Renault Captur 2017: All data och bilder

Renault Captur 2017: All data och bilder

Den lilla SUV Renault Captur förnyar sitt sortiment djupt in i 2017 med ett tydligt mål: att förbli ledande inom sin försäljning segment.

Renault Captur 2017, de bästa bilderna

Renault Captur 2017, de bästa bilderna

Renault Captur 2017, de bästa bilderna

Renault Captur 2017, de bästa bilderna

Renault förnyar Captur, dess representant i segmentet Liten eller urban SUV. Med ett antal intressanta förändringar på flera fronter, vill diamant fast den Captur fortsätta att behålla sin ledande ställning bland sina konkurrenter -in 2016, var den urban SUV säljs i Europa med mer än 215.000 enheter Sold-.

den Renault Captur 2017 engagemang för en ytterligare anpassning. Utanför är de tillgängliga tre nya karossfärger -Atacama Orange, Ocean Blue och Black Améthyste (den senare endast tillgänglig för nya och exklusiva Initiale Paris version), medan färgen på taket, är en ny ton (kallad Platine Gray) tillgängliga. Med allt detta och i enlighet med undertecknandet av sugtablett kan förare välja mellan 30 olika sätt att anpassa din Captur.

Renault Captur 2017: nya estetiska detaljer

Utöver de nya färgerna, inklusive intervallet 2017 Renault Captur, hans exteriör design presenterar små förändringar. En av de mest anmärkningsvärda är införandet av nya strålkastare "ren Vision" -enligt versioner, med Full LED-teknik. Vid botten av stötfångaren, varselljus LED skriver nu i form av "C", Utseende och utseende är också återspeglas i bakljusen.

Renault Captur 2017i Exteriör 2017 Renault Captur, inte gå obemärkt förbi den ny frontgrillen, med många likheter med de renault kadjar. den DNA Varumärket förstärks av närvaron av stora emblem romb Central kalender. För sin del paletten av tillgängliga alternativ i kapitlet legering komplett med tillgängligheten av fyra nya mönster (Extreme och äventyr i diameter och 16 inches i diameter och Utforska Emotion 17 inches).

Förutom de estetiska förändringar och detaljerade, förare som är inriktade mot köp avRenault Captur 2017 De kommer att finnas tillgänglig en ny valfritt element i utrustningen. Det är en fast glas panoramatak -Du kan också välja bitono- konfiguration som distinktion medför inte bara utomlands, men också tillåter mer ljus i hjälpa att öka känslan av rymd i kabinen.

den inuti Renault Captur 2017 Det ger upp sex färger med olika anpassning: Ivory, Ocean Blue, karamell, röd, Satin Chrome och Chrome patina. Dessa, i sin tur, kan kompletteras med tre nya förpackningar alternativ (cappucino, Atacama rött och orange).

Renault Captur 2017Renault Captur 2017: säkerhet och anslutningsmöjligheter

den Punkterna säkerhet och anslutningsmöjligheter-underhållning även nuvarande utvecklingen i den intervallet 2017 Renault Captur. I det första avsnittet, som nya system Körhjälpanordning höjdpunkter varningsanordning blinda Bllind Spot Varning, förutom den parkeringshjälp systemet Park Assist Lätt.

När det gäller uppkoppling och underhållning ombord, Renault Captur 2017 Den har den senaste utvecklingen R-Link multimediasystem, som en stor nyhet som blir en del av R teknik&GÅ, möjliggör full kompatibilitet och integration av mobila enheter med programmet installerat Auto Androit. För dem som vill njuta av en hög ljudkvalitet, kan du lägga till utrustningen Bose premium ljudsystem Sound System.

Renault Captur 2017: upp till fyra motorer

Mekaniskt, leverans av propellrar Renault Captur 2017 Det är oförändrad. Således, i diesel kommer du att kunna välja versioner 1,5 dCi 90 och 110 hk, medan bensin finns på 0,0 TCe turbo tre-cylindrig motor och 90 hk fyrcylindrig turboladdad 1,2 TCe 120 hk.

Du kan också vara intresserad

- Juke Nissan, Peugeot 2008 och Renault Captur är vad SUV bättre?

- Renault Scénic dCi 130: test och alla våra mätningar

- Renault Talisman, Kia Optima och Ford Mondeo, vad som är bättre bekant?

- Test 100.000 km Renault Mégane 1.6 dCi: nyckeldata

Adblock
detector