Volkswagen Caddy Alltrack, Campero geest

Met de nieuwe generatie van de VW Caddy nieuw geïntroduceerde, het Duitse merk presenteert nu zijn jas versie onder de naam 'Alltrack' dat al in Volkswagen bekend.

Volkswagen Caddy Alltrack

Volkswagen Caddy Alltrack

Volkswagen Caddy Alltrack

Volkswagen Caddy Alltrack

Frankfurt Motor Show 2015

De vierde generatie van de Volkswagen Caddy debuteert nieuwe naam voor Meer variant campera. De 'oude' Cross Caddy geeft het stokje door aan nieuwe caddy Alltrack, dezelfde naam die de Passat Alltrack Golf Alltrack identieke of filosofie ontvangt. Ze zijn versies bepaalde vaardigheden om soepel te bewegen op onverharde wegen, maar niet daarbuiten. Als een beste kwaliteiten 'off-road' optionele 4Motion vierwielaandrijving je uit de problemen kan krijgen meer je wilt.

de nieuwe Volkswagen Caddy Alltrack, verkrijgbaar in versies van de passagiers en cabine, Het bevat een lichaamsuitrusting die duidelijk onderscheidt deze van 'normale' broers: nieuwe bumpers, spatborden in donkere plastic staaf geladen imperiaal, grille en achterlichten en specifieke en in de binnenland, meer in overeenstemming met hun Campero geest en met opklapbare tafels voor bewoners in de achterste kamer. Andere exclusieve details lichtmetalen velgen 17-inch 'Quito', de beige metallic "Mojave 'voor het lichaam, wiel en versnellingspookknop met leer en logos Alltrack.

Volkswagen Caddy Alltrack

Een mechanisch, geen verrassingen in benzine, vinden we de 1.0 TSI 84 pk, 110 pk 1.2 TSI en 1.4 TSI 125 pk; in diesel, de 2.0 TDI commando's in stappen van 75, 110 en 150 pk; Tot slot is er een extra versie 1.4 TGI 110 pk die kan draaien op CNG, dat wil zeggen, gecomprimeerd aardgas. Schakelbak kan 5- of 6-snelheid automatische DSG 6 of 7 versnellingen en, Desgewenst kunt u kiezen voor de integrale 4MOTION.

tussen de inbegrepen audiovisuele apparatuur vinden we de start functie in behandeling standaard, manuele airconditioning voor de passagier variant, pak 'light en visie' (met automatische dagrijverlichting, welkom licht, ...), snelheidsbegrenzer en 5-inch scherm full colour. in Duitsland, de prijzen Ze beginnen bij 16.485 euro; de rest van Europa, wordt de bestelling later aan te komen dit jaar.

Adblock
detector