Toyota Land Cruiser 2017: förstärkt utrustning

Toyota Land Cruiser 2017: förstärkt utrustning

Efter premiären 2015 av en ny mekanik, i detta 2016 Toyota Land Cruiser anlända range utrustning uppgraderingar och ökad tillgänglighet versioner.

Toyota Land Cruiser ökar säkerhetsutrustning

Toyota Land Cruiser ökar säkerhetsutrustning

Toyota Land Cruiser ökar säkerhetsutrustning

Toyota Land Cruiser ökar säkerhetsutrustning

I denna strävan efter förbättring som tar dem varje år för att presentera utvecklingen inom var och en av sina produkter, med kallad “årsmodell” Nu kommer vända sig till ren SUV Toyota Land Cruiser. Med ankomsten 2015 av en ny motor, 180D, tetracilíndrico 2,7 Diesel 177 hk, vilket i synnerhet ökar effektiviteten har nu dags att omstrukturera sitt sortiment.

Höjdpunkten är den öka den utrustning i version övre änden VXL, även inkluderande seriell Toyota Safety Sense med systemet före en kollision beredning, adaptiv farthållare, tvär trafik alert reverser manövrar, Brake Assist nödsituation och detektor av fordon i blinda fläckar ytterbackspeglarna. Det har också klädsel hud som du kan välja svart eller beige-on, uppvärmda power säten, omvänd kugghjul kammare visionär 360, tre-zon klima, elektriskt inställbara ratten och infotainment Toyota Touch 2 & GÅ med pekskärm 7 “inklusive webbläsare.

Dessa förbättringar till VXL versionen kommer att finnas tillgänglig bara för femdörrars kropp med överföring automatisk, av 57.000 euro, medan tre var oförändrad.

Inskriven som kommersiell utan registreringsavgift

Förutom VXL stop sortiment, erbjudande också under komplett med NX tredörrars, som det är inget annat än en GX registrerad som ett kommersiellt fordon. Den enda skillnaden är begränsad till separering kängan, lastningsområdet ansåg resten av kabinen och dess restriktioner för förflyttning; som en gräns maxhastighet 90 km / t på motorvägar och motortrafik eller 80 km / t på motorvägen eller passerar Vehicle Inspection (ITV) oftare. Fördelen är den befrielse från betalning av skatt, med vad del av 35.500 euro medan femdörrars version, även i NX finish, når 38,300 euro. Det är en version som efterfrågas av skogstjänstemän, firehouses …

Du kan också vara intresserad

Toyota Land Cruiser bevis 180D

Jeep Grand Cherokee, Land Rover Discovery och Toyota Land Cruiser inför

Adblock
detector