Hvad vil race biler i fremtiden?

Som gør gade biler, er racerbiler udvikler sig og ændre deres udseende, noget mange gange motiveret af reglerne.Hvad vil race biler i fremtiden?

I mange tilfælde, regelændringer eller karriereudvikling og give anledning til forskellige kategorier æstetiske modifikationer, De har ikke altid forstår smagen, men for at få de hurtigste biler af sæsonen. Sidstnævnte er ofte kompliceret, især når der er store spring i reglerne for det ene år til det andet. Mange har gevindhuller for regulering for at installere 'ikke-juridiske' elementer i deres biler, mange af dem erklæret ulovlig et par løb senere på sæsonen eller det følgende år.

Et eksempel er den aktuelle formel 1, I løbet af de seneste 10 år har undergået mange ændringer i æstetik bilerne og endelig ser ud til at være kommet lidt mere behagelig for øjet end i årene, der oplevede design, og meget, med krængeror , front og diffusorer med lidt følelse af smag, men nogle gange har de vist sig effektiv trimning et par sekunder pr omgang.

den formel 1 begynder at vise designs som en computer gengivelser nærmer stigende grad biler LMP1 den Global Resistance, som vi kan finde i de 24 timers Le Mans. Biler udvide sin centrale organ, på udkig efter aerodynamiske forbedringer og bedre beskyttelse af føreren, med kupler, der dækker helt eller delvist kabinen af ​​bilen.

coaches Nascar Amerikanske, i mellemtiden, bør sigte mod mere afrundede og aerodynamiske former fremtiden, så holde sig væk fra hende som lige og firkantede linjer. Og det er, at disse biler er meget effektiv ansigt til at køre i en lige linje, men de er ikke så meget, når de står over for kurven for den ovale bane, hvor sådanne tests køres. Alt peger på hurtigste biler på enhver måde.

Det er klart, effektivitet og respekt for miljøet Det er også en af ​​de stærke punkter for udvikling af racerbiler i fremtiden.

Fremskridt i denne henseende har været ankomsten af ​​Formel E elektrisk racerbiler, der kulminerede for et par uger siden sin anden sæson siden fødslen af ​​hånden Alejandro Agag. Denne test biler fortsætter med at udvikle sig og håber at have i den nærmeste fremtid med batterier med tilstrækkelig autonomi til ikke at ændre halv køre hvert løb.

direkte knyttet formel E, Vi finder konkurrencen kaldet Roborace, som har til hensigt at iværksætte et projekt væddeløb autonome elbiler, dvs. uden lods. Ved ikke at skulle rumme en person inde i kabinen, kan du ty til mere strømlinede og spektakulære design.

Roborace, racing elbiler uden chauffør

En anden ting at overveje, er den globale vækst virtuelle piloter, folk, der deltager i køreklar mesterskaber nationalt og internationalt ved hjælp racing simulatorer som Gran Turismo, iRacing eller rFactor. Denne type af piloter kunne komme til at køre i løb førende rigtig bil fjernbetjening, takket være bærere, såsom dem, der anvendes til at konkurrere næsten (sæde, rat og skærm). Sidstnævnte ville ende risikoen for egentlige rytter under et løb.

Du kan også være interesseret

Ikke alt er Formel 1: finder mest interessante konkurrencer

Racerbiler forbudt

Carlos Martínez interviewet, professionel virtuelle pilot

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

Adblock
detector