Vi testade Fiat Tipo 5p, en kompakt från 10.900 euro!

Vi testade Fiat Tipo 5p, en kompakt från 10.900 euro!

Fiat Tipo 5-dörrars öppnas i juni i Spanien. Access version kommer att kosta 10.900 euro i diskonterat: en rymlig kompakt, låg strömförbrukning och en mer än rättvisande bild.

Vi fick den nya 5-dörrars Fiat Tipo

Vi fick den nya 5-dörrars Fiat Tipo

Vi fick den nya 5-dörrars Fiat Tipo

Vi fick den nya 5-dörrars Fiat Tipo

Efter den kommersiella lanseringen av Fiat sedan under den sista delen av 2015, Italienska modellprogram är nu klar med femdörrars version, från vilken och order accepteras på återförsäljare och vars leveranser kommer att starta den 18 juni. redan september Det kommer att utökas ytterligare med ankomsten av den välbekanta kroppen, Fiat Station Wagon Type.

När det gäller storlek, Fiat 5 porttyp har en längd av 4,37 meter, en bredd på 1,79 och en höjd av 1,50 meter, med fokus på bra volym för bagage som har sin stam, 440 liter homologe, en siffra som placerar honom bland de bästa i sin klass.

Betyg din bil gratisFiat Tipo 5 dörrar: fyra motorer

den ny 5-dörrars Fiat Tipo Den är försedd med Samma motorer finns på Fiat sedan, dvs. turbodiesel 1,3 MultiJet 95 hk kraft och 1,6 Multijet 120 hp, förutom bensinmotor 1,4 16v 95 hk, att motorn lägger den här gången 1,4 T-Jet 120 hk. Ju mindre kraftfull Diesel har en femväxlad manuell växellåda, vilken det är sexväxlad för övriga motorer, även om 1,6 Multijet 120 bhp även beställas med den automatisk dubbelkoppling DCT som kommer att kosta cirka 1500 euro.

under första kontakt området kring Turin i Italien, har vi rulla med de två versionerna turbodiesel Fiat Tipo 5 dörrar. 1,3 Multijet motor 95 hk har förbättrat svar vid låga varvtal och har nu en Stopp / Start-system som visar en mer förfinad operation och genererar mindre vibrationer. men det verkar mer lämpligt 1,6 Multijet 120 HP, eftersom hans prestationsnivå är lämpligare att flytta med lite agility bil storlek och vikt 5-dörrars Fiat Tipo, Jo svaret är mjukare och progressiv, med en mer dämpad noisiness, som endast uppmärksammar när vi närmar oss fastställandet av 3750 rpm.

Fiat Tipo 5 dörrar: ECO version

Alla motorer Fiat Tipo 5 dörrar uppfyller Euro 6-standarden, men också när det gäller motor 1,6 Multijet erbjuder en ECO version vilket sänker bränsleförbrukningen 3,4 l / 100 km och minskade CO2-utsläpp till 89 g / km, mot den redan enastående 3,7 l / 100 km och 98 g / km av normalt utförande. Att optimera effektiviteten utnyttjar en start / stopp, intelligent generator, en oljepump med variabelt deplacement bränsle bomb elektroniskt styrd och en elektrisk termostat, med en specifik aerodynamiska paket med en Systemet att öppna eller stänga frontgallret som bättre reglerar motorns kylning och luftflöden.

Fiat Tipo 5pFiat Tipo 5 dörrar: en mer attraktiv instrumentpanel

den inre av Fiat Tipo 5-dörr sänder goda känslor att plats, med bra hål för benen på baksätespassagerarna och ett tak som inte faller mycket på slutet och tillåter vuxna att rymmas utan problem upp till 1,80 m hög. Inuti flera hål verkar hålla objekt med en total kapacitet på 12 liter.

den Inredning presentation är korrekt utseende av materialen och deras inställning, mer om du anser att prisvärd metod för att skriva hela Fiat sortimentet. Kontrollerna och instrumentpanelen Designen är enkel, men i detta fall har fått i slående mot sedan med tillägg av en ny pekskärm 7 tums färg och hög upplösning som användaren kan manövrera på samma sätt som en tablett. Med den kan du komma åt Live UconnectHD systemet, Bluetooth, röstigenkänning, text-läsare och anslutningsportar för smartphones, som kan kompletteras med en backkamera eller en 3D-navigationssystem integreras TomTom. Det gör också integrera smartphones på skärmen på bilen och hantera menyerna för att ringa samtal, spela musik och skicka eller ta emot meddelanden.

5-dörrars Fiat Tipo: Spanska range

På den spanska marknaden Finishing tillgång kommer att vara den lätt, även inkluderande serien: sex krockkuddar eller kontroll däcktryck, ESP med backstart assistent, luftkonditionering, fönsterhissarna fram, kraft speglar och ett multimediadisplaysystem 5 ”.

Fiat Tipo 5 dörrarOvan kommer att avsluta Easy avslutnings Lounge, sätta metallfälgar 16 ”, krom, ratt och knoppen shifter hud, bakre parkeringssensorer, dimma och multimediasystem med 7 ”. Det är också tillgänglig för efterbehandling Business speciellt fokuserat på flottor, som läggs till i systemet ovan Tom Tom navigation integrerad 3D, backkamera och en förpackning med drivande hjälpmedel med den adaptiva farthållaren eller automatisk nödbromsning.

Den mest prisvärda versionen är 5-dörrars Fiat Tipo 1.4 95 CV Easy, att en del av 15,190 euro, men de berättigade till Pive Plan och fond köpa lagt rabatter som lämnar priset på denna modell endast 10.900 euro. Med motorn Diesel 1,3 Multijet 95 hk och alla rabatter utropspris på 13.000 euro kan vara; medan version 1.6 Multijet 120 hk Lounge som har ett listpris på 20,090 euro, efter applicering alla kampanjer kan bo i 15.700 euro.

Du kanske också är intresserad av:

Vi testade Fiat sedan 95 hk 1,4

Testet Fiat 1,6 Multijet Typ

10 kompakt spenderar mindre

Adblock
detector