Ateca Seat: Seat varför välja detta namn?

Ateca Seat: Seat varför välja detta namn?

Vi visste att det skulle nämna spanska staden. Seat fråga svar på val av Zaragoza Ateca människor att namnge sin nya SUV.Ateca Seat: Seat varför välja detta namn?

-Varför Seat har valt namnet för sin första SUV Ateca?

“Seat vill återställa denna SUV en av sina kännetecken, som traditionellt namnge våra bilar med namn som hänför sig till Spanien. Inte nödvändigtvis städer eller städer som Leon eller Ibiza, men också med namn kopplade till vår kultur och geografi. den namn vi heter våra bilar ska vara lätt uttalas på dussintals språk, inte framkalla negativa betydelser och, viktigast av allt, att de är lätt som kan hänföras till vårt land och Seat“.

-Hittills namnen på spanska städer som valts av Seat var mer eller mindre kända populationer, kanske Arosa minst, men känd i slutet av dagen …Varför nu går vi till en by praktiskt taget ingen ligger på kartan?

“För sin skönhet, dess pittoreska hörn, luften vi andas. Ateca är en kommun som ligger 100 km från Zaragoza, känd för sina smala gator och morisk konst. Om du gillar familjer på semester, andas frisk luft eller gå med din partner, Ateca fängsla dig. ” Ateca, men inte lika känd som Ibiza eller Leon, till exempel, är det ett klart representativ för vårt land plats. I själva verket är det för vår namngivningsstrategi inte nödvändigt att använda namnet på en stad eller ort och exemplet är Seat Alhambra. ”

-Vilka andra namn har avyttrats spanska städer för att kunna namnge den nya SUV Seat?

“De har blandas Andra namn på andra håll i Spanien de hade gemensamt ljudstyrka och styrka Ateca. Några av dessa alternativ kanske det kommer en dag för att nämna en annan framtida modell Seat“.

-Vad var namnet ursprungligen planerat innan president Seat, Luca de Meo, beslöt en iberisk geografisk beteckning för den nya SUV?

“För några månader Andra namn som innehåller klang av T och Q var bokstäver som rör teknik och kvalitet anses. Dessa namn är kopplade till Seat motto: “teknik för att njuta av” Men vi bestämde oss för att gå ett steg längre. Vi söker riktiga namn, städer och kommuner i Spanien och valde Ateca Seat eftersom det väcker perfekt “teknik” och “kvalitet”, medan det identifieras som en igenkännlig spanska namn. “

-När fick du kontaktar berörda personer och med vem man ska kommunicera beslutet Seat Ateca namn?

“Seat har nyligen kontaktat de lokala myndigheterna i kommunen Ateca att låta dem veta denna lyckliga scoop beslut. Ingen tvekan om du har fått som mycket positiva nyheter, hur skulle det kunna vara annorlunda, eftersom detta ger ett enormt lyft till rykte folket, inte bara nationellt utan även internationellt“.

-Är det ett plus för ett folk som någon lagt en global produkt namnet på sitt folk, som med Seat Arosa?

“Klart Seat anta namnet på en föga känd befolkningen ger vi ett mycket högt anseende. Många människor runt om i världen kommer att vara intresserade att veta var denna population är. Dessutom är vissa händelser inträffar ofta på orten med pressen, återförsäljare, etc. “

-Var det obligatoriskt att empezase av A? Hade det ljud C eller K i uttal? Har du något att göra med uttalet av namnet är avsedd att förmedla vad bilen?

“Under de senaste åren, är Seat åtagit sig att positionera sig som ett varumärke som erbjuder avancerad teknik och nya Seat Ateca är ett magnifikt exempel på detta. Med hjälp av LED-teknik, digitalbox och anpassningsbara instrument eller anslutningsenheter, liksom överflödet av elektroniska element som gör körupplevelsen är alla element som förkroppsligar detta engagemang för teknik. Därför var denna modell tänkt på ett namn som skulle framkalla teknik och Ateca är perfekt kombinerar önskat ljud med det faktum utgör också en spansk namn

Adblock
detector