Zotye SR8: Dette er den kinesiske kopien av Porsche Macan

Zotye SR8: Dette er den kinesiske kopien av Porsche Macan

Et annet eksempel på "kunstnerisk originalitet" en kinesisk bilmerke. Med deg alle de nye Zotye SR8, en SUV med mange likheter med Porsche Macan.

Zotye SR8: Porsche Macan allerede klone

Zotye SR8: Porsche Macan allerede klone

Zotye SR8: Porsche Macan allerede klone

Zotye SR8: Porsche Macan allerede klone

i porselen, den bilprodusenter De har ikke noen skam når du kopierer design funksjonene til andre merker av biler, enten det europeiske, japansk eller amerikansk. Det siste eksempel på en kinesisk kopi det bringer firmaet Zotye, og skaper en "original og quirky" SUV ved navn SR8.

Hvis analysert i detalj Zotye utvendig design SR8, umiddelbart vi setter mange likhetstrekk med den Porsche Macan. Både foran og bak på SUV kinesisk Calcan nesten perfekt de av Porsche Macan. Bare små og subtile former for opptreden av lyktene på Zotye SR8 variere noe med de som bærer Porsche Macan.

Ifølge bildene publisert i noen kinesiske medier, interiør konfigurasjon Zotye SR8 også den presenterer mange likhetstrekk med det indre av Porsche Macan. Rattet design, nederst i midtkonsollen og selv klokke på toppen av instrumentpanelet er elementer allerede sett i tysk SUV.

Zoyte SR8, kinesisk kopi Porsche MacanDen offisielle premieren av Zotye SR8 (I tidlige studier av kinesisk merke, begynte det å bli kjent som T700) Vil finne sted i den kommende Beijing Motor Show 2016, som avholdes fra 25. april til 5. mai. Tilgjengeligheten i den kinesiske forhandlere, fra andre halvdel av året. Som mekaniker kapittel, i første omgang Zotye SR8 Kan velges med en bensinmotor 2.0 turbo firesylindret Mitsubishi kilde og en maksimal effekt på 190 hk.

Zotye SR8, er det siste eksempelet på kinesisk kopi?

Hvis du tror Zotye det vil være den siste eksempel på en kinesisk bil hvis design åpenlyst kopiere en eksisterende bil, er du helt feil. I 2015, Jaguar-Land Rover Han prøvde å ta rettslige skritt mot selskapet om sin Jiangling X7 SUV Landwing, en SUV som skamløst kopiert Range Rover Evoque.

Det britiske selskapet måtte forlate søksmål mot det kinesiske firmaet. den CEO av Jaguar-Land Rover, Ralf Speth, kommenterte: "det finnes ingen lover, er det ingenting å beskytte i Kina, så vi må ta fakta som de er."

Du kan også være interessert

- De fleste blatant kopier av kinesiske biler

- Porsche Macan: Alle data og priser

- Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

Adblock
detector