Officer! Detta är den nya Dacia Duster 2018 (bilder och data)

Officer! Detta är den nya Dacia Duster 2018 (bilder och data)

Den nya Dacia Duster 2018 är redan en realitet. Vi räknar med de första uppgifterna och officiella bilder av kungen av lågprisflyg SUV. Vad tror du?

Dacia Duster 2018: första officiella bilder

Dacia Duster 2018: första officiella bilder

Dacia Duster 2018: första officiella bilder

Dacia Duster 2018: första officiella bilder

Han talade en hel del under de sista veckorna av den förestående frigivning av New Dacia Duster 2018. Efter att jag vet mycket kort genom en video som förrätt (se första video av Dacia Duster 2018) Nu kan du vidarebefordra den officiella och slutliga utformningen bilder som har denna förnyade SUV.

den Dacia Duster 2018 fortfarande kvar mycket av distinkt design har utmärkt sig från födseln. plana kvadratiska linjer som ger stor hållbarhet De blandas med nya attraktioner såsom frontgrillen nytt lagförslag, strålkastare placerade i hörnen, ytterligare varselljus med LED-teknik och uppdelat i tre sektioner, nya veck på motorhuven, större för skydden stötsäker kropp (nu i en mer framträdande satin grå färg och av plast ) både i det främre området och bak och aluminiumfälgar ny design (i dessa första officiella bilder, Duster ser omkring 17 inches i diameter).

Dacia Duster 2018 bilderEnligt firman Renault-Nissan grupp, den nya Duster 2018 Den har en vindruta att Det har förts fram 10 cm över dess föregångare. I den bakre, den strålkastare De har också en ny design. Sett i profil, med tonvikt på att fortsätta användbara och praktiska barer tak lagring.

avseende på inuti Dacia Duster 2018, Just nu finns det inga officiella bilderna tillgängliga, även om den rumänska företaget säger att det också olika estetiska förändringar och införliva nya material De bidrar till svagt öka känslan av upplevd kvalitet.

Under de kommande dagarna kommer vi att titta på alla ny information den Duster 2018, en av de viktigaste utvecklingen inom segmentet SUV De presenteras i 2017 års upplaga av Frankfurt Motor Show, som kommer att äga rum 12-24 september. Vi håller rapportering.

OCKSÅ VARA intresserad av dig

Det är Dacia Duster Oroch den Duster mer odjuret (video)

Dacia Duster 2018 och kommer att vara det nya låg kostnad SUV

Adblock
detector