Mercedes 4Matic GLE 350d Coupe, Diesel SUV sport

Mercedes 4Matic GLE 350d Coupe, Diesel SUV sport

Mercedes er rettet mot mote av den sporty SUV med den nye GLE Coupe. Som en første test vi starte med 350d Diesel AWD versjon.

Mercedes GLE 350d Coupe 4Matic

Mercedes GLE 350d Coupe 4Matic

Mercedes GLE 350d Coupe 4Matic

Mercedes GLE 350d Coupe 4Matic

Den nye Mercedes GLE 350d Coupe imponerer med sin proporsjoner, form og detaljer om alle våre målinger, de gode og de dårlige. Fra første gang du ser den før du føler inni eller kjøre den fanger oppmerksomheten som en annen stasjon andre modellene vi ser på våre gater, eller du kan kjøre før. Ikke ment å være praktisk, men til tross for sin størrelse det kan komme til å bli, søker det å være annerledes, og derfor kan ikke gå ubemerket hen. SUV er ikke den eneste som tenker slik siden før du begynner å flytte og var en pioner i markedet, BMW X6, som den deler konseptet, proporsjoner og fra siden, som to dråper vann. Brands har innsett at dette segmentet Høy ytelse SUV med coupe airs Det har etterfølgere og takket være den modulære konstruksjonen har råd til dem, selv om dårlig salg modeller. Snart vil vi se hvordan dette konseptet vokser i ulike segmenter og merker; Audi har allerede lært Q6 og Q8 sett BMW arbeider med X8, pluss en mer logisk X7 (rival av Audi Q7) og Mercedes selv vil trekke GLS, basert på GL. Dette sammensurium av akronymer som du sannsynligvis har mistet som meg, kommer til å forklare at det er drivere som trenger fordelene med store SUVer, men som ikke aksepterer estetikk "familie" bil og foretrekker noe mer sporty eller, hvis jeg kan godt kvalifisert, ungdom.

Mercedes GLE Coupe oppfyller alle disse kravene, som leverer teknologi og all den kunnskap og Mercedes luksus. Den er basert på den forrige ML, nå etter en ansiktsløftning kalles GLE. Takket være denne arven, og spesielt hvis du montere ekstra luftfjæring (2460 €) bør gi en god ramme for kjøring off-road, ikke noe vanligvis gjøres med disse bilene. men Mercedes har valgt å ikke tilby Offroad-pakke på det og satse på en tier demping justering, pluss en montert ren asfalt dekk, så på slutten sjelden kommer ut av det, men bilen kan.

Mercedes GLE Coupe

Den måler 4,8 meter, 1,9 meter bred og 1,8 meter høy, noe som tyder på at teoretisk ikke er en enkel bil å kjøre. Mercedes gjør det enkelt men vanskelig og fra en retning med en stor svingradius og perifere visjon kameraer som genererer oversiktsvisning på 360, Mercedes GLE Coupe håndteres med relativ letthet. Det tilbyr ikke en god utsikt fra innsiden, siden høyden gjør miste referanse til hvor grensene av kroppen er, derfor må vi ikke miste øyet av kameraene. I alle fall, uansett hvor godt du gjør på slutten Bilen er 4,8 meter lang og nesten 2 meter bred og som ikke er parkert overalt. Slike forhold føre til et indre i hvilken Du finner ingen plassproblemer. Selv bak takhøyde, som ofrer seg ute coupe stil, er mer enn nok. Det er praktisk talt den samme plassen som en GLE. Sammenlignet med sin nærmeste rival, BMW X6 har en centimeter i bredden og høyden tilbake. Dens bagasjerommet på 545 liter er misunnelsesverdig for mange biler og også under gulvet det gir en ytterligere 90 liter gap hvor mange ting å passe. Dens lasting åpning er enormt, og å drive porten er automatisk, så vel håndteres. Problemet du har er at laste munn er så høy at lasten er ikke egnet for alle (Forces opp vekten på høyere høyder enn normalt) og, hvis objektet som transporteres synke til bunns, vanskelig å nå den. også være forsiktig med den endelige høyde av porten, siden dens topp når 2,19 meters. Automatisk modus kan stoppes når som helst, men vær nøye med å huske å ikke treffe taket hvis det er lavt.

Inn i bilen kan ha noen komplikasjoner høyde avhengig av hver. Hvis du liker denne bilen, og har problemer med å få enten fordi du tar eldre mennesker med bevegelsesproblemer eller høyt, Jeg anbefaler AIRMATIC suspensjon, som du kan senke kroppen til å få tilgang til eller laste opp til å forlate asfalten. For kostnaden av bilen er det ikke en kostbar ekstra og vil gjøre Mercedes GLE Coupe en bedre bil. Overflødig høyde er ikke alltid et problem, siden du kan binde opp barnet i stolen uten å bøye ryggen din, og du kan være oppe litt mer behagelig å sitte hip å senke den. En annen fordel er synligheten av miljøet som har hjulet, feil manøvrer godt i trafikken, siden se lenger enn andre sjåfører; ja, kan du holde en flytende samtale med bussjåføren til å stoppe ved din side uten å se opp, eller billetter til parkering og bompenger vil være mer behagelig.

Mercedes GLE Coupe

Nyt både plass Mercedes GLE Coupe Det er en luksus, og hvis du har den høyeste kvaliteten på etterbehandling og presentasjon til tjeneste; på denne Det er en Mercedes og god. Førerplassen er veldig hyggelig og bak alle setene er komfortable. Brett seteryggene støtte for å øke bæreevnen. Den bakre skuffen må forlate det hjemme i denne situasjonen fordi det er vanskelig, men vi må ikke manipulere når du åpner eller lukker porten. innenfor Du kan ha alle vanlige statister tenkelig komfort i store klasser av Mercedes. Standard utstyr er tilstrekkelig, siden det har blant annet to-sone klimaanlegg, parkerings kameraer eller LED-lykter som standard, men du vet du vil ha mer og som innebærer dyre statister. Jeg anbefaler aktiv stabilisator (4530 €) og AMG interiør Linje (935 €) og ytre (3667 €) finish.

Den veide en heidundrende 2.350 kilo og at, sammen med sin høyde, må du holde det på noen måte. Tydeligvis er det løses basert på en sjenerøs dekk, kraftige bremser og faste suspensjoner. Oppførselen er god, bedre enn du ville forvente for en muldvarp, men vekten er der og du føler deg så mye hvis du flytter sakte inn i garasjen hvis du kommer til å kjøre på veien. Det er god trekkraft og jeg ser ingen stabilitetsproblemer og hjelper fungerer riktig, og mye kvalitet i sitt arbeid. Det gir kjørekomfort i byen eller motorvei, og er med å redusere fartsdump der selv passasjerene vil sette pris viss tørrhet; AIRMATIC suspensjon løsning. Motoren leverer 258 hester og en fantastisk ytelse og vurderer den samlede vekten. System Start / Stopp fungerer godt og er raffinert, men som forventet forbruket er høyt, Det kan være mer enn riktig for både bil, men alltid håndtere høye tall, spesielt i byen. Heldigvis har et stort reservoar som vil tillate stor autonomi. 9-trinns endring synes å ha bedret seg de siste sju, det er glatt og presis, til tross for hva det koster å flytte bilen ved lave hastigheter. Et merkelig faktum 9. har en hastighet på nesten 80 km / t til 1000 runder motor, som er den høyeste vi har møtt.

Du kan også være interessert i:

GLE 700 AMG Mercedes Brabus 63S Coupe

GLE 450 AMG Mercedes

Mercedes GLE 450 AMG Coupé

Adblock
detector