Mini Clubman, Mini familie

Mini Clubman, Mini familie

Den andre generasjonen Mini Clubman er revolusjonerende. Endre konsept former den største Mini i historien, og settes inn i kompaktsegmentet.

Mini Clubman, den største Mini

Mini Clubman, den største Mini

Mini Clubman, den største Mini

Mini Clubman, den største Mini

Mini fortsetter å utvikle seg, vokse … og begge volumområde som størrelsen på sine biler. For noen måneder siden, Peter Schwarzenbauer, medlem av styret for BMW og Mini ansvarlig, hevdet at den tyske gruppen “Det ble ombygging sin merkevarestrategi for i fremtiden, og fokus på fem hovedmodeller“. Etter den nye og overgrodd Mini 3 dør og, fremfor alt, 5-dørs, Vi har reist til Stockholm for å lære, første hånd, den andre av sine nye forslag: en mini Clubman som kommer med en aura av revolusjonerende. Og i den svenske hovedstaden, i tillegg kunne vi også vet at den neste vil allerede være en MINI Cabriolet, en SUV for å erstatte landsmannen og andre … sporty roadster? For nå, inntil da vi har blitt fortalt om planer som dekker 2020.

mini ClubmanDet vi kan og grundig detalj er jump oppleves av Andre generasjon av en Mini Clubman vi allerede venter på parkeringsplassen med sine mange åpne dører. Og ved første øyekast, snarere enn Mini vi kunne si at i dag “Maxi”. Tydeligvis ikke tapt duften av merkevaren eller deres brødre alltid originale serien med runde frontlykter, den sekskantede grillen, tak eller vertikal liggende bak, men jeg forsikrer deg Du har ikke sett det samme Mini. Faktisk er det allerede den største noensinne bygget og imøtekommende, ikke av noen få centimeter: deres nå 4,25 meter lang, 1,80 bred og 1,44 høy anta at er nesten 30 cm lengre, 12 mest bred og en lavere enn en tidligere Clubman med dimensjoner praktisk talt dagens 5-dør Mini. For å gi deg et inntrykk av forskjellene.

Dette er derfor veksten av denne nye Mini Clubman som selv stiller et spørsmål. ¿Hvilken kategori konkurrerer i dag? For dimensjoner og historiske filosofi bør være så kjent utilitaristisk: faktisk, Det måles som en Seat Ibiza ST. Men vi reparert allerede i lang akselavstand (2,67 meter, 12 cm høyere enn den forrige Clubman og 10 mer enn dagens Mini 5 dører) og dens sporbredde (1,56 og 1,57 bak forsiden) for å verifisere at Det slår enda en VW Golf. Det er ingen tvil: konkurrerer først som premium kompakt, også for plass, konsept … og pris. Og i dag vil det være ansikter med Audi A3 Sportback, BMW 1-serie eller Mercedes klasse A.

Highway inviterer deg til å prøve den nye Mini Clubman4 sidedører og bagasjerommet … i Mini Clubman

Fordi det er klart at dette nye Mini Clubman er Mini mer familie yrke. Og det er til å begynne med, for å gi opp sin opprinnelse. Heldigvis. Hans tidligere kontroversielle kroppen med bare tre sidedører og bak der den eneste åpningen sto overfor, gått inn i historien. Svært ubehagelig for tilgang og begrense praksisen med en tradisjonell 2 dører i dag denne nye Clubman debuterer 4 real sidedører. De to bak, romslig, har god tilgang til en virkelig levelig andre rad, med de vanlige begrensningene i en tunnel i stedet for høy overføringskapasitet bry en tredje sentral passasjer, men passer for voksne over 1,85 meter. Det er den mest romslige historie, nesten en minivan for Mini merkevare.

Så heldigvis er denne Mini Clubman selv opprettholdes sin doble bakluken. I den splitter heter “Split Doors” og til slutt danne sin nysgjerrig kropps 6 dører. Nå, i tillegg kan de være elektrisk åpning (selv handsfree, passerer foten under bagasjerommet) … men, som sagt, bare åpne: lukking må være manuell. Sant, så offisiell kapasitet på 360 liter (100 mer enn den foregående Mini Clubman og 82 mer enn dagens Mini 5 dør) er ikke overdreven, kommer her også mer tilbake til stammen av en kompakt at en relativ verktøyet. Men dens kubiske former, det plan under belastning, er muligheten for av og til å dra nytte av høyden over flypose gardin eller et nedfellbart bakre seatbacks som tillater utvide kapasiteten til 1250 liter (Standard på 60/40 og 40/20/40 opsjon) sikrer god funksjonalitet.

En Mini … Mini

mini Clubmanså overbevist av det kjente sprang gjort så langt med Mini, begynner vi å se hva som er opp hans filosofi. Og selv om jeg ikke vil benekte at vi er også å en Mini mer avgjort og mer moden (Jeg tror at mange vil sette pris på), fortsetter å gi god sportslig preg. Denne nye Mini Clubman, som Mini 3 og 5 dører, og BMW X1 og Series 2 Aktiv og GranTourer, født i dag fra den nye modulær arkitektur UKL 1 gruppen benytter for alle sine nye front-stasjonen modeller (Eller integrert, Mini Clubman ikke ta) og motorer anordnet på tvers.

Mini Clubman konto samt deres søsken med en fremre McPherson aksel og en multi bak, men som ingeniører, med nye komponenter og spesifikke innstillinger buffer for å romme den større størrelsen og vekten av “pseudo-familie” body . Også det introduserer nye aerodynamiske funksjoner, inkludert side luftinntak.

Veldig direkte styring og, som alltid, med en kjørestilling som du føler deg svært lav og presis trykke på en girspaken cortitos turer, i Mini Clubman er fortsatt virkelig nyte kjøre. Det er en bil smidige, går inn kurve brønn, men også hjulet mer glans enn vanlig i Mini frukt av den store base av støtte som gir i dag en kombinasjon av hans lange kamp og det brede spor. Du oppfatter det hele tiden som mye bil. Serie alltid ha stabilitet kontroll med elektronisk differensialsperre (EDLC), mens det i alternativ tilbyr både en sportschassis med Mini er mer som en adaptive suspensjon (DDC) som tjener til å ta et nytt skritt i kjørekomfort. Legg den opp til en mer enn tilstrekkelig isolasjon, og dens fine automatiske girkasser, og Du har mest raffinerte og komfortable Mini du har ført.

Den nye Mini Clubman har også, valgfritt med systemet kjøreinnstillinger en dreibar arm koblet til basisen på endring: justerer responsen motor, styring, klimaanlegg, automatisk eller suspensjon i MID, Sport og Grønne programmer, den sistnevnte bare er tilgjengelig for effektiv treghets fremdrift funksjon som kobler ut driften for å spare drivstoff montering. Effektivitet for å bidra også, selvfølgelig, nye motorer 3 og 4 sylindere BMW.

Motoren sylindere 3 og 4 for Mini Clubman

i en første innledende fase, øyeblikkelig frigivelse, den nye Mini Clubman treffe markedet med to forslag til bensin og diesel, og alle middels til høy effekt. Åpne den første av dem synes det klassiske versjon Cooper, med avansert ny tre-sylindret bensinmotor, 1,5 liter, direkte innsprøytning og 136 hk. Standard med manuell girkasse (som alle versjoner), vil tilby i alternativ automatgir Steptronic momentomformer, her også 6 hastighet. Med en god maksimalt dreiemoment på 22,4 mkg (23,5 med Overtrykks) på bare 1250 rpm, og sikrer meget god ytelse (9,1 sekunder fra 0 til 100 km / t) og forbruk som vil etterlate bare 5,1 l / 100 km.

Og fremfor versjon Mini Clubman Cooper S vil ty til øvre fire-sylindret motor, også direkte innsprøytning, men allerede 2,0 liter motor, 192 hk og maksimalt dreiemoment på 30,6 mkg til 1250 rpm tilbake å tillate ham å senke 0-100 km / t på 7,2 sekunder: Hvem vet om opptakten til en fremtidig variant John Cooper Works øyeblikket ikke bekreftet. 4 sylinder også med den samme forskyvning er den variant Diesel Mini Clubman Cooper D, i dette tilfellet 150 hk, 33,7 mkg av dreiemoment ved 1750 rpm (merkelig regime og mer enn bensin) og fremfor alt med store datamengder på forbruk: fra bare 4,1 liter / 100 km / t. Begge versjonene har, Mini først i den valgfrie Steptronic automatgirkasse 8 hastighet en endring av momentomformer som leveres av Aisin, som virker like bra som BMW ZF jevnt og raskt. For meg er den beste i markedet og Mini reservert kun for 4-sylindrede motorer til en pris fra € 1.800.

allerede fra november når merkevaren vil utvide vår katalog med nye versjoner Mini Clubman bensin og diesel motors også 3-sylinder og 1,5 liter: 102 HK for One og 116 HK for One D som løfter et forbruk på bare 3,8 liter / 100 km. I tillegg vil Diesel lukke område over ett Cooper SD 2.0 4 sylinder 190 hk.

Mer teknologi og utstyr for Mini Clubman

Mer plass, god dynamikk og fornyet motorer. De vil ikke ende her nyheten om en Mini Clubman også mer sofistikerte. Det nye indre designkonsept, aktivering av en bredere strek belagt elliptisk og speedometer og turteller på rattstammen, kan legge til nye ventilasjonsanleggene, mer krom og Central Visual Boost multimediasystem, standard med 6,5-tommers skjerm og 8,8 “med navigasjonssystem Professional (fra 1500 euro). Alltid standard med tosoners klimaanlegg, LED-lykter, Bluetooth-tilkobling, nødnummer, lys og regnsensor, elektrisk parkeringsbrems eller sport rattet, den nye Mini Clubman tilby et alternativ som avanserte systemer som leder Up Display, aktiv cruise control , autonom bremsefunksjon i byen, signere anerkjennelse, pre-kollisjon advarsel og, for første gang også mini, el seter. Som du kan se, en Mini mest avanserte og fortsetter å utvikle seg.

RANGE OG PRISER Mini Clubman

Mini One *: 23,800 euro

Mini Cooper: 26,200 euro

Mini Cooper S: 29.900 euro

Mini One D *: 24,800 euro

Mini Cooper D: 28,400 euro

Mini Cooper SD *: 31,900 euro

* På salg i november

Adblock
detector