Dacia Duster Grand: De nya Duster 7 platser?

Titta på den här namn: Dacia Duster Grand. Detta är hur man skulle kunna kalla en framtida Duster med en interiör med 7 platser. Fullständig information nedan.

Dacia Duster Grand: den Duster 7-sitsig, 2018

Dacia Duster Grand: den Duster 7-sitsig, 2018

Dacia Duster Grand: den Duster 7-sitsig, 2018

Dacia Duster Grand: den Duster 7-sitsig, 2018

Den nya Dacia Duster kommer debut tillsammans 2017. De kännetecken som alltid har framstående rumänska märket Renault Nissan grupp kommer antingen förekommer i den nya Duster, en av de SUV med praktiska bäst valuta för pengarna marknaden.

i Dacia Duster 2017 Vi kan förutse att det kommer att finnas flera versioner, bland annat olika typer av kroppen. Enligt den senaste informationen som har Autopista.es, det kommer att bli en Duster något större än vanligt, med Inomhus sittplatser för sju passagerare. Ditt namn? Beteckningen är vinstchanser är Grand Duster.

den Dacia Duster Grand längd Det kommer att vara mycket nära 4,60 meter, det vill säga, 20 centimeter mer än den aktuella dammtrasa. Hans stor skillnad i passagerarutrymmet i förhållande till andra varianter av Duster är införlivandet av tvåsitsiga Ytterligare två infällbara platser i stammen.

Renault Dusterden exteriör design Dacia Duster Grand kommer att dela många estetiska element med Duster renoverat 2017, det vill säga en konservativ stil innehåller moderna funktioner i små detaljer som något omgjorda strålkastare, grill, bakljus, stötfångare och erbjuder nya legeringen.

men vadnär kommer den nya Dacia Duster Grand? Enligt våra källor, måste vi vänta åtminstone till Spring 2018 att se i återförsäljare Duster 7-sits. Vad händer om jag kan gå är att du kan ha versioner 4x2 och 4x4 och med en motor erbjudande mer begränsad än Duster av 5 platser, med bensinmotorn 1,2 TCe 130 hk och diesel 1.6 dCi 130 optioner mer lämpligt mekaniskt.

Adblock
detector