Det kan alltså vara den nya pick-up av BMW: Mercedes Class till X!

New BMW pick-up 2018? första rekreationNew BMW pick-up 2018? första rekreationNew BMW pick-up 2018? första rekreationNew BMW pick-up 2018? första rekreation

Ett märke lyxbilar eller premium att göra en pick-up? För några år sedan verkade denna hypotes osannolikt, omöjligt. Men under de senaste åren har bilindustrin har deltagit riktiga överraskningar, som den Första Diesel och den första Porsche SUV (den Cayenne), The Ferraris första SUV att lanseras snart, eller mer nyligen, marknadsföring Mercedes Class X, den Första pick-up signatur av stjärnan, ett fordon som i sin tur delar många tekniska och strukturella element med Nissan Navara och Renault Alaskan.

den nästa "helgerån" inom bilindustrin skulle kunna vara en BMW hypotetisk Typ pick-up. historiska fiende Mercedes-Benz, det skulle inte vara orimligt att tänka på denna sannolikhet, alla trots sport filosofi som alltid har utmärkt både varumärket Bavaria som deras starkaste fans.

Försäljnings marknaden och diktera mening och det många länder i världen i vilken typ fordon hämtning har tillräckligt kommersiellt pull, som det händer i USA, där den mest sålda fordon under de senaste åren har varit Ford F-150, en bil pick-up-typ. Intressant Nordamerika, Centralamerika, Sydamerika och över hela världen, kan Australien och vissa asiatiska länder att vara potentiella köpare av detta "vild" BMW pick-up.

BMW pick-upOch hur skulle vara BMW utformningen av denna nya pick-up? Som första exemplen, illustrationer och samla rekreation göras av den Taekang designer Lee, där det verkar kraftfull och mörk, nästan ge rädsla ... A BMW spektakulära pick-up.

BMW pick-up: aldrig säga aldrig aldrig ...

I mitten av förra året, vissa medier samlas speciellt uttalanden som gjorts av Generaldirektör för BMW i Australien, Marc Werner. Detta verkställande sade "Aldrig säga aldrig ...", om möjligheten att komma in i segmentet av BMW i pick-up.

I den tekniska delen, det finns ingen bekräftad information om BMW pick-up, som kan vara klar 2018 enligt den senaste ryktesspridning källa hälls på Internet. På nätet, också köra flera hypoteser om vilken typ av teknisk plattform skulle kunna använda denna framtid och sannolikt BMW pick-up. Några av dem visar att som ett resultat av ny synergier mellan BMW och Toyota -båda företagen har varit och arbetar tillsammans med att utveckla två sporter (det nya Z4/ Z5 BMW och nästa generations Toyota Supra) Förutom att använda vanlig diesel små motorer) - den ny pick-up av BMW Du kan använda plattformen för de senaste generationerna av Toyota Hilux, en modell med en viss vikt och ett visst rykte i denna speciella segment.

Just nu och i avsaknad av mycket information om ny pick-up av BMW, Vi inbjuder dig att njuta av FOTOGALLERI att vi har förberett.