Regler for natkørsel

Regler for natkørsel

42 procent af trafikulykker sker natten over. Denne figur viser de risici, der findes, når der cirkulerer i løbet af denne tid slot, faldende vores visuelle opfattelse. Vi fortæller dig de grundlæggende regler for en komfortabel og sikker natkørsel.Regler for natkørsel


Den europæiske Automobile Club CEA præsenterede sit 40-års jubilæum i en ny rapport om forebyggelse af risici og fordele ved natkørsel.

Det skal begynde med en idé: chauffører får 90 procent af de oplysninger trafik gennem sin visuelle perception, dvs. den lysende sensation, synsstyrke og evnen til at genkende farver.
Disse tre processer forstyrres om natten, fordi øjet og hjernen gennemgår en større indsats for at handle hurtigt og effektivt på eventuelle uventede situation.

Hertil kommer, tilføje uønskede situationer som dårligt vejr; og andre yderligere risici såsom virkningerne af alkohol, narkotika, træthed eller det faktum, at mange bilister ikke justerer hastigheden på din bil natten synsfelt, og dermed gøre flere regulatoriske ikke manøvrer.

Skal tage hensyn til alle de risici, som findes ved kørsel om natten. Hovedsageligt, føreren mister synsstyrke og mindsker dit synsfelt, så det koster fortolke signalerne mere korrekt. Derudover kan mørke skjule farer, der er synlige i dagslys, så du er nødt til at køre med større forsigtighed. Udseendet af træthed og udmattelse sker hovedsagelig mellem 4 og 6 om morgenen, når sænke vores niveau af alarm.
På trods af disse kendsgerninger, der er mennesker, der foretrækker at kørsel om natten ved lavere trafiktæthed, til at køre mere afslappet og til at opretholde en højere hastighed. Men kørsel om natten, skal føreren tage hensyn til visse faktorer være i god fysisk og mental tilstand (uden træthed eller sygdom), skal køretøjet være i god stand og rejse skal planlægges på forhånd, det er, de skal ved udmærket rejseplanen, placeringen af ​​rastepladser, vejrforhold, vejforhold mv
1. Reducer hastigheden: Du skal være i stand til helt at standse køretøjet inden for feltet belysning forlygter. På vejen er den anbefalede maksimale hastighed er 90 kilometer i timen.
2. Oprethold sikkerhedsafstanden: bør ikke være mindre end tre sekunder med den kommende køretøj.
3. Øge frekvensen af ​​spejle blik: I det mindste må vi se på hver ti sekunder.
4. Øge frekvensen af ​​stopper: Det skal stoppes for at hvile benene og grundigt rengøre glasset, så vores vision er uhindret.
5. Ved solnedgang, tænder lysene passage: Ved det første tegn på dårligt syn, vi tænde for lyset.
6. Stop hvis træthed symptomer forekommer: Indtagelse mad eller energidrik.
7. Stop hvis sløvhed symptomer forekommer: Hvil omkring 20 minutter og tage en kop kaffe eller stimulerende drikke, og hvis du er meget træt, sove.
8. Brug høje bjælker hvis det er muligt: På veje, hvor der ikke mulighed for blændende andre køretøjer, brug høje bjælker i stedet for passage, og vil øge vores nat opfattelse.
9. Fjern bjælken i overhaling: Så at der ikke er risiko for blænding, hvis vi passerer et andet køretøj, skal du fjerne bjælken og sætte korset.
10. Reducer lysintensiteten på instrumentbrættet: Jo mere lys, du har inde, jo værre det ser ud på ydersiden.

Adblock
detector