Tvättar svårt: hur man tar bort harts, tjära och myggor

Tvättar svårt: hur man tar bort harts, tjära och myggor

Resin sjunker vid parkering under ett träd, tjära eller asfalt att cirkulera limmade myggor efter en resa. De är vanliga fläckar i bilen vi lär dig bort.

Hur tar man bort fläckar i bilen harts, tjära och myggor

Hur tar man bort fläckar i bilen harts, tjära och myggor

Hur tar man bort fläckar i bilen harts, tjära och myggor

Hur tar man bort fläckar i bilen harts, tjära och myggor

Visst fläckar du talar i dag den har lidit (eller snarare har bilen drabbats) hundra gånger. Och säkert du också har bredsida kraftigt eliminera resterna, även lämna märken på kroppen. Vem har inte parkerad under trädet och vid ankomsten visade det sig huva och tak droppar harts? eller,som inte har cirkulerat av en nyligen stenlagd yta Han ses som underredet slutade med resterna av tjära? Och mycket mer frekvent än,som inte har rest i sommar Semester på destination har sett hela framsidan av bilen var full av myggor det kostar en hel del sedan bort?

den harts, tjära och i mindre utsträckning, mygg, är några av de stora fiender måla bilar. Om inte bort i tid, kan de lämnar våra fordon irreversibla fläckar, det kostar en hel del att ta bort längre det går. För att göra detta, på marknaden några specifika tekniker och enkla och mycket effektiva produkter. Du knappt får till exempel ta bort hartset endast vatten … och inte någonsin gör det med naglar: Skrapning kan skada lacken. sedan Vi erbjuder våra råd:

Hur tar man bort hartset

1-Rengör område som skall behandlas

Med någon vanlig rengöringsprodukt, rengöra området som ska behandlas och där, därefter vara tillämpad särskild anti-harts. Gör det med en trasa eller mopp mikrofiber.

2-Care Stain

prova fukta väl endast efter de stora hartsfläckar, med användning av samma rengöringsprodukt ovan. Alltså du lämnar redo att tillämpa den specifika produkten och omedelbart yta.

3- bort fläckar

Och används i detta steg egen produktAlla typer av tunnare du hittar på marknaden anges för vaxer, fetter, oljor, lim, växer, silikoner, plaster … Acrysol 1Z, till exempel, är en av de produkter som du kan hitta. ställa in den på ren trasa och sedan droppvis harts. Du kan också använda denna produkt på varje plats och rengör det omedelbart med trasan.

bil-harts4-check område

Efter applicering av specifika produkten i varje plats, lösningsmedel kvar att agera i ungefär 2 minuter. Således fläcken av harts blir mjuk och går i pension och enkelt.

5-Clean Område

Efter rengöring fläckar harts är lAvar drabbade områden med tvål och vatten eller någon typ av rengöringsprodukt och används också för att tvätta hela bilen. Resultatet bör redan vara perfekt. Om det efter denna färgfläckar kvar, skulle det vara polerad och att göra det området.

Hur tar man bort tjära

1-Scan plats

Den analyserar först hur man rengör och fläck se till att tjära är dominerande. Den här gången, men du kan också använda ett lösningsmedel som anges ovan (Acrysol säkerställer också avlägsna spår av tjära), har visat sig oss att vi mer effektivt att använda någon form av gel billig, för bara två euro, hitta stora ytor removers fläckar av olja, fett eller tjära. Super Gel är ett av de varumärken den säljer. Tillämpa denna gel i bitar hushållspapper, eftersom tyget blir smutsig väldigt fort.

2-Pase gel

Nu tillämpas och gel fläckar. Då produkten passerar gå att titta på hur fläckarna försvinner. Gör det med viss kraft och använder hela beloppet av pappershanddukar som behövs.

3-Använd Shampoo

Efter rengöring fläcken förblir alltid någon annan produkt. Passa på att tvätta området med skummande schampo bil. Använd en hink med vatten, schampo och nu själv en mikrofiberduk. Och rengör hela området.

4-Lava bil

Och sedan inte tvätta bilen i sin helhet. Innan ja, se om flammigt områden fortfarande existerar och tillämpas igen innan gel eller lösningsmedel. Gör handtvätt med vatten vid lågt tryck.

Hur tar man bort myggor

Myggor i bilen1-Clean med vatten

Rengör front och vindrutan med vatten först för fukta. Sedan tar en produkt lämplig för rengöring insekter eller myggor, du hittar stora butiker eller specialbutiker. Bug Squash är en av dem. Mesta du kommer att späda i vatten (3: 1, tre delar vatten till en produkt). Placera formeln erhållna inom en spray.

2-Start sprutning

Med hjälp av spray, till denna specifika produkt appliceras över området rengöras. Gör det rikligt utan att glömma de galler och luftintag och vindrutan om den är smutsig.

3-Låt den att träda i kraft

Efter appliceras med spray, får verka några minuter produktens. Men inte för länge så att de inte “äter” färgen.

4-Tvätta det

placeras i vatten och schampo en hink bil. Nu använder en handske fårskinn för att ta bort myggor, blötläggning i hinken kontinuerligt.

5-Clean yta

Tillbringa handsken över hela ytan med myggor. Efter agerar, kommer produkten att dämpas och agerade mot insekter, som och mycket lättare att ta bort. Sedan, för att med hjälp av en slang (företrädesvis med bra tryck) avlägsna alla spår av skum finns i kroppen. Resultatet bör vara perfekt.

Du kanske också är intresserad av:

Hur tar man bort mygg? andra tips

Tandkräm för att ta bort repor

Hem knep för att rengöra bilen

Adblock
detector