen. Vi berättar 10 poängs förbättring jämfört med föregående Qashqai … och förlust.

Nycklarna till nya Nissan Qashqai

Nycklarna till nya Nissan Qashqai

Nycklarna till nya Nissan Qashqai

Nycklarna till nya Nissan Qashqai

eller själv Sunderland, i England, De föreställde deras framgång. Där började han tillverkas i slutet av 2006 bil, outtalbara Qashqai, som var beläget på marknaden där ingen: halvvägs mellan en kompakt SUV och en familj. Några månader senare, hade Nissan och tredubbla sin produktionsvolym, stående, därefter fram till idag, som den bäst säljande crossover. Även vid en sådan erövring kunde föreställa sig i dag några förändringar i sin 2: a generationen, är raka motsatsen verkligheten: det är en helt ny bil sedan starten. Här är de 10 tangenter:

1. Ny plattform, mindre vikt

Den Qashqai 2014 Nissan lanserar nya modulära plattform. Utvecklad av Renault-Nissan alliansen, och känd som CMF (Common Module Family) på den kommer också i framtiden nästa Renault Mégane, Scénic och Espace, förutom den förestående Nissan X-Trail. löften viktbesparing på mellan 40 och 90 kg, beroende på version, förutom att optimera kostnaderna och möjliggöra bättre anpassning till mycket differentierade produkter.

2. Modern design och mer aerodynamisk

Du kan förlora en del av sin ursprungliga personlighet, men den nya Nissan Qashqai är en mer attraktiv och bättre tillhandahålls SUV. Lanserar ny visuell DNA Nissan, särskilt för grill i V vi ser i alla framtida modeller. Dessutom är idag nästan 5 centimeter längre (4,38 meter), ännu bredare cm 2 (1,81 m) och 1,5 cm lägre (1,59 m). En ny takspoiler, lägre kåpor eller diesel med manuell växellåda a innovativ aktiv stängning grill, Det ger bättre aerodynamik.

New Nissan Qashqai

3. Ny bensinmotor tillgång

Adjö till föregående 1,6-litersmotor atmosfärisk, även också överlägsen omdöme 2,0 av 140 hk, och inleda en ny generation bensin turbomotor kapacitet och låg. den nya 1,2 DIG-T, redan kända under de senaste modellerna av Renault, kvarstår nu som ett unikt erbjudande i bensin. med 115 hk, ett maximalt vridmoment på 19,4 mkg vid 2000 rpm och en förbrukning mycket snäv (5,6 l / 100 km), Den har en mer än acceptabel prestanda och kommer att tjäna för att öppna nya Qashqai priset.

4. Den mest effektiva SUV

Även de som verkligen coparán intervallet kommer att vara de två dieselmotorer. Nedan visas den i dag en helt renovado 1,5 dCi 110 hk, med nya injektorer, ny elektronik och förfining. Mycket trevligt upp och krävande nog att använda, har den äran att göra nya Qashqai på det mest effektiva SUV nu: tillkännager en förbrukning på endast 3,8 l / 100 km, med utsläpp av endast 99 g / km av CO2. Ovan placeras tillbaka bra 1.6 dCi 130 hk, är idag den enda som kan väljas i intervallet, å ena sidan, AWD och för det andra, med en ny automatisk CVT xtronic mycket smidig och effektiv drift.

5. Mer smidighet och teknik

Tack vare sin låga vikt, men också till en adress 5% mer direkt (Och redan variabel i hårdhet med Normal och Sport sätten) och en mer kvalitet suspension (Nu med dubbla kolv stötdämpare), den nya Nissan Qashqai förbättrar prestanda mycket. Också särskilt med den nya Chassi Styrsystem serie. I samband med stabilitetskontroll, men med en föreställning tröskel tidigare verkar på de främre och bakre bromsarna för offset tonhöjden och lutningskroppen när man går över gupp, förutom att fungera som en begränsad slip differential bromsning de inre hjulen vid kurvtagning att begränsa understyrning. Det är ärligt talat bättre på vägen.

6. Ny sköld

Den nya generationen Nissan Qashqai slutligen lägger de senaste systemen för att driva hjälp och säkerhet. De tillsätts i två paket: den första, och serie från N-Tec fullföljande, Den innehåller meddelande ofrivilliga byta körfält, signaligenkänning, systemet frontalkollision och biträdande ljus på vägen. Den andra, och i Tekna efterbehandling, tillägger Blind Spot, trötthet detektor, rörelsedetektor perifera seendet kamera 360 grader och system automatiska parkerings.

7. Bästa Interiör

Den nya Nissan Qashqai förbättring i 2 cm hjulbas (2,65 meter), utlovar en bättre boendeförhållanden. Det kommer inte att bli mycket, men det är det. Och Qashqai redan bredare. Hur mycket gör att förbättra din presentation. Vetustas adjö till lågupplösta skärmar nya paneler: touch, hög upplösning och 7 inches i mittkonsolen, och TFT 5 inches och 12 presentationer grafisk instrumentering. God kvalitet uppfattas även i platser som vi har är utformade med hjälp av tekniker scanner inspirerad av NASA.

8. Mer bagagekapacitet

Stammen av den nya Nissan Qashqai förbättring i 30 liter, dess förmåga att sätta i en bra 430 Totalt. Dessutom nu den innefattar en Variabel golvhöjd och former, Det är att tillåta upp till 16 olika konfigurationer, och en ny grind som öppnar vid en höjd 15 cm högre.

New Nissan Qashqai

9. Top Equipment

Förutom den bästa tekniken redan meddelat i dynamik och säkerhetsfrågor, den nya Nissan Qashqai Den har en god standardutrustning. redan klar grundläggande Visia konton per knapp parkeringsbroms, backe börjar systemet, USB och Bluetooth-anslutningar, 6 krockkuddar, däcktryckskontroll och luftkonditionering. den Acenta sattes till alla 17-tums hjul, klimatreglering och lätta och regnsensorer. den nya N-tec, plus den första fasen av skölden, tillägger tEcho panorama, webbläsare, smart nyckel och parkeringssensorer, medan den Tekna rundar alla med den 2: a fasen av skölden, Bi-LED strålkastare, 19 “hjul, uppvärmda säten eller valbar mellan huden och alcantara.

10. mycket konkurrenskraftigt pris

I korthet är den nya Nissan Qashqai en bredare inte mycket dyrare bil, utrustade, dynamisk och effektiv … men. Dess andra generationen säljs mellan 20,650 och 31,950 euro, så genomsnittet är mellan 700 och 1500 euro dyrare än tidigare att samma version. Du kommer inte hitta en bättre rival i dag mindre än eller lika pris.

Vad vi gillar minst …

Många ljus och några skuggor, men som alltid finns det också. vi inte gillar, till exempel försvinner två 7-sitsig version. Nissan kommer att hävda att X-Trail att fylla den lucka i området, men inte längre vara en Qashqai. Och han hamstrade upp till 25 procent av försäljningen modell. Du bör också notera att de överlägsna finish (som Nissan säger att samla mer än 50% av försäljningen) försvinner redan idag stora däck 215/55 R18 tidigare serier av en gigantisk 225/45 R19 …. Mycket estetiskt, ja, men tänk på priset för att byta däck. Slutligen, som i varje ny modell är en kostnadsbesparing uppskattat. Och dessa inkluderar förlusten av de mest avancerade multi bak (idag och endast för 4×4 version) för enkel vridaxel. Lyckligtvis vägarna ögonblick vi inte känner ett sämre svar.

Adblock
detector