Brabus Mercedes V-klass lyx storformat

En Brabus värt så mycket som en sportig Mercedes Class V, generöst tilltagna fordon som vinner exklusivitet och lyx i dessa tyska bussar.

Brabus Mercedes Klass V

Brabus Mercedes Klass V

Brabus Mercedes Klass V

Brabus Mercedes Klass V

specialisering som BRABUS upprättar De har märkesvaror Mercedes-Benz, ger dem möjlighet att arbeta både med de bästa sport som sin klass V, substitut Viano modell, som de redan lärt sig hur det var trimma ett fordon av den här typen.

Den subtilitet som har behandlats tillåter oss att möta ett brett van med en diskret exteriör estetik, vinner omgjorda främre och bakre stötfångare och strålkastarna och LED optiska grupper typ. Den bakre får också fyra ändrör som ger större sportighet klass V.

Brabus innehåller också legering Nydesignade och finns i 18 eller 19 inches, monterade däck dimensionerna 255/40 och utvecklas med tekniken för Pirelli, Continental och Yokohama.

Närvaron av Mercedes Klass V vinner Sportsmanship tack vare en sänkt körhöjd till golvet, kan reduceras mellan 15 och 25 mm med avseende på standardmodellen.

Inredning Brabus Mercedes Class V

Om vi ​​går in, hittar vi en genuin lyxiga kontor på hjul, med många kvalitet material att välja mellan för klädseln. Vid beredning av bilderna kan vi se olika tekniska enheter som Apple TV, en WiFi-router, mobil höghastighets 4G-anslutning och två TV-skärmar 15,6 "tillgängliga för de fyra baksätet vända mot varandra.

När det gäller mekanik, använda sig av V250 BlueTec Dieselmotor 190 hk, men mata den till 235 hk. Detta gör det möjligt att nå en topphastighet på 210 km / t.

Självklart, varje preparat beror på vad kunden frågar, men vi börjar med mer än 50.000 euro den klass V-standarden.

Adblock
detector