Lexus LS + Concept: autonoma lyxbil

Lexus LS + Concept: autonoma lyxbil

Lexus LS + Concept räknar autonoma drivteknik, medan begränsade upplagor av RC F och GS F fira 10-årsdagen av F Sport.

Helt nya Lexus i Tokyo Motor Show 2017

Helt nya Lexus i Tokyo Motor Show 2017

Helt nya Lexus i Tokyo Motor Show 2017

Helt nya Lexus i Tokyo Motor Show 2017

Lexus Han har presenterat en prototyp kapacitet autonom körning, kallas Lexus LS + Concept, som presenterades vid den 45: e upplagan av Tokyo Motor Show. Detta är den vision som har den japanska varumärket med avseende på dess övre ände Lexus LS, och räknar möjlig formspråk och teknik högt automatiserad körning som kommer att finnas tillgänglig i år 2020.

Förutom att ha en modern strålkastare där ingen brist på vissa funktioner som utförs av laserdioder, den Lexus LS + Concept använder iögonfallande elektroniska speglar, De använder en kamera för att överföra sina bilder till passagerarutrymmet. Men det riktigt intressant Lexus LS + Concept är deras tekniker autonom körning och artificiell intelligens. Använda guiden ‘Highway Lagkamraten’ Det kan röra sig utan förare ingripande från motorvägssträckor, som bilen själv kan hålla sig inom körfältet, hålla avstånd till andra fordon samt utföra automatiska ändringar lane, inkorporeringar och avfarter.

Ett annat inslag i Lexus LS + Concept Det är att det kan kommunicera med ett datacenter för att hålla sina system uppdateras ladda ner ny mjukvara och lägga till nya funktioner. Samtidigt, ett system artificiell intelligens lär sig av data som samlats in från vägmiljön och att säkerställa en hög nivå av automatiserad körning.

Dessutom, Lexus Han har infört två begränsad serie hans F sport division, till minne av 10-årsdagen av lanseringen av sin första produkt, IS F, 2007. Utan att ge upp lyx karakteristiska Lexus, den GS F sports saloon och coupe RC F tillhandahålla mycket dynamisk och körglädje och kännetecknas av användningen av specifika dämpare mera prestacionales, titan avgasledningen och externa komponenter CFRP (Polymer förstärkt med kolfiber). Den matta grå ytterpaneler och inredning accenter i blått tonalitet Värme Blue “avsluta uppsättningen. I det här fallet, Lexus planerar att sälja 50 enheter vardera av dem i Japan från och med våren 2018.

Du kanske också är intresserad av:

Lexus GS F, hur dagens faktiskt spendera en V8?

Lexus F idrott, sportig elegans

Test: Lexus RC F, Sport SAMURAI

Adblock
detector