Volkswagen Polo R-Line, sportighet och dynamik

Nyttan av Volkswagen, Polo, kommer till Spanien
i en ny version. R-Line efterbehandling honom
kommer att ge bonus sports sett i andra
Volkswagen-modeller. Den finns i
Kombinerat med 1,2 TSI motorn och 1,6 TDI
De är kända i stolpen.Volkswagen Polo R-Line, sportighet och dynamik

Vi hade redan sett i modeller som Golf, Scirocco, och på senare tid i de två Volkswagen SUV, Tiguan och Touareg. De R-Line paket förlänar plus av sportighet som redan är så ingrodd Volkswagen, och nu är det tur för Polo, som i år firar två år efter femte generationen.


högre sportighet, dynamik och en mycket komplett utrustning, Detta är vad som ger ungefär nya Polo R-Line i två varianter av motorisering Det som erbjuds på den här versionen. och De är inte de två mest potenta område Det här verktyget, 1,4 TSI bensin och 180 hk GTI Diesel 1.6 TDI 105 hk, men du måste titta lite längre ner på listan. Den ‘tur’ är 1,2 TSI bensinmotor och 90 hk 1,6 TDI Diesel 105 hk makt, sportighet så som vi kan se, inte behöver vara konsekvent enda makt.
i exteriör, den nya R-Line Polo utmärks av Mallory metallfälgar 17 tum 215/40 R17-däck i bakspoiler, sport hälen i karossens färg och R-Line logo förutsatt på kylargrillen. kasta en blick på interiör, Vi finner mer sportiga detaljer som stoppade säten ‘Kyalami’ aluminium pedaler, främre nackstöd med R-Line logo, läder sportratt och gjutning inträde till fordonet också med logotypen. Som i GTI, R-Line Polo mottar svart i pelarna av passagerarutrymmet och innertaket.

När det gäller utrustning, denna nya version av Polo innefattar element som återfinns i högre fordon segment, såsom regnsensor, mörkläggning innerbackspegel, Climatronic, multimedia anslutning Media In ‘och radio-CD ‘RCD 510’ med sex högtalare.
Priser Polo R-Line:
1,2 TSI 90 PS: 17,550 €
1,2 TSI 105 hk: 18,520 €
1,6 TDI 90 hk: 18,870 €
1,6 TDI 105 hk: 19,350 €