Nya Ferrari SUV: Fiat bekräftar för de kommande månaderna!

Nya Ferrari SUV: Fiat bekräftar för de kommande månaderna!

Farväl till spekulationer och så småningom kommer det att finnas en Ferrari SUV, enligt avancera VD för Fiat Group, Sergio Marchionne själv. Fullständig information nedan.

Ferrari F16X är den första SUV i Ferrari?

Ferrari F16X är den första SUV i Ferrari?

Ferrari F16X är den första SUV i Ferrari?

Ferrari F16X är den första SUV i Ferrari?

under kommande månaderna, den nya Ferrari SUV kommer att besannas. Media näringslivet och finans som referens Bloomberg nyhetsbyrån, den digital version av tidningen Forbes och amerikanska tv CNBC, De har ekade under de senaste uttalanden Sergio Marchionne, den VD för Fiat Group, där han meddelade en CVL bilprojekt typ (Förkortning "Ferrari Utility Vehicle") För de kommande månaderna.

Dessa nya uttalanden Marchionne om den förestående New Ferrari SUV det han gjorde under ett besök i påse New York. Enligt de senaste rapporterna, det interna namnet som redan arbetar från Maranello av namnet på "F16X projekt"Namnger helt giltiga och som kan leda till produktion av den slutliga Ferrari SUV.

den New Ferrari SUV kommer att vara en del av den ny produktstrategi av det italienska företaget för de kommande fem åren i vilken affärsplaner vägs dubbla löpande resultatet. För att uppnå detta mål finns det ingen tvekan om att en ny och unik Ferrari SUV Det kan bidra till göda resultaträkningar i bolaget. Och det är att lyx SUV blir allt populärare bland de rikaste ekonomierna i världen, som omfattar magnater i Kina och Mellanöstern att skryta som de flesta flamboyant, unika och knäppa.

Ferrari SUV F16XFör tillfället inga officiella tekniska data för förväntade Ferrari SUV, Även om de första ryktena tyder på att förstärkt med ett kraftfullt och effektivt nyutvecklade hybridteknik, i vilka det skulle kunna finnas en V8 bensinmotor, en nästa generations batterier och hög kapacitet (det kan vara en hybrid plugg) Och närvaron av en eller flera elektriska motorer. Med tanke på det unika i denna nya produkt, ursprungligen antalet enheter som tillverkas i den nya Ferrari SUV Det kommer att vara begränsade.

Porsche Cayenne, Bentley och Lamborghini Urus Bentayga: rivaler

Under de senaste åren har bilindustrin bevittnat födelsen av nya modeller av typen SUV tillverkad av lyxmärken. Den första stora exemplet kom från hand Porsche, som han började tillverka och sälja framgångsrikt Cayenne (Därefter tillade han i sitt sortiment SUV den minsta Macan).

efter "helgerån" av drömmen fabrik i Stuttgart, har det funnits andra framstående exempel på handen Bentley, med dess typ modell SUV Bentayga, och den mycket Lamborghini, historiska rival Ferrari och vars Urus lovar att revolutionera segment todocaminos mer premium och exklusiva. brittiska märken Rolls-Royce och Aston Martin har också senare införlivats i den här sortens desperata race att starta SUV mest lyxiga och avancerade nutid och framtid. den Rolls-Royce Cullinan och Aston Martin DBX också framstår som stor enhet rivaler framtid Ferrari SUV.

Du kan också vara intresserad

Den nya Ferrari SUV, närmare

Leo Messi behöver halvtimme att betala din Ferrari

Ferrari LaFerrari Aperta: Ferrari supercar på auktion

Adblock
detector