Mercedes E43 AMG 4MATIC, sportslige frisk start

Mercedes E43 AMG 4MATIC, nu med 401 hkMercedes E43 AMG 4MATIC, nu med 401 hkMercedes E43 AMG 4MATIC, nu med 401 hkMercedes E43 AMG 4MATIC, nu med 401 hk

Det er overflødigt at sige, hvad de akronymer betyder AMG i Mercedes biler. den sportsånd på sit maksimale niveau af ekspression gentaget i den seneste generation af Mercedes Class E. Venter på E63 AMG-version i den forrige udgivelse pralede af 558 og 585 hk, stjernen mærke præsenterer den mest sporty og kraftfulde i sin mellemstore sedan hidtil .

den Mercedes E43 AMG 4MATIC ny under hætten ene 3.0 V6 biturbo motor. Tyskerne har installeret to større nye turbos og tættere på mekanikken, så er svaret, som mest direkte Mercedes. Hvis vi taler om magt, svarer det til 401 CV (34 hk mere end den forrige generation) og maksimalt drejningsmoment på 53 mkg ved 2.500 rpm. Erfaring taget i F1 ses også i denne mekaniske, med en speciel belægning på cylinderforingen reducerer friktion og stiger til effektivitet.

Forbundet med en 9G-Tronic automatisk skift (Også ændret og opdateret), og den AWD 4MATIC, hvori dominerer bagakslen på en 31:69 fordeling af maskinkraft, den fordele E43 AMG 4MATIC Mercedes-duper er: fra 0 til 100 km / t på 4,6 sekunder og en spidshastighed 250 km / t. Som for effektivitet, siger 8,3 liter pr 100 km blandet forbrug og 189 g / km CO2.

Mercedes E43 AMG 4MATIC

Mercedes E43 AMG 4MATIC, medfødte sportsånd

Sport doser i denne version af den tyske sedan har dem over det design eller mekanik. den suspensioner, pneumatiske E43 AMG 4MATIC for dette, og spjæld, adaptive, De har set meget af deres modificerede komponenter og en større stivhed, desuden begge akser med endnu mere negativ camber. Fire-hjulstræk, i mellemtiden, er blevet ændret sin ordning til at opnå større effektivitet og enkelhed i at sende moment til forakslen, med et eksternt system til gearkassen.

De kunne ikke gå glip af forskellige køreindstillinger tilgængelig 'Dynamisk Vælg' Mercedes E43 AMG 4MATIC af: 'Eco', 'Comfort', 'Sport', 'Sport Plus' og 'Individual' ændre love løse mere direkte end før, suspensioner og motor respons på førerens valg. I den mest effektive måde, 'Eco', transmissionen afbryder motoren for at opnå større effektivitet. Endelig bremsesystem har omkring ventilerede skiver større, 360 mm i begge akser og med fire stempler på forsiden.

Mercedes E43 AMG 4MATIC

Mercedes E43 AMG 4MATIC, et design højde

begge elegant krop og det indre af Mercedes E43 AMG pleje 4MATIC føje til sport 'mode', der markerer akronym AMG. På fronten, med tre åbninger til motorkøling og lyse krom og sort på nettet og andre steder uden for. den 19 tommer hjul (Valgfrit 20) markerer profilbilledet, ligesom diffusoren, udstødnings- forretninger og bageste spoiler sport gøre bagtil den tyske sedan.

i interiør, ingen mangel på sport og kvalitet detaljer, som sport lædersæder, med forbedret sidestøtte (AMG valgfrie pladser), eksklusive pedaler, røde syninger I modsætning på rattet, multifunktion 4,5 tommer skærm, design ternede flag i speedometer og en lang og så unik.

den Mercedes E43 AMG 4MATIC Den vil blive præsenteret på New York International Auto Show som finder sted i marts. Ingen gå på salg, ja, indtil den måned, september.

Mercedes E43 AMG 4MATIC

Du kan også være interesseret

Mercedes E klasse 2016 fotos og endelige tekniske data

C43 AMG Mercedes-Benz 4MATIC Coupe, en af ​​sportiest C-klasse