Kia Niro 1,6 Hybrid HEV: faktiska förbrukningen och intryck

Kia Niro 1,6 Hybrid HEV: faktiska förbrukningen och intryck

Den Kia Niro 1,6 HEV är en kompakt SUV med hybridteknik. Vi har redan kunnat bevisa för vårt tekniska center för faktiska förbrukningsdata.

Kia Niro Hibrido: bilder på vår faktiska förbrukningen testet

Kia Niro Hibrido: bilder på vår faktiska förbrukningen testet

Kia Niro Hibrido: bilder på vår faktiska förbrukningen testet

Kia Niro Hibrido: bilder på vår faktiska förbrukningen testet

Kia har startat rea den Niro i Spanien, en bil född att säljas först med hybridteknik (tillsammans 2017, Det planeras också en intressant marknadsföring plug-in hybrid version).

den Kia Niro 1,6 HEV -officiella namn under vilket det säljer hybrid Kia Niro enchufable-, ingår i kategorin kompakta SUV. I själva verket talar det i samma segment som den Kia Sportage, men i praktiken är mer bekant kompakt crossover, med verifierad ned 170 mm höjddimensionen uppnås i den övre delen av täckhöljet, och en längd av 4,35 meter.

den Kia Niro 1,6 HEV Den kombinerar en elektrisk motor med en bensin 1,6 liters fyrcylindrig direktinsprutning Atkinson cykel. Hybridsystemet ger tillsammans 141 hk och automatisk växellåda dubbelkoppling gör det mekaniska kombinationen arbeta tillfredsställande, med anmärkningsvärda resultat i bränsleförbrukning och tillräckliga förmåner.

Kia Niro hybrid verkliga förbrukningenden faktiska förbrukningen Vi har erhållits med Kia Niro 1,6 hybrid HEV De är giltiga rekord i sin klass, vilket bevisar för sig själv hur lite Toyota Prius kan konsumeras utan att tillgripa riskfyllda former av karossen.

Med en mycket exakt dator, faktiska förbrukningen Vi har fått vägkanten har varit 4,8 l / 100 km staden och 3,9 l / 100 km. Är utan tvekan överraskande fakta, eftersom för samma dirigerar Toyota Prius Det var mindre effektiva, med faktiska förbrukningsdata av 5,7 l / 100 km (motorväg) och 4,6 l / 100 km (stad).

Plug-in hybridbilar Volkswwagen GTE Golf och Audi A3 Sportback e-tron också de förblir något ifrån förbrukningssiffrorna Kia Niro (5,6 l / 100 km på motorvägen och 5 l / 100 km i stan för två tyska bilar), men gynnar dessa två “tvillingbröder” är behandlingsbart och dukar Niro förhastat.

Slutligen måste vi understryka att Kia Niro 1,6 hybrid HEV Det har varit mycket robust under prövningar av tjänster vi utför i kretsen INTA, med tanke på att vi startade våra tester med endast 107 kilometer.

Du kan också vara intresserad

– Hur hybridbilar Work

– Alla elektriska och hybrid plug: Köpguide

– Alla faktiska förbrukningen av bilar

Adblock
detector