Car Review kostar cirka 122 euro

Car Review kostar cirka 122 euro

Kostnaden för en grundläggande översyn där de viktigaste komponenterna i bilen kontrolleras samt delar för säkerheten för dig själv och din vätskenivåer har en genomsnittlig kostnad av 122 euro, enligt en rapport från företaget för utveckling utvärderingsverktyg för underhåll och kollision skador Gt Motive fordon.Car Review kostar cirka 122 euro

Studien, som kallas ‘Värde din säkerhet’, visar att i händelse av att en sådan översyn skulle behöva ersätta delar den extra pris varierar mellan 129 och 325 euro. Enligt uppgifter från Gt Motive, ändra dämpningssystem av stadsbil och användbarhet kostar i genomsnitt 324,8 euro, medan föränderlig bromsbelägg Den har en kostnad på 128,83 euro och däck är 157,2 euro.


VD för Gt Motive, José María Castelo sade att en bil är i perfekt skick "Det är viktigt att följa de ändringar märkning tillverkaren"Som löper normalt var 15.000 kilometer eller en gång per år ligger.
I denna mening, sade Castelo Innan du påbörjar en resa "Det är viktigt" föraren kontrollera nivån av vätska, samt slitage, försämring och däcktryck. I detta avseende, visar rapporten att 55 procent av fordon som deltar i verkstaden har åtminstone en av dess däck med en lägre lagliga gränsen ritning.
Dessutom visar denna studie att 9 av 10 fordon granskas har försämrats bromssystem eller av överdriven pad slitage eller försämring av skivorna.
Å andra sidan, den undersökning av Gt Motive säger att verkstadsbesök stroke Omslutningen ökade med 23,6 procent i april 2008, på grund av det högre antalet bilresor som orsakar en ökning av mindre kollisioner, främst i semestermål.
Texten säger att det vanligaste slaget påverkar paragolpes, både fram och bak, som visas i 44,5 procent av de utvärderingar som analyserats. Dessutom, en av de fyra fenor fordonet också påverkas på 45 procent av kraven.

Adblock
detector