SUV anländer: Seat “Ateca XL” och Skoda Coupe Kodiaq

Vi har nya rekreation och uppgifter om hur kommer den nya 7-sitsig SUV Seat och Skoda Kodiaq Coupé: två modeller som lovar att revolutionera deras kategorier under de kommande månaderna.

7-sitsig SUV Seat och Skoda Kodiaq Coupé: nya bilder

7-sitsig SUV Seat och Skoda Kodiaq Coupé: nya bilder

7-sitsig SUV Seat och Skoda Kodiaq Coupé: nya bilder

7-sitsig SUV Seat och Skoda Kodiaq Coupé: nya bilder

ny stor SUV förbereda och Seat och Skoda De är redan två av de mest efterlängtade modeller som genererar mer spänning på marknaden. Och de är så mycket löfte och, framför allt, eftersom det i själva verket inte längre härledningar två SUV som de har stor framgång: den nya Seat och Skoda Kodiaq Ateca. Båda förslagen är på bekostnad av de slutliga bekräftelser: Seat “Ateca XL” på sin slutliga namnet och Skoda Kodiaq Coupé vid ankomst eller inte Europa, en gång Kina bekräftade. Men båda kommer att rulla väg i ett par månader, och 2018. Och du kan förutse bilder … och mer data.

Seat 7 sitsig SUV: mer praktiskt … ännu

Vilket är säker på att landa i Spanien 2018 är det att vara den tredje SUV intervallet sittplatsHan som döpte som “Ateca XL”. Detta bekräftades själv president av varumärket, Luca de Meo, under presentationen av de senaste ekonomiska resultaten i bolaget. “Den här bilen kommer att föra oss nya kunder, öka varumärkets image och har en mycket viktig roll i vår förmåga att generera marginaler effekt”, sade han.

Seat SUV silhuettdetta Nya Seat SUV, från det ögonblicket namnet är okänt, men som alltid på märket, kommer i samband med något villkor i den spanska geografin, kommer att slutföra en rad ovan och formas sedan av den nuvarande Ateca Seat och Seat Arona nya små debuterar i höst. den nya SUV kommer att innehålla en interiör med 5 eller 7 säten interiörer kommer att utformas i Barcelona, ​​men kommer Made in Germany, särskilt i Wolfsburg.

Seat den nya stora SUV utvecklas på -engineering och konstruktion plattform MQB A2, samma som redan kom ut på marknaden den nya Volkswagen Tiguan Allspace a Tiguan tillsammans med upp till 7 säten. Denna nya SUV kan också bekräfta att det kommer att vara viktigt för varumärket till helt nya framsätet bild, som sedan kommer att vara det viktigaste inslaget i den nya Lion identitet gång och generationsväxlingen.

Seat har inte bekräftat även om många fler fakta om denna SUV på mindre än ett år kommer att vara på vägarna, kan vi konstatera att åtgärden cirka 4,70 meter lång, vilket bör erbjuda ett stort bagageutrymme, med 5 platser, klart överstiga 600 liter och mekaniskt avstå från de mindre motorer Ateca. Det vill säga dess intervall skulle kunna börja med 1,4 TSI 150 hk bensin för att också erbjuda 180 och 220, under det att 2,0 TDI diesel med 150 hk och öppen nå högre versioner av 190 och 240 hk. Detta åtminstone är förslaget att från och med andra halvan av 2017 Volkswagen Tiguan kommer att anlända Allspace.

Skoda Coupe KodiaqSkoda Kodiaq Coupé: den sportig general

Försäkrade sedan ankomsten av den nya 7-sitsig SUV Seat också Skoda bekräftade redan lanseringen av sin Kodiaq CoupéMen nu … för Kina. Men med tanke på framgång som denna typ av fordon börjar att ha, är det inte orimligt att tänka sig att också nå Europa. Och mer kommer att ses hur attraktiv din kropp.

Den nya Skoda Kodiaq Coupé ligger väl i den tjeckiska intervallet mellan den nya Skoda Karoq (ersättare för Yeti av att denna vecka har vi talat) och nuvarande Kodiaq, en SUV med upp till 7 platser markerade med enastående utrymme och prestanda som gör det nästan på en skala Q7. Till råga på, har Skoda också just presenterades på Shanghai Motor Show sin vision och ett koncept som kommer att vara din första elbil … även SUV.

Det kommer att ta en huvudroll i sitt nya sortiment Skoda SUV, där denna Kodiaq Coupé ska peka på mer emotionella format. av mellan 4,50 och 4,60 meter, också börja från MQB plattformsgrupp, satsa på en mycket bra dynamik och låg vikt. När det gäller motorer, bör det inte komma med överraskningar, med fokus på 1,4 TSI och 2,0 TDI i mitten av intervallet. Det återstår bara att vänta på Skoda och presentera den i Asien … och det definitivt bekräftat för Europa.

Du kanske också är intresserad av:

Alla nya Skoda kommer

Alla nya anländer Seat

Vad blir namnet på den nya SUV Seat?