2017 BMW X3: så kommer den nya generationen av SUV

2017 BMW X3: så kommer den nya generationen av SUV

Om den aktuella BMW X3 är redan en referens i sin klass, den nya generationen i dag lovar mer komfort, stelhet, lätthet, dynamik och effektivitet. Kommer det att vara den bästa SUV marknaden?

BMW X3: den nya generationen kommer att anlända i 2017

BMW X3: den nya generationen kommer att anlända i 2017

BMW X3: den nya generationen kommer att anlända i 2017

BMW X3: den nya generationen kommer att anlända i 2017

den tredje generationen BMW X3 har redan tagit itu din slutlig utveckling, bara tillräckligt så att den slutliga versionen av SUV organ Tyska är redo att tidigt 2017. Det är vad som redan markerar färdplanen tillverkaren, som utan tvekan kommer att fortsätta att lägga stor kraft på hela sitt utbud SUV, där X3 fyller mitten av utbudet och utgör utan tvekan sin modell större kommersiell framgång.

BMW X3 2017den New BMW X3 redan har en (nästan identiska) ser mycket liknar vad vi avancera i dag med en Autopista.es Datorgenererade bilder. Det vill säga, det ger en design som är halvvägs mellan den nuvarande BMW X1 och BMW X5. Också det kommer att inramas av storlek igen mellan de två, men den här gången är det sant att kommer att växa något att vinna rymlighet och bagagekapacitet med en längre hjulbas, större bakdörrar och nya modulära lösningar. Det kommer att sprida sig så mer av de minsta BMW X1: Det förväntas att BMW X5 göra samma sak, växer också upp för att få lite närmare till Audi Q7 och Mercedes GLE.

2017 BMW X3: New Platform

den BMW X3 2017 Det kommer också att använda den nya modulär arkitektur CLAR (Kluster Architecture) BMW, som nyligen släpptes i nya 7-serien. Denna plattform gör det möjligt för en bred industriell flexibilitet teknik delning mellan olika fordon, eftersom den bygger på fristående moduler eller "kluster". Därför denna nya X3 kommer säkert en mycket mer sofistikerad SUV att den nuvarande nivån modell utrustning, med möjligheten att införliva och Nykomlingar automatiserad körning fler och fler funktioner. Till exempel kan nästa SUV utnyttja Aktiv farthållare 7 Series, kunna anpassa hastigheten beroende på trafiksignaler, att stanna i körfält och följ bilen framför om du inte kan läsa linjerna på vägen, alla kombinerade med aktiv döda vinkeln övervakning, vilken verkar också på riktningen.

2017 BMW X3: Lättare

Den mest betydande Nya BMW X3 2017 Det kommer dock stål användning av höghållfast mycket, tillsammans med Mest aluminium och magnesium i vissa strukturella områden: i princip polymerer armerade med kolfiber typ CFRP 7 Serie de ska reserveras för de dyraste modellerna. Detta kommer att resultera en styvare och lättare bil, så allt tyder på att det kommer att bli en SUV ännu effektivare, bättre dynamiska beteende, högre komfort växel och livability som vi redan har sagt att det kommer att expandera. Alla dessa fördelar är i princip enligt BMW, nödvändig om varumärket vill fortsätta kontrollera referenser och konsumenternas reaktion på vägen. Rivals har också förbättrats avsevärt.

Betyg din bil gratisFace och ändå uppnå större effektivitet, i Nya BMW X3 2017 kommer att göra sin apparition en ny plug-in hybrid version namnges xDrive35e, med en mycket liknar den nuvarande BMW X5 xDrive40e system, men mindre kraftfull förbränningsmotor: 184 hk, mer än 88 elektriska CV. Will, ja, liknande prestanda till sin äldre bror, dvs möjligt att köra i eldrift upp till 125 km / t, med en maximal räckvidd på cirka 40 km totaler. Det lovar också att vara mer flexibla kurvtagnings tack vare sin större lätthet.

Men BMW aldrig glömma sports och planeras också M nya versionen X3 2017, som skulle bygga och den kraftfulla biturbo V6 motorn i BMW M3 och M4. Dess fyrhjulsdrift och kommer att använda upp det sista av hans 431 hk, eventuellt i kombination med en efterföljande förmåga att delningsmomentet både bakhjulen, både acceleration och differential retentionen aktiv. Det kommer också att finnas BMW X3 version M40i höll sig kring 360 hk. Det återstår bara att vänta några månader för att möta den nya BMW X3 mer på djupet.

Du kanske också är intresserad av:

SUV guide: de bästa bilarna att köpa in 2016 och 2017

Så kommer den nya BMW X2

BMW offensiv: Alla nya 2020

Adblock
detector