Salonger mer trunk: Superb, Mondeo, Passat och Insignia

Salonger mer trunk: Superb, Mondeo, Passat och Insignia

Skoda Superb lovade största stammen i sin klass. Vi har redan testat och mätt med vårt tekniska center, det gör det markerar rekord av kapaciteten jämfört med sina större konkurrenter?

Salonger med större stam

Salonger med större stam

Salonger med större stam

Salonger med större stam

nästan ett år sedan, ankomsten av den nya Ford Mondeo och imponerande bröt banken … eller snarare vår chassidynamometer. Där efter att ha analyserat motoreffekten, det tekniska centret MOTORVÄG utsätter varje modell till en annan verklig acid test: Vi mäter vårt bagage kapacitet. Som med CV, förbrukning eller benutrymme, det finns få tillfällen där sanningen är konstigare än fiktion. Och i detta fall gjorde: 550 liter som aviserats av Ford, Mondeo överraskade oss med riktiga 605 liter, ett rekord i kategorin.

Ford Mondeo

Det är sant att även haft vissa trick. De väntade liter bagageutrymme reservhjul under golvet. Men det var de och låt oss inse det, nästan inte är vanligt i dag i många tillverkare, ännu värre, rida en mindre, enkel och incordioso punktering kit. En efterföljande enhet Mondeo normal reservhjul kapacitet sänktes till 480 liter.

Den mest sålda

Volkswagen Passat

Ford Mondeo överraskade därför oss så långt för att övervinna två stora referenser, medan både generalister sedans sälja marknaden. Å ena sidan den stora Volkswagen Passat, nyfiket landade på marknaden bara en månad efter Mondeo och har ett handikapp på 10 centimeter mindre än kroppslängd. Han kunde inte slå honom, men i grund och botten deras 4-dörrkroppen mot 5 (Dvs, halvkombi) som Ford säljs i Europa, förutom i sin hybrid version. Anledningen till trots vårt tekniska center mäta större bredd och längd royal interiör stammen av Volkswagen, dess 545 liter De hade inte uppgå till mer än 600 av dess tydliga Mondeo lägre lasthöjd. Båda bilarna också med förmåga att tillhandahålla öppna och stänga elektriska trunk, stor funktionalitet.

Opel Insignia

Å andra sidan, Ford Mondeo försäljningen översteg också super Opel Insignia. I det här fallet, även om opt för deras mer funktionella 5-dörrkroppen med grind (Insignia är den enda som bryter alla anbuds och standardiserings liter mer än 30 kommenderar med 4 dörrar), eller 605 närmade sig Mondeo eller Passat slå 545. Trots att reservhjul under golvet Opel Insignia erbjuder också några mycket bra, men något mer begränsat, 535 liter real. I förekommande fall, kommer straffet princip nästan 10 cm längd som är mindre platt, som för bredd och höjd är i nära anslutning till Mondeo värden.

Och i dessa Skoda Superb anländer

Ankomsten i sommar den Skoda Superb lovade att bryta det nuvarande ordning etablerades 2015 i segmentet. Och trots en viss initial tvekan, kan vi konstatera att det verkligen har. 625 liter med den officiella lovade att markera start rekord var nedgraderas till 595 liter, själv och de tidigare 25 Skoda Superb liter, men otillräcklig för att göra Mondeo. Real? Ny analys och förklaring. Två dolda, men helt användbara sidohål, cExtra beläget nästan 40 liter för att ge 635 liter real hittills oöverstigliga. Men det måste också ta hänsyn till att Skoda Superb summan alltid konventionell reservhjul under golvet. Allt detta, tillsammans med sin väl dolda 5-dörrars kropp med elektrisk grind standard eller tillval topp yta lägre för endast 415 euro (i Ford Mondeo kostar 500), hamnar inställning säkert salongen idag med fler och bättre lastkapacitet.

Skoda Superb

BERLINAS

Officer Porter (liter)

själva stammen (mätt i liter per AUTOPISTA)

Skoda Superb

625

595 + 40 dolda sidan

Ford Mondeo

550

605 (med reservhjulet)

Volkswagen Passat

586

545

Opel Insignia 5-dörrars

530

535 (med reservhjulet)

Du kan också vara intresserad

– 10 kompakta bilar med mer bagage

Adblock
detector