Renault Scénic och Grand Scénic Initiale Paris: mer lyx

Renault Scénic och Grand Scénic Initiale Paris: mer lyx

Renault har alltid haft olika versioner av förfining, elegans och exklusivitet. Och det är vad de erbjuder nya Renault Scenic och Grand Scenic Initiale Paris.

Mazda firar 50 år av roterande motor

Mazda firar 50 år av roterande motor

Mazda firar 50 år av roterande motor

Mazda firar 50 år av roterande motor

Endast i princip för den franska marknaden, Renault lanserar marknadsföring av de mest exklusiva versionerna av dess kompakta MPV, den Scénic och Grand Scénic. Initiale Paris med efternamn, redan används i Espace, Clio, Koleos och Captur, Renult skiljer dessa versioner som kommer att nå återförsäljare grannland under september.

den Renault Scénic och Grand Scénic Initiale Paris införlivas de utmärkande elementen specifika hjul 20 “en annan från andra versioner av intervallet grill, LED strålkastare, svart eller bicolor kropp ametist utan kostnad… Målet med sin exklusivitet och förfining är en ny väg i segmentet, som interiören är också präglat mest. För att ge en touch av elegans eftersträvas, har vakt dörren steg den logo Initiale Paris, som Nappa läderklädsel standard. Detta material används också i skiftenheten eller ratt, registrerades också; medan multimedia skärmen har en specifik kromfinish.

När det gäller funktionell utrustning, Scénic och Grand Scénic Renault Initiale Paris funktion stolar med elektriska förordningar, massagefunktion eller surround nackstöd. Resten motsvarar vad som ingår i de färdiga Intens Båda modellerna, som bland annat är Bose, skärmfärgen head-up display eller Easy Park Assist, den halvautomatiska parkeringssystem.

Renault Scénic Initiale ParisBland alternativen är panoramatak, Varningssystemet oavsiktlig filbyte eller platser i tredje raden för Grand Scénic. Också en rad specifika färger.

Detta elegant finish kommer att finnas i två karossutformningar, både 130 hk motorer bensin och diesel, den 1,6 dCi och 1,6 TCe; som med den version av 160 hk den senare, även om i detta fall alltid koppla den till EDC-tronic.

Priset för den billigaste av dem kommer Renault Scénic TCe Initiale Paris vara 33,200 euro. Det kostar 36,300 euro i Frankrike och 38.800 euro dieselversion med den mest kraftfulla bensinmotorn och ändra EDC. I fallet med Grand Scénic, alltid med fem platser som standard, är prisökningen 600 euro jämfört med tidigare priser.

Du kan också vara intresserad

– Renault Scenic 1.6 dCi: faktiska förbrukningen av en minibuss "mycket SUV"

– Vi testade Renault Grand Scenic 2017

Adblock
detector