Nya Seat Ateca FR: priser för sportigare Ateca

Nya Seat Ateca FR: priser för sportigare Ateca

Ateca Seat FR, den sportigaste versionen av denna SUV och har priser för Spanien. Här ger vi dig all information och priser i detalj.

Nya Seat Ateca FR: priser och detaljer

Nya Seat Ateca FR: priser och detaljer

Nya Seat Ateca FR: priser och detaljer

Nya Seat Ateca FR: priser och detaljer

den Nya Seat FR Ateca Det är den viktigaste nyheten i det spanska företaget i Barcelona Automobile 2017, vilket kommer att öppna sina dörrar för allmänheten tills 21 maj. Tillkomsten av den nya versionen ger mer salt och peppar till en av de Att sälja SUV i vårt land.

den FR Seat SUV version av Ateca Det läggs till befintliga versioner Reference, Style och xcellence. bland annat Ateca standard på FR omfatta styrning av adaptiv ACC kryssning fotgängarskydd, vinkeldetektorn döda med alert tillbaka trafik, visa kamerans 360, guiden automatisk parkering, bakluckan automatisk öppnings, strålkastare med teknik Full LED eller Full Link-systemet webbläsare färgskärm 20,3 cm (8 ”). I listan över Valfria utrustnings, Vi bör nämna intressanta system såsom adaptiv chassikontroll och conectivity Box att ladda ‘smartphone’ trådlöst.

Ateca Seat FRAteca Seat FR: "warpaint" sports

den Ateca Seat FR Det skiljer sig från andra versioner av detta SUV genom en serie av differentiators. utåt, De uppmärksamma den FR logo på grillen, specifik design och glänsande svart främre stötfångaren också unikt utformade i karossens färg. FR-logotypen kan också hittas på bakluckan, stötfångare ovanför det nya lagförslaget. Sett i profil, identitets FR ökar i styrka med tak rails svart, hjulhus målade i samma färg som kroppen och en metallfälgar 18 tum.

i interiör, den sportiga stilen Ateca Seat FR Den utmärker sig med fotstöd Aluminium med FR logo, en logotyp som finns också i multifunktionssportratt, läderklädda röda sömmar. Sportstolarna är klädda i tyg Alcantara svart, medan pedalerna är aluminium.

Ateca Seat FRAteca Seat FR, dess motorer till Spanien

den mekanisk intervall av Ateca Seat FR i Spanien den bildas med totalt fyra motorer. Bensin, kan detta sportig yta kombineras med propellrar 1.4 EcoTSI 150 hk och den nya 190 hk 2,0 EcoTSI. Diesel, tillgängliga alternativ börja med tryck 2,0 TDI effektnivåer av 150 och 190 hk.

Nedan vi detalj Seat priser FR Ateca i Spanien, såväl som de olika kombinationer med växellådor och typer av dragkraft.

Ateca Seat FR: Prisintervallet för Spanien

bensin

Ateca Seat 150 hk 1,4 EcoTSI St&Sp FR: 31,340 €

Ateca Seat 1,4 EcoTSI 150 hk DSG-7 St&Sp FR: 33,490 €

Ateca Seat 150 hk 1,4 EcoTSI 4Drive St&Sp FR: 34,000 €

Ateca Seat 1,4 EcoTSI 150 hk DSG-6 4Drive St&Sp FR: 36,150 €

Ateca Seat 2,0 EcoTSI 190 hk DSG-7 4Drive St&Sp FR: 37,660 €

diesel

Ateca Seat 2.0 TDI CR 150 hk 4Drive St&Sp FR: 36,430 €

Ateca Seat 2,0 TDI CR 190 PS DSG-7 4Drive St&Sp FR: 40,730 €

Du kan också vara intresserad

– Ateca Seat TSI vs Toyota C-HR: Vad intresserade SUV, hybrid eller bensin?

– Officer! Seat har en 7-sitsig SUV större än Ateca

– Vad blir namnet på den nya SUV Seat? Satsningar accepteras …

– Seat Alora: ny SUV 7 sitsig super Ateca?

Adblock
detector