Volvo XC40, uusi SUV myytävänä 2018

Volvo XC40, uusi SUV myytävänä 2018

Vuodessa Volvon täysin valmis näyttämään sen SUV, ensimmäinen kompakti koko XC40, joka lupaa yllättää. Tässä ovat uusimmat tiedot.

Volvo XC40 2018: ensimmäiset kuvat

Volvo XC40 2018: ensimmäiset kuvat

Volvo XC40 2018: ensimmäiset kuvat

Volvo XC40 2018: ensimmäiset kuvat

Volvo on edennyt olla camperos mallit tarjoavat erityisen laajan ja kauas perustuu todocamino versioita autonsa hänen V70 Cross Country Se on myös klassinen tässä mielessä, ehdoton superventas-. Ja lisäksi XC90 teknologian ja ylellinen -The malli ilmestyi alunperin vuonna 2001 ja XC60, myös sen toisen sukupolven, vaikka se näyttäisi vuonna 2008, edessä lähitulevaisuutta ja valmistelee SUV liittyy kompakti perheeseen.

Volvo XC40 -Tämä on ilmeinen nimi tuotanto- ja on nähty sen päälinjaa Concept 40,1 ja ennakoi mikä on auto, joka menee tuotantoon ensi vuoden lopulla tehtaalla volvo Gent (Belgia), joka esitellään virallisesti, kaiken todennäköisyyden mukaan vuonna 2017 Frankfurtin autonäyttelyssä Sitä myydään maailmanlaajuisesti vuonna 2018. Tämä julkaisu on vahvistettu useissa medioissa Peter Mertens, johtaja tutkimus ja kehittäminen Volvo, joka on vahvistanut Päämarkkina, ja tulee olemaan Ruotsissa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa.

Se, kun uusi Volvo V40, toinen tämän perheen jäsen, odottaa 40.2 Concept myös mennä tuotantoon sen klassinen siluetti ja nimi, ja myös perinteinen Ruotsin tuotemerkin, Volvo S40.

Volvo XC40 uudelleen siten, että uusi alusta CMA

Niissä kaikissa on lähtökohtana CMA innovatiivisen foorumin -Arkkitehtuuri Modular tilatehokas. Se on hyvin moderni pohja, joka tulee äärimmäisen liitettävyys ja sähköistys molemmat sähkömoottorit yksinomaan hybridit, luultavasti myytävänä toisen vaiheen vapautumista Volvo XC40- sen pääakseli. tämän plataformatambién Sitä käytetään tulevien mallien Geely Autot, Volvon äiti kotiin. Se on kehitetty SPA, jotka tällä hetkellä käyttävät malleja kuten 90 eri ruotsalainen.

Saatat myös olla kiinnostunut

Volvo S40 ja XC40 uusia

Volvo XC40 uusi, ensimmäiset kuvat ja tiedot

Adblock
detector