De fulaste bilar i världen är ...

De fulaste bilar i världen är …

Det finns några bilar eller ful estetiskt graciös, vad du vill ringa. Några satt aldrig fot på den europeiska marknaden, men andra. Alla av dem, säljs inte längre.

De fulaste bilar

De fulaste bilar

De fulaste bilar

De fulaste bilar

Fiat Multipla

Fiat Multipla

möjligen Fiat Multipla Det är en av de bilar bördan av kritik på grund av sitt utseende. Även om vi inte kan förneka att det är ganska bekvämt och mycket rymliga. Vi kommer knappast att hitta ett sådant fordon med två sätesrader som rymmer sex. Även om det såldes 1998-2010 och 2004 förlorade fronten både missnöjd många.

SsangYong Rodius

SsangYong Rodius

Även om det har förbättrats avsevärt estetik under årens lopp, den SsangYong Rodius Det är fortfarande den ‘fina’ mindre än intervallet med Ssangyong Korando SsangYong Tivoli eller en mer modern och visuellt tilltalande design.

Seat Toledo

Seat Toledo

Den tredje generationen Seat Toledo (2004-2009) försökte utnyttja minivan över hans salong, gå mode på den tiden var segmentet. På nivån för inflyttning kan det fungera, men estetiskt inte helt övertygande. många taxichaufförer De valde att arbeta med en.

Renault Vel Satis

Renault Vel Satis

Säljs mellan 2001 och 2009, Renault Vel Satis gemensamma element som modeller Renault Laguna och Renault Espace, även om dess utformning inte var det bästa vi har sett under åren ledande tillverknings märke bilar. Det hände som Seat Toledo ovan genom att blanda segment som inte gifter sig alltför väl.

Hyundai Atos

Hyundai Atos

Den lilla stads kom ut på marknaden 1997 och dess utseende var inte den mest framgångsrika. Alltför fyrkantig kropp som inte riktigt in i vyn i 1999 gav vika för en mer rundade linjer men kunde inte fixa ‘skada’. den underappreciated kvalitet den Hyundai Atos också det inte hjälpte mycket, snarare än vad Hyundai Han har gjort ett bra jobb under de senaste åren, att uppnå ikapp med den europeiska marknaden. I Nordamerika kallade han Hyundai Amica och vi har sett på andra marknader under namnen Dodge Atos eller Kia Visto.

Hyundai Matrix

Hyundai Matrix

Hyundai Han lanserade denna bil designad av Pininfarina, även om vissa fortfarande inte förstå hur det kom att produceras en sådan bil, efter att ha sett banan för italienska karosseri. den Hyundai Matrix, Men svarade han sitt syfte: att vara en praktisk och stor bostadsyta bil. Även om vi kan hitta en sådan Toyota Matrix, den senare med en estetisk långt mindre än minibussar och allmänt trevligare.

Subaru Tribeca

Subaru Tribeca

ankomsten av Subaru segmentet SUV 2005 var det inte precis den mest estetiskt framgångsrika. Den utvecklades på grundval av Subaru Legacy och fronten var kanske den minst ‘gift’ med de allmänna formerna av bilen. Under 2008 det japanska företaget genomfört en ansiktslyftning modell som på något sätt lyckades roader. Naturligtvis möjligheten att rymma sju personer var en mycket attraktiv detalj.

Subaru Impreza

Subaru Impreza

Liksom alla stora, Subaru Impreza Han tillbringade en stor bula med sin andra generation mellan 2000 och 2007, särskilt med sedan kroppen, våga även att kombinera det med den sportiga versionen WRX. De var inte de bästa åren i det japanska företaget ens i närheten.

IKCO Bardo

IKCO Bardo

Iran lanserade detta märke IKCO Bardo typ ‘pick-upMen med en design och en drivlina som mycket väl kan vara 40s “, som säger något. Ja, det kommer att vara upp till folk han gillar.

Mahindra E20

Mahindra E20

Den enda av denna lista är till salu idag är Mahindra E20. Vi talar om en 100% elbil men mycket begränsad räckvidd (100 km officiellt meddelat och vi vet mycket väl att inte nått) och hastighet (80 km / t). Så det gör estetiskt misslyckas att vara särskilt trevligt.

Pontiac Aztek

Pontiac Aztek

valdes en av de fulaste bilar i alla tider, Pontiac Aztek Det var på försäljning mellan 2001 och 2005. Det är mycket nära vad själva SUV men deras utseende, särskilt i SVR-versionen av bilden, lämnar mycket övrigt att önska. För några år sedan började han handla bra i andrahandsmarknaden bland ungdomar i Nordamerika; Orsakerna?, Visas i den populära serien Breaking Bad som den första bilen av huvudpersonen, Walter White.

Toyota Yaris Verso

Toyota Yaris Verso

EN Toyota Det verkade att blanda en liten stad med en mini-minibuss kan vara en bra idé. Resultatet vi gör vi inte se det, men det skulle vara mycket praktiskt, jag tvivlar inte på det. Visst det har sina diehard anhängare.

Du kan också vara intresserad

Bilar var ett misslyckande

De 10 fulaste bilar i världen

De mest absurda prototyper av historia

Adblock
detector