Opel Astra, Corsa, Adam en Karl, met automatische Easytronic 3,0

Opel Astra, Corsa, Adam en Karl, met automatische Easytronic 3,0

Opel Astra, Corsa, Adam en Karl zal voorzien van de nieuwe doos Easytronic geautomatiseerde handgeschakelde transmissie 3.0. Meer variatie, omdat, in het bereik van Opel.Opel Astra, Corsa, Adam en Karl, met automatische Easytronic 3,0

Het bereik van de auto's Opel biedt nu de nieuwe 3.0 Easytronic geautomatiseerde handgeschakelde, die kunnen worden opgenomen in de Opel Astra, Corsa, Adam en Karl.

Opel zegt dat de nieuwe generatie geautomatiseerde handgeschakelde versnellingsbak Easytronic 3,0 Het biedt een groot genoegen om te gebruiken op auto's die zij nemen. Het is waar dat dergelijke veranderingen hebben noch comfort of raffinement bereikt door automatische wijzigingen koppelomvormer of die van dubbele koppeling.

Bij nieuwe generatie de 3.0 Easytronic verandering van de Opel Astra, Corsa, Adam en Karl, Duitse firma Opmerkelijke verbeteringen vooruitgang met functies "slip "en" geoptimaliseerd start". In termen van gladheid van de ene versnelling naar de andere, verbeteringen (tijden van de overgang van de ene naar de andere versnelling zijn ook sneller) worden ook gewaardeerd. Ook is deze nieuwe versnellingsbak Easytronic 3,0 Het biedt de mogelijkheid van een handmatige modus door de hendel naar voren of naar achteren te bewegen.

Opel Easytronic 3,0het systeem Start / Stop Start de motor en automatische transmissie is compatibel met deze nieuwe 3.0 Easytronic verandering van de Opel Astra, Karl, Adam en Corsa, een technisch element dragen positief bij het terugdringen van het brandstofverbruik. Als een voorbeeld van deze efficiëntie, de Opel Astra 1.0 Turbo ecoFLEX geautomatiseerde handgeschakelde transmissie Easytronic 3,0 een gemiddeld verbruik van geadverteerde 4,2 l / 100 km (Met een niveau van uitstoot 96 g CO2 / km).

Opel Astra, de Europese Auto van het Jaar 2016, gaat verder met nieuws

In aanvulling op de opneming van deze nieuwe automatische Easytronic 3,0 in de Opel Astra, de nieuwgekozen Europese Auto van het Jaar 2016, deze compacte auto de segment C blijft om te praten over de auto-scene.

Het grote nieuws die net is toegevoegd aan de Opel Astra in het assortiment is de release van het nieuwe orgaan Family Sports Tourer, het toevoegen van nog een versie ruimte, veelzijdigheid en uitvoerbaarheid in het commerciële aanbod van deze auto.

Adblock
detector