Volkswagen Golf R400: tehokkain Golf kaikista lähempänä

Volkswagen Golf R400 käsite voi toteutua tänä keväänä, joten se tulisi VW Golf tuotanto tehokkain kaikkien aikojen.

Volkswagen Golf R400, melkein valmis

Volkswagen Golf R400, melkein valmis

Volkswagen Golf R400, melkein valmis

Volkswagen Golf R400, melkein valmis

Pari vuotta sitten, Pekingin autonäyttelyssä 2014, eläimellinen debyytti Volkswagen Golf R400 Concept. se oli tuolloin prototyyppi En aio mennä tuotannon, vaikka viimeisimmät uutiset voisi sanoa päinvastaista.

Raportissa julkaistiin Australian web Drive.com.au, Dominik Hoberg, Viestintäjohtaja tuote Volkswagen, sanoi "sisään toukokuu tai kesäkuu" siellä on suuri yllätys. Mahdollisuus, että Volkswgen Golf R400 Concept voitaisiin valmistaa, Hoberg mainittu arvoituksellinen "Katsotaanpas".

Tulla totta, Volkswagen Golf R400 Concept Se tulisi VW Golf tehokkain kaikkien aikojen. Jos analysoimme moottoriurheilun kalenterin touko- ja kesäkuussa kaksi tapahtumaa, jossa hyvin voi aiheuttaa vietettiin VW Golf lopullisen R400: GTI Wörthersee Festival ja Goodwood Festival of Speed.

Katsomme sitten, jos se on lopulta antaneet tai vihreä valo valmistamiseksi Volkswagen Golf R400 Concept. että Pekingin autonäyttelyssä 2014, prototyyppi ja sokaista molemmat sen ulkomuoto kuin sen tekniset ominaisuudet.

VW Golf R400 SisustusVolkswagen Golf R400 konsepti: keskeisten teknisten

moottori Volkswagen Golf R400 Concept Tiedetään 2.0 TSI bensiini kaksinkertainen ruiskutusjärjestelmä ja useita teknisiä parannuksia tekee stretching voitavansa 400 hv (tai 200 hv per litra uppouma). Volkswagen edessä nykyisen Golf R, lisätä ylimääräinen 100 hv. Toisaalta, vääntömomentin julisti Volkswagen Golf R400 Concept Se on vaikuttava 45 MKG välillä 2400 ja 6000 rpm.

Älykäs neliveto 4motion Volkswagen Golf R Se sijaitsee kätevästi päivittää saada tarvittavan annoksen järki ja motorisia Volkswagen Golf R400 Concept. Haldex kytkin järjestelmä viidennen sukupolven olisi selkäranka järjestelmän 4MOTION.

kepeys on toinen avain, jotka jo vaikuttunut Volkswagen Golf R400 Concept ajankohtana jättämisestä. Mukaan saksalainen, prototyyppi punnitaan 1420 kg, joka puolestaan ​​aikaansaatu paino / teho-suhde 3,55 hv / kg suhteen.

Saatat myös olla kiinnostunut

– Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi

– Volkswagen: uudet autot ja hinnoittelu

– Ford Focus ST vs. Volkswagen Golf GTI

– Volkswagen Golf GTI clubsport, hinta Espanjassa