2017 Bentley Continental Supersports, den snabbaste och mest kraftfulla Bentley

Bentley Continental Supersports 2017 återgår till lyx modellprogram och gör återigen som den mest kraftfulla av de som finns i generation.

Bentley Continental Supersports 2017

Bentley Continental Supersports 2017

Bentley Continental Supersports 2017

Bentley Continental Supersports 2017

den Bentley Continental Supersports 2017, som det var en gång, antas det som den mest kraftfulla versionen av hur många kan hittas i den brittiska lyx modell.

I denna konfiguration, vilket kan vara med kroppen coupé eller cabrio, Vi hittar en estetik som är trogen traditionen av varumärket, men med element som gör en bil mer radikal utseende, som luftintag vinna i storlek och antal (vi finner i huven) ett brett kalandrerad svart, en främre spoiler ny räkning, den bakre spoiler och en diskret inget nytt bakre diffusorn, till vilken sättes hjul med måtten 21 inches.

Dessutom, Bentley Super Continetal Den finns med paketet "X Specifikation', Med intressanta detaljer som ger modellen ett mer attraktivt utseende, som ett större antal organ färger att välja mellan, höljen yttre speglar och dörrpaneler tillverkade av kolfiber och lämnar avgassystemet klar titan.

Interiören i denna lyx modell erbjuder för första gången en väv som kombinerar tre nyanser (vitt, rött och svart), som du kan se i dessa bilder. Vi fann också att återskapa sömmarna rombform på ytan av platserna färdiga i läder och Alcantara hög kvalitet.

Bentley Continental Supersports 2017: motor

den Bentley Continental Supersports 2017 Den har kraftfull bensinmotor W12 sex liters twin turbo och rendering 710 CV. Det maximala vridmomentet stiger till 103,77 mkg, en utmärkt svar på en bil som kan accelerera från 0 till 100 km / t på 3,5 sekunder (3,9 sekunder i fallet med taksparre) och en maximal hastighet av 336 km / t (330 km / t i cabrio). Propellern är kopplad till en automatisk transmission ZF åtta växlar, som skickar mekanisk kraft till alla fyra hjulen, med en gjuten bas kan variera, men är förinställd till 40:60.

Utförandet av denna bil är höga, men trots att bekämpa en vikt 2.750 kg i fallet med coupe kroppen och 2900 kg för cabriolet. Stoppa denna mol optimalt är bara möjligt med högpresterande bromsar, som att använda denna Bentley, typ carbocerámicos och med måtten 420 mm fram och 356 mm bak.

Vi väntar det brittiska företaget som ger information om datum pris och frisättning av detta Bentley Continental Supersports 2017.

Adblock
detector