Seat Ibiza Cupra 2016: sportsvogn til hverdagsbrug

Seat Ibiza Cupra 2016: sportsvogn til hverdagsbrug

Seat Ibiza Cupra 2016 er ikke kun den mest kraftfulde version af denne bil, men også en af ​​de bedste værktøjer, der kombinerer sportslighed med funktionalitet.

Seat Ibiza Cupra 2016 fotos af denne sport

Seat Ibiza Cupra 2016 fotos af denne sport

Seat Ibiza Cupra 2016 fotos af denne sport

Seat Ibiza Cupra 2016 fotos af denne sport

Vi virkelig ønskede at komme bag rattet i den fornyede Seat Ibiza Cupra, i sit sortiment 2016 modtager mange af de ændringer, der allerede udgivet i resten af ​​den kommercielle udbud af dette lille bil den B-segmentet.

Vi kørte til kan Padro, et center for læring og forbedring af kørsel med forskellige kredsløb placeret i provinsen Barcelona, ​​til at kontrollere både på stedet og andre snoede veje udfolder hvordan Seat Ibiza Cupra 2016. Udenfor foretaget de æstetiske ændringer til denne bil sport De er ikke meget radikal. I en af ​​vores første samtaler med Sven Schawe, Leder af Teknisk Udvikling Sæde og en af ​​de mest ansvarlige for tuning chassis dette Seat Ibiza Cupra og Seat Leon Cupra og kontrast, siger, at denne nye levering sporty udgave sog det har forsøgt at få den bedste balance mellem daglige praktiske og sportslighed. Hvad gør Seat Ibiza Cupra 2016?

Seat Ibiza Cupra 2016: hvilke ændringer

Som vi indtaste den nye Seat Ibiza Cupra 2016, Jeg sætter pris på allerede kendt, såsom hjul elementer, taget direkte fra Seat Leon Cupra. Både instrumentbrættet og en række andre elementer er færdig først. Og tilslutningsmuligheder? Ombord på Seat Ibiza Cupra kan også nyde en bil udstyret med den nyeste og mest fremragende tilslutningsmuligheder løsninger, information og underholdning. Således systemer Sæde Fuld Link og MirrorLink trasladas tillader mange af de applikationer smartphones og mobile enheder via funktioner Apple Bil Play og Android Auto.

den plads chauffør Seat Ibiza Cupra 2016 har opvarmning og ventilation, tilbyder emne i almindelighed og den side styrker tilbyde benplads er mere fokuserede på komfort (med andre sportsvogne, sad vi bogstaveligt forankret både på tværs af ryg og ben).

Seat Ibiza Cupra 2016den Seat Ibiza Cupra 2016 også det har en ny motor den tidligere version, tager nu en benzin 1.8 TSI twin systemet med direkte / indirekte indsprøjtning (I stedet for den tidligere 1.4 TSI) af 192 hk (Tidligere 180 hk). I det væsentlige, det er den samme motor, der først havde premiere på Volkswagen Polo GTI, men ja, der er tale om Seat Ibiza Cupra momentet er noget højere (op 32.63 mkg, tilgængelig mellem 1.450 og 4200 rpm). Dens vifte af magt levering er mere end generøse, og du altid har en fornemmelse af, at når du virkelig har brug for den verve Ibiza Cupra hvad du vil give.

Seat Ibiza Cupra 2016: bipolar

I vores første test, mener vi, at motoren 1.8 TSI den Seat Ibiza Cupra det tilpasser godt til 6-trins manuel gearkasse. Dens dynamisk kørsel system med to indstillinger –Normal og Sport– at skelne meget klart deres personlighedsspaltning. En tryk på en knap, er parametrene ændres gasspjæld respons, styretøj, hynder adaptiv suspension Cupra og den lyd, der kommer fra udstødningsrør. den måde normal aktiveret, kan du nyde en komfortabel og behagelig tur ombord på Seat Ibiza Cupra. Alt ændrer sig, når du trykker på knappen sport, tid, der kommer til at tænde de sportslige legitimationsoplysninger i navnet Cupra.

I denne nye udgave af Seat Ibiza Cupra, Vi sætter pris på en betydelig forbedring i de samlede resultater af den bremser. den måde sport aktiveret, det eneste organ svajer, bilen flade sving, styringen er meget præcis og kurverne sker i en rasende fart. I mere komplicerede bøjninger og når ikke bære tilstrækkelig hastighed, elektronisk differentialespærre XDS overværer vores hjælp i den rigtige foranstaltning bremsning det inderste hjul for at reducere understyring.

Power tab, en af ​​de ulemper, der somme tider kommer ud i små biler for magtfuld, ikke forekommer i den Seat Ibiza Cupra. Til vores smag, er motoren klemt i den rigtige foranstaltning og vægtfordeling 61,9 i front og 38,1 procent i den bageste aksel bidrager til dens store dynamisk balance.

Seat Ibiza Cupra 2016: dens ‘gadgets’ mest nysgerrige

For de ‘nørder’ af teknologi, den Seat Ibiza Cupra 2016 også det har udarbejdet flere overraskelser. Den ene er den Sæde ansøgning Drev-app, du kan nyde forskellige funktioner både i og uden for bilen, herunder tilpassede berøringsskærm multimediesystem eller omfatter realtidsdata om vejrforholdene that’re cirkulerer. Du kan også nyde, hvad der sker i Facebook og Twitter og, for de nysgerrige, omfatter funktion "Challenger", føreren foreslår en form for konkurrence selvstændig forbedring i som kombinerer sportslighed med effektivitet.

Seat Ibiza Cupra 2016: Hvad en pris!

En anden af ​​de store attraktioner i den nye Seat Ibiza Cupra er den pris. plads Den har ikke blot fået rebajar 1.400 € med hensyn til din forgænger at forlade 21.400 €. Hvis bilen er finansieret gennem branding og lancere kampagner udnytter, kan du købe en Ibiza Cupra af 17,680 € fire års garanti og fire år vedligeholdelse inkluderet, forudsat at de ikke overstiger 80.000 km.

Adblock
detector