Test: Citroën C5 2.0 HDI Crosstourer pludselig 'crossover'

Test: Citroën C5 2.0 HDI Crosstourer pludselig ‘crossover’

Måske hverken du forestillet, men C5 Tourer og lånt sig til at blive brugt som en ‘crossover’, selv om det kun ved, hvor meget det bidrager til den unikke hydropneumatiske affjedring. Nu, billede og sidste sige mere.

Test: Citroën C5 2.0 HDI Crosstourer pludselig'crossover'

Test: Citroën C5 2.0 HDI Crosstourer pludselig'crossover'

Test: Citroën C5 2.0 HDI Crosstourer pludselig'crossover'

Test: Citroën C5 2.0 HDI Crosstourer pludselig'crossover'

Jeg forstår, at du fortsætter uden at acceptere det somcrossover ‘ når den første betingelse er at være sikker på, at denne Citroën C5 Crosstourer, og enhver model, der søger, forudsat en firehjulstræk, færdigheder, men på den anden side bringer hans Hydractive III +, og ønskede mere end én ‘Crossover’ og SUV marked, herunder mange af de mærker, og har specialiseret sig i dette område.

Citroen C5 CrosstourerEn af de særlige forhold i den ‘Crossover’ er din større frihøjde, hvilket opnås ved at hæve kroppen til at overvinde forhindringer off-road og være i stand til at rulle lettere i løbet af veje med masser af sne. I sidstnævnte tilfælde, naturligvis er en prioritet firehjulstræk, men hvis du er på udkig efter en ‘Crossover’ "regnafhængige"Jeg tror der er ingen anden model bedste på markedet dette C5 Crosstourer. Smid ikke hverken for ekstreme vinterforhold, fordi noget så simpelt som er at samle efterfølgende specifik vinterdæk eller et blandet kan give dig en overraskende plus motorik og sikkerhed … og bogføre enhver ‘Crossover’ Markedsfør ham du kan ride en nivellering og justerbar affjedring højde.

Hidractiva III +

Dette navn Citroën hans hydropneumatiske affjedring, en Teknisk mærke ikon som hun havde premiere denne DS "haj" og hvis patent de selv Rolls Royce og Mercedes brug, indtil de udviklet deres egne pneumatiske suspensioner. Jeg er blandt dem, der tror denne suspension brændt ved den samme Citroën, nu kun tilgængelig i nogle versioner af C5 … og ingen DS5. Men det er en anden historie.

i dette Crosstourer, fra begyndende indstilling (15 mm højere end C5 Tourer til 70 km / t, derefter ned 15 mm for at forbedre stabiliteten og aerodynamik), kan du vælge et tastetryk en højere position (40 mm til 40 km / t), at rulle med nogle foragt for spor eller veje meget ujævn og duta 10 km / t, kan du uploade yderligere 20 mm, for en frihøjde på 210 mm (Som store SUV’er), fremføring den reneste stil "terrængående". en 4. plads Det giver dig mulighed lavere fra en normal position 50 mm, i dette tilfælde, fremme adgangen kabinen og bagagerum.

Citroen C5 CrosstourerTil alt dette, altid holder selfleveled krop og du endelig præsenterer hende med en tilpasning til de faste og belastningsforhold gør circules ved asfalt med en meget høj komfort og ved ru overflader, forhånd uden at straffe lav Bil (beskyttet lidt med forsvar).

Uanset højde, det har to niveauer af dæmpning, med Sport-funktion dæmper fleksibiliteten af ​​denne suspension, når du kører stærkt vej, forbedre Time nøjagtighed. hans trækkraft kontrol, afhængigt af den måde at tabe motoriske færdigheder, forstå, hvis du er rullende gennem mudder og sne og tilpasser love virker på, om du hjul asfalt. Det vil ikke være en 4×4, men en fremragende 4×2… bør ikke bære vægt og en mekanisk friktion firehjulstræk måske du kun har brug for "2 gange" per år.

Gør denne version har at koste dig Citroën… Jeg tror. Kommer tæt på farvel af dette C5 generation for at imødekomme stigende efterspørgsel og på nogle måder føles veteran bil. Hvis for fremtidig C5 generation tage hensyn til at gøre en ‘Crossover’ i første omgang, jeg tror, ​​vi vil have en meget interessant bil. Tænk, at du selv kan indarbejde en firehjulstræk …

Adblock
detector