DS 7 Cross: den nya SUV är nu till försäljning (pris)

DS 7 Cross: den nya SUV är nu till försäljning (pris)

Den nya DS 7 Cross är redan till försäljning på den spanska marknaden. Den specialversion av Première markerar kick-off av denna nya SUV PSA Group.DS 7 Cross: den nya SUV är nu till försäljning (pris)

Brand PSA-gruppen, DS, har meddelat att man nu kan göra bokningar av den nya SUV DS 7 Cross La Première. Ett fordon som redan dykt upp i Geneva Motor Show och vi har skytte för första gången Emmanuel Macron invigning som president i Frankrike. Denna version, begränsad upplaga, kan endast bokas online.

DS har fastställt grund priset på denna DS 7 Cross La premiär i 52.000 euro för övergång Diesel 180 hk och 52,750 euro Om du väljer motorisering 225 hk bensin. I båda fallen har denna begränsade version automatväxellåda åtta hastighet där körkomfort och låg förbrukning är rå.

La Première versionen kommer att vara den första att nå marknaden DS 7 Cross och med tanke på dess unika, åtföljs av en yta för att matcha en begränsad version. Denna SUV kan väljas tre färger: Artense Gray, Pearly White eller Black Pearl. Likaså är alla interiörer toppas av en Nappa läderklädsel Color Art Rubis.

Dessutom kommer det yttre också att detaljer Color Art Rubis, som i DS-logotypen på sidorna anagram eller 20-tums hjul. Dessutom kommer interiören har en couture “pärla punkt” vilket kommer att ge större exklusivitet till bilen och ser bilden i kombination med andra färger som finns inuti.

Vi måste vänta

Hittills har vi talat om DS 7 Cross La Première, men att se på våra vägar resten av familjen DS 7 Cross måste vänta tills 2018 och 2019. Nästa år versioner kommer läggas till med förbränningsmotorer: Two diesel (130 och 180 hk) och tre bensin (130, 180 och 225 hk). La Première version kan väljas därför motorizations stoppa denna SUV område. Dessutom 2019 det kommer att nå en plug-in hybrid version 60 km av elektrisk räckvidd och 300 hk i dess kombination av elmotor och förbränning.

Du kanske också är intresserad av:

DS 7 Cross: alla bilder och data från den första SUV DS

DS 7 Cross, bilen av Frankrikes president

SUV med PSA attacker världen

Adblock
detector