Seat Alhambra FR, mer sportighet den spanska människor bäraren

Seat Alhambra FR, mer sportighet den spanska människor bäraren

Seat Alhambra bidrar till dess spektrum en ny linje av utrustning under ett välkänt Seat, FR, som ger en sportigare estetisk plus valör.Seat Alhambra FR, mer sportighet den spanska människor bäraren

När vi testade uppdaterad Seat Alhambra några månader sedan, en av de saker som fångade vår uppmärksamhet var insatser för den spanska märket att ge en mer sportig körning. Tack till stor del sportchassi DCC (Samma som Ibiza och Leon), som reglerar chockventil till förändrade vägförhållanden. Nu går Seat ett steg längre.

Seat Alhambra lanserar en ny utrustning raden: FR, vilket ger en plus sportdesign MPV. i exteriör, De installeras nya stötfångare, grill, strålkastare skyms, spegelkåpor i silver metallfälgar 18 tum, emblem och dekorativa vinyler FR svart.

Sportighet även inne

i hytt Seat Alhambra FR är nya sportstolar i Alcantara med uppvärmd funktion. Dessutom kommer det att vara med bakre parkeringskamerasensorer, automatisk klimatanläggning, tillgång och nyckellös start och utrustnings.

EN mekaniskt, Seat Alhambra FR motorer kan montera huset redan kända: i bensin, den 150 hk 1,4 TSI och 2,0 TSI 220 hp; i diesel, 2,0 TDI sänder blocket i steg om 115, 150 och 184 hk.

Det förväntas att denna nya mål i den spanska minivan marknads november till ett pris som är fortfarande okänd. Den nuvarande utbudet av Seat Alhambra i Spanien börjar runt 32.000 euro.

Andra FR Seat

namnet FR Det är väl känt inom den spanska märket. Seat Ibiza och Seat Lion är i åratal bra exempel på detta plus av sportighet det ger och vi ser nu i Seat Alhambra. I fallet av Seat Ibiza, är tillgänglig med mekanisk 90 hk 1,2 TSI, 1,0 EcoTSI 110 hk och 1,4 TDI, i steg om 90 och 105 hk detta trim nivå.

Seat Leon FR Ja gripa flesta prestacionales mekaniska intervall. Den spanska kompakt kan ha denna färdiga motorn 125 hk 1,4 TSI, 1,4 TSI ACT 150 hk och 180 hk 1,8 TSI, bensin och 2,0 TDI 150 och 184 hk turbodiesel i intervallet.

– Du kanske också är intresserad av:

Seat Ibiza 1,0 TSI 110 FR.

Den sportigare Seat Leon, Cupra, versionerna 265 vs 280.

Adblock
detector