Jaguar F-Pace 2018: mer effekt och mindre förbrukning för den engelska SUV. Vad vi försökt!

Jaguar F-Pace 2018: mer effekt och mindre förbrukning för den engelska SUV. Vad vi försökt!

Intervallet Jaguar F-Pace mottar ett antal förbättringar, inklusive erbjudandet avslutas med en 240 hk diesel variant och två nya bensin 200 och 250 hk.

Jaguar F-Pace 2018, körning. De bästa bilderna

Jaguar F-Pace 2018, körning. De bästa bilderna

Jaguar F-Pace 2018, körning. De bästa bilderna

Jaguar F-Pace 2018, körning. De bästa bilderna

jaguar just uppdaterat SUV F-Pace med ett antal förbättringar, bland annat debuten av den sista Ingenium motorer, med ny Diesel och bensin 240 hk 2,0 fyrcylindriga varianter 200 hk och 250 hk. De nya motorerna löfte högre effektivitet, lägre underhållskostnader och ökad prestanda.

Bortsett från de nya mekanik läggs Nya funktioner i komfort och säkerhet, Finns även i salonger XE och XF.

Jaguar F-Pace 2018: nya motorer

upprätthåller fyrcylindriga arkitektur kända som Jaguar och Land Rover i, men lägger till en ny motor Ingenium bensin fyrcylindrig två krafter och en ny dieselmotor av 240 hk. De nya motorerna Ingenium 2,0 bensin fyrcylindrig med 250 hk och 200 hk De har en hög halt av aluminium och låga friktionskomponenter för att förbättra effektiviteten och dynamik.

utåt, versioner med 200 hk motor bära en 20t emblem, medan HP enheterna 250 är identifierade under registrering 25t.

Jaguar F-Type 2018den Dieselintervallet är förstärkt med införandet av dieselmotorer Ingenium 2,0 twin-turbo fyrcylindrig och 240 hk, vilket erbjuder mer än 50 mkg av vridmoment och kallas 25d.

att smälta högre effekt och vridmoment siffror har förbättrats kolvar, vevaxel och bränsleinjektorer, Det är första fyra-cylindrig motor för Jaguar Land Rover dubbla turbo. Sekventiell konfiguration tillåter ökad effekt vid höga hastigheter samtidigt snabbare svarstid vid låga varvtal.

De nya bensinmotorerna införliva en dubbel turbo att förbättra kraftutveckling och har Kontinuerligt variabla ventiltider och styrfunktionen elektroventiler. De har också en nya direktinjektions injektorer 200 bar införliva nya central monterings- och sprutmönster att minska utsläppen. I den nya motorn, avgasgrenröret är integrerat med gjutningen av cylinderhuvudet för cirkulation av kylmediet genom grenröret minska uppvärmningstider. Varianten 25t, 250 hk, tillkännage 37,2 Nm vridmoment från 1200 varv per minut, Det finns med automatlåda och driva två eller fyra hjul. meddelar acceleration från 0 till 100 km / t på 6,8 sekunder, bränsleförbrukning på 7,4 l / 100 km och mindre än 140 g / km CO2.

Jaguar F-Type 2018Jaguar F-Pace 2018: bekvämlighet

Med anledning av den uppdatering av 2018 intervallet, den framsäten har förbättrats genom att införliva ett nackstöd med sidohörnstöd, motordriven höjdjustering och lateral stöder manualer.

nu Dual View-teknik tillåter föraren och framsätespassageraren att visa olika underhållnings skärmar med hjälp av centrala pekskärm 10 inches. systemet InControl Touch Pro är tillgänglig när den är specificerad och gör det möjligt för föraren att följa instruktioner satellitnavigering medan passageraren kan använda samma skärm för att titta på TV.

De ger också nya säkerhetsfunktioner, Framtrafik Detection, formning av systemets perifera kamrarna, och det är utformade för att hjälpa föraren när sikten är begränsad front. Med hjälp av en kamera med fronten mot villa ligger på nätet, systemet upptäcker objekt som korsar vägen för fordonet och ger en visuell varning i centrala displayen när den upptäcker en potentiell fara.

den Framåt Vehicle Guidance också Det är en del av systemets perifera kamrarna och hjälper lokalisera fordonet medan manövrer vid låg hastighet. systemet Den fungerar tillsammans med de främre parkeringssensorer och ger en visuell representation av den överlagrade fordons med utsprång som visar hjulinriktningsriktningen.

2018 Jaguar F-Type Indoorockså invändiga förbättringar, med nya färger på instrumentbrädan och nu Portfolio Prestige och finish ger ratten Sport Series konstruktion.

Jaguar F-Pace 2018: bra prestanda

Under den korta touchdown genom utkanten av Frankfurt i Tyskland, hade vi möjlighet att körning på motorväg utrustad med den nya Ingenium fyrcylindrig motor version och 240 hk. En av de viktigaste fördelarna med denna motor är att Det visas mycket lättare än V6 varianter, vad tydligt förbättrar agility på slingrande områden. Det är sant att ger inget svar och finhet att införa sex cylindrar, men inte långt efter.

Från tomgång ger ett starkt gensvar och uppnår accelerations figurerna och återvinningar mycket tillfredsställande, medan förbrukningar är stabiliserade i närheten av 7 liter / 100 vid körning hastighet stabilt 120 km / t. den åtta-stegad automatisk växellåda hjälper mycket att upprätthålla en hög kryssning med motorn körs vid låga varvtal, vilket inte bara bidrar till lägre förbrukning, men också för att minska bullernivåerna.

Du kan också vara intresserad

– Jaguar XE SV Project 8: Jaguar historiens slut

– Jämförelse: BMW X3, Mercedes GLC och Jaguar F-Pace, vad som är bättre?

Adblock
detector