Alfa Romeo Giulia Sportwagon: så kommer familjen Giulia

Alfa Romeo Giulia Sportwagon: så kommer familjen Giulia

Med Giulia sedan och lanserade fortsätter Alfa Romeo att arbeta i välbekanta kroppen Sportwagon version, en typ av variant med bred acceptans på många marknader. Lyssna inte på någon falsk bild som cirkulerar på nätet: med dessa recreations vi visar och hur det kommer att bli.Alfa Romeo Giulia Sportwagon: så kommer familjen Giulia

Med ankomsten av den nya Giulia har Alfa Romeo bara att sätta den första variant av en spektrum av bilar kompletteras med en SUV version och innan en familj versionsedan tre volymer. den Framtida familj Giulia Du kommer att få namnet myntades av den historiska italienska tillverkaren för denna typ av kaross: Sportwagon. I avsaknad av bekräftelse, kommer det att vara Geneva Motor Show 2017 platsen valt att presentera det för allmänheten.

den nya Alfa Romeo Giulia Sportwagon kommer att kombinera all sportighet av den nya salongen Alfa Romeo, med funktionalitet en karosseri bekant, mer mångsidig och kapabel, men utan att ge upp en stil depuradamente sports. Faktum är att denna sammanslagning av mål, kapacitet och sportig stil kombinerar många familjemodeller, det är en formel med mycket hög acceptans på flera europeiska marknader.

2017 Alfa Romeo Giulia Sportwagon

som den sedan, den Alfa Romeo Giulia Sportwagon Den är tekniskt kännetecknas av bakhjulsdrift, en helhet krigsförklaring den berömda tyska tillverkarna BMW och Mercedes och även den British Jaguar. den nya Alfa Romeo Giulia Sportwagon kommer att söka utrymmet mellan Touring BMW 3-serie, Mercedes C-klass Estate och Jaguar XE Sportbrake. Och inte för att komma ur det här skriptet, Audi A4 Avant (Fram eller quattro-enhet) är en annan av de modeller som identifierats av Giulia Sportwagon.

Den befintliga mekaniska försörjningen i Giulia salong kommer vi att se i Sportwagon. den dieselintervallet Den består dels av tre varianter, med 136, 150 och 180 hp från ett block 2,2, 8. automatisk manuell växellåda 6 hastighet eller En fjärde variant 210 hk Det kommer att kombineras med AWD Q4. I bensin, skulle intervallet vara ledad i två 2,0 Turbo, 200 hk och 280 hk, Detta Q4 också. Och vi måste vänta och se om Alfa skulle gå att erbjuda en version Quadrifoglio, med motorn 2,9 V6 Turbo 510 hk och bakhjulsdrift.

Du kanske också är intresserad av:

Bilar till minne: Alfa Romeo 75 V6 QV

Alfa Romeo Giulia och Renault Talisman, två salonger med personlighet

Testet Alfa Romeo Giulia 2,2 Diesel 180 hk

Adblock
detector