Så kommer den nya SUV Seat: En 7-sitsig super Ateca

Så kommer den nya SUV Seat: En 7-sitsig super Ateca

Det är ännu inte bekräftats officiellt, men det ser ut som den nya stora SUV Seat Álora kallas. Med upp till 7 platser, kommer det att ligga ovanför Ateca och återigen tillgripa en spanska befolkningen.

Seat Alora: namnet på den nya 7-sitsig SUV?

Seat Alora: namnet på den nya 7-sitsig SUV?

Seat Alora: namnet på den nya 7-sitsig SUV?

Seat Alora: namnet på den nya 7-sitsig SUV?

Seat Álora. Definitivt det verkar som det här är namnet på den nya SUV kommer debut varumärke Spanska utvecklats på samma plattform av Ateca men med 7 platser. För att förstå Spanish version sittplats Kodiaq nya Skoda eller VW Tiguan … men Allspace Made in Germany. Specifikt i Wolfsburg.

Hans namn var så långt den bäst bevarade hemligheten och även hittills Seat inte bekräftats officiellt, alla rykten som kommer från Tyskland tar för givet och denna beteckning. ¿Och var den kommer ifrån? sedan Seat återgår till “pull” spanska namnet som alltid han lovar. Om Ateca är en stad med Zaragoza och Teneriffa Arona det vill säga att den nya 7-sitsig SUV resa till provinsen malaga: Alora är en andalusisk stad, som ligger i centrum av provinsen och inramade i regionen Valle del Guadalhorce. Med en yta på 169,62 km2, och mycket nära den berömda Caminito del Rey, har en uppskattad befolkning på mer än 13.000 invånare, enligt INE 2015.

Seat Alora anländer 2018

Vad hittills jag hade bekräftat att det var sin plats beräknade tidpunkten för release: 2018. Detta var officiellt försäkrade president av varumärket, Luca de Meo, lovande att tredje SUV av företaget “Det kommer att innebära nya kunder, öka varumärkets image och har en mycket viktig roll i vår förmåga att generera marginaler effekt.” Detta konstaterades under presentationen av de senaste ekonomiska resultaten i bolaget.

Seat Áloraden Nya Seat Álora Det kommer att vara placerad på både räckvidd ovanför den aktuella varumärket Ateca, en SUV som på bara ett år har blivit en storsäljare för att framstå som en av de bäst säljande modellerna i kategorin. Med dess mISMA MQB-plattformen, men i dess variant A2 långsträckt kropp och en möjlighet att få 5 eller 7 säten interiör, denna stora nya SUV är utformad ja i Barcelona med ambitioner att vara den mest praktiska modellen i sitt slag.

Dessutom, som vi lärt oss i tidigare samtal med sina chefer, Alora den nya Seat vara en mycket viktig modell för varumärket, inte bara för segmentet ockuperade, men också för att kommer att släppa en ny frontal bild… sedan reproducera och utvecklas den nya generationen av kompakta Leon.

Säte Alora sortiment och motorer

Några detaljer vi vet just nu vad som kommer att bli den tredje SUV Seat, denna nya Alora. Om vi ​​analyserar alternativ i andra märken i gruppen, kan vi nästan garantera att dess längd blir runt 4.70 meter och bör ha en stor trunk att med 5 platser användbart, behändigt översteg 600 liter kapacitet verklig.

När det gäller motorer, den nya Seat Álora kommersiellt ska börja sitt utbud på bensin med det nya 1,5 TSI 150 hk och systemet cylinderavstängning, redan släppt nu i nya Golf. Ovan, bör du också ha en Version 2,0 TSI 190 och 220 hk ström.

redan diesel, Seat Álora sitt sortiment ska börja med den kända Version 2,0 TDI 150 hk, och erbjuda ovanstående varianter Och 190-240 hk. Det, åtminstone är det område som den presenteras på marknaden VW Tiguan Allspace och vad som verkar mest logiska svar på de motorer som bara premiär Golf eller löften Ateca nya Cupra. Vi håller rapportering …

Du kanske också är intresserad av:

SUV anländer: Seat och Skoda Kodiaq Coupé Álora

Alla hemligheter Ibiza och kommande Seat

Så kommer det nya Seat Arona

Adblock
detector