SsangYong Rexton 2017: alla bilder och definitiva uppgifter

SsangYong Rexton 2017: alla bilder och definitiva uppgifter

Den nya generationen SsangYong Rexton erbjuder ett förnyat åtagande att utforma och större anslutning och teknik, allt utan att förlora sin karaktär väg.

SsangYong Rexton 2017: De slutliga bilder av nya SUV

SsangYong Rexton 2017: De slutliga bilder av nya SUV

SsangYong Rexton 2017: De slutliga bilder av nya SUV

SsangYong Rexton 2017: De slutliga bilder av nya SUV

Håll ditt väsen ta itu med de nya behoven hos en offentlig som alltmer ser mer bättre väghållning, utrustning och utskriftskvalitet är vad som söks SsangYong att förnya sin Rexton, presenterar sin fjärde generationen i Seoul Motor Show och komma till Spanska marknaden i början av nästa oktober att ytterligare öka de nästan 19.000 sålda enheter sedan sitt första framträdande på marknaden.

Efter framträdande i 2015 Tivoli och 2016 XLV detta 2017 Den är märkt på produktoffensiv SsangYong för att vara den förnyelse av Rexton, en viktig modell för företaget av tradition och popularitet på den spanska marknaden har nått sin fjärde generation. Även om det är att behålla sin grundstruktur, med en Oberoende ram Stiles och skenor Mercedes ursprung, Rexton 2017 har uppdaterats med hjälp av höghållfasta stål, material som används också i kroppen av en stor SUV som gör att du kan välja mellan versioner av fem eller sju säten. Dessa mått gör att du kan tävla i vår marknad med Hyundai Santa Fe och Kia Sorento, men trogen sin historia genom att tillhandahålla en närmaste tecknet till alla traditionella mark. Inte för inte har den förutnämnda mycket beprövade och effektivt mot den hårda behandlingen separat chassi kroppen, även med en stor andel av lätta stål av hög resistans och överföring klassiskt snitt, vilket kommer att ge upphov till billigare versioner 4×4 familj och andra bakhjulsdrift med framaxeln anslutningsbar något alltmer sällsynt gång en fördelare som gör att engagera lägre växlarna för att övervinna hinder orographic enhet och rankas som en av de 4×4 SUV.

SsangYong Rexton 2017Dessa möjligheter tillåter SsangYong formulera ett område där det bakre driv exklusiva innebär inte nödvändigtvis att bli synonymt med låg, men högre doser kan vara utrustning attraktivt för familjens bruk. På samma sätt är det också planeras utseende 4×4 versioner med mindre sofistikerade utrustning mer inriktad på att arbeta och off road entusiasten.

SsangYong Rexton designen 2017

Visuellt den Y400 -som är den internt namn Rexton– påminner Tivoli i dynamiska drag linjer längs sidorna och en främre där varumärket identitet presenteras inser att SUV vara lätt och förlängs fram till 2020, skulle vid vilken tidpunkt ett nollutsläpp SUV kommer att lanseras med en teknik som ännu inte meddelat väl vara en utökad räckvidd elektrisk som utnyttjar teknik från Mahindra grupp och redan finnas på marknaden nästa SsangYong Korando, också baserad på den lilla plattformen och har förmånen att släppa en bensinmotor turbo 1,5 vilket bör med fördel ersätta de 1,6 atmosfär fästen Tivoli idag.

SsangYong Rexton 2017: inredning

den interiör SsangYong Rexton 2017, Samtidigt håller en klassisk och elegant design, som domineras av instrumenteringen på en 7 “bakom ratten, en Central pekskärm 9,2 tum och en färgstark material, fin touch som som versioner kan även inkludera högkvalitativa material som läder Napa visar hur den sydkoreanska företaget strävar efter att placera sin SUV med värden som går utöver priset. Således kommer det att ha en utrustning anmärkningsvärd både vad gäller komfort -med möjlighet till en grind motorizado- stam, som teknik körsäkerhet, bland vilka inkluderar kringutrustning AVM 3D kamerasystem och förarassistans ingår i ADAS (döda vinkeln sensor, Alarm risk för påkörning bakifrån, nödbromsning självständigt och alert Cambo oavsiktlig körfält, men ingen aktiv farthållare med bromsfunktion), Förutom att införliva Apple anslutning carplay, Android Auto och, beroende på vilken version, upp 9 krockkuddar.

SsangYong Rexton 2017den SsangYong Rexton 2017 ståtar inre utrymme och belastningskapacitet. I själva verket, i de inledande mätningar som gjorts i internationella presentation vid Seoul Motor Show har vi kunnat verifiera en bagageutrymme regelbundna proportioner 114 cm lång, så många av bredd och 47 som skulle ge en hög kapacitet skulle överstiga 610 liter mätt till brickan tagande fördel av den dubbla bottnen. Det är också rymliga interiör, speciellt generös i dimension bredd, bredvid 1,5 meter fram och bak och tillräcklig för baksätespassagerarna kan placera sina fötter under framsätet utrymme.

SsangYong Rexton 2017: motorer

Av de två motorer, som kommer att omfatta SsangYong Rexton 2017 bara komma till Spanien turbodiesel 2,2 l och 181 CV, och kommer att göra både version med sexväxlad manuell växellåda som automatiskt 7 och källa Mercedes, men med väljaren i mitten av cockpit istället för rattstången. Den maximala siffra momentet står vid 43,84 mkg, tillgänglig mellan 1500 och 2500 varv per minut.

När det gäller dimensionerna hos den nya generationen SsangYong Rexton, Det tillkännager en 4,85 m längd, en bredd 1,96 m och höjd 1,80 m, medan hjulbas är 2,86 m.

Du kan också vara intresserad

– SsangYong Y400, efterföljaren till Rexton SUV kommer debut i april

– SsangYong XAVL, så den nya sju-sitsig SUV

Adblock
detector