Den 'Grønne Helvede' gemmes: Dette er Nürburgring

Den ‘Grønne Helvede’ gemmes: Dette er Nürburgring

Efter flere års tvivl og med en virkelig usikker fremtid, den legendariske Nürburgring har en ny køber. Det tyske selskab “Stenbuk koncernens vilje, fra 1. januar 2015, den nye ejer af et layout, der indeholder inden for sine 90 kurver og 20.832 kilometer lang historie og en masse fare, men er blevet bekræftet som et valfartssted for alle bil elskere.

Nürburgring: en lastet kredsløb historie

Nürburgring: en lastet kredsløb historie

Nürburgring: en lastet kredsløb historie

Nürburgring: en lastet kredsløb historie

Livet for mange bevæges af lidenskaber, nogle af dem tage dig til en pilgrimsrejse til bedesteder. Nogle går til Santiago de Compostela, andre til Mekka, og vi, Bil kærester og ‘Motorsport’, vi har i vores sind den Nürburgring som den store tempel motorsport verden. den ‘Grøn Hell’, som han kaldte på tidspunktet for tre-tiden mester Jackie Stewart F1, eller Nordschleife, navnet på den gamle layout, har været skueplads for mange løb i hele deres 87 års historie. Med variationer i layout, der har modtaget snesevis af forskellige kategorier med sejre mytiske piloter forfremmet til kategorien af ​​’Ringmeister’ (Noget som de ‘mestre’ kredsløb) som Tazio Nuvolari, Alberto Ascari, Juan Manuel Fangio og Jacky Ickx, men også med nedkøling ulykker og dødsulykker på sporet fordi altid fremherskende fare i stien.

den seneste kommer til os fra Eifel-bjergene i det vestlige Tyskland -placering af Nordschleife-, er, at Tysk leverandør af bildele ‘Stenbukken Group’ vil være den nye ejer af kredsløbet fra 1. januar 2015. Efter år med en usikker fremtid, har de nuværende ejere accepteret deres tilbud, der stiger til 100 millioner euro. De har også lovet en Ekstra investering på 25 millioner euro, for at forbedre faciliteterne i hele komplekset omkring kredsløbet. Han talte i sin tid selv chef for Formel 1 Bernie Ecclestone, var interesseret i at købe.

Det blev skabt i løbet af disse år med usikkerhed, platform kaldet ‘Gem Ringen’, Han fordømmer spild af den tyske regering mellem 2007 og 2009 i opførelsen af ​​et indkøbscenter på samme kredsløb. den offentlige gæld genereret for dette arbejde ironisk kaldet ‘NüroDisney’ han udgjorde mere end 350 millioner euro, uden at have modtaget offentlig accept som forventet. ‘Gem Ringen’ indsamlede underskrifter for at forhindre kredsløbet i at falde i hænderne på enhver privat virksomhed og skaber forskellige profiler af sociale netværk til at give sig til kende.

Nurburgring

En historie fuld af følelser … og fare

Den Nürburgring begyndte opførelsen i 1925 og hilste hans første løb, Grand Prix i Tyskland, 1927. På det tidspunkt blev kredsløbet dannet af tre sektioner: Nordschleife, 22,8 km, Sudschleife, 7,5 km, og oval 2.24 km. Blot tre år senere, i 1930, tilfældigvis til at blive brugt kun den nordlige del.

Den sydlige del og den ovale er, og at huske efter opførelsen af kredsløb vært fleste af løbene afholdt på Nürburgring øjeblikket. Denne spor af 4,5 km længde, blev det udgivet i 1985 og han markerede en tilbagevenden af ​​Formel 1, efter Niki Lauda frygtelige ulykke, der næsten kostede ham livet i 1976. I øjeblikket er højdepunktet af motorsport tvist den tyske Grand Prix hvert andet år, skiftevis med Hockenheimring. Andre tyske modstand tests, såsom serie VLN hvis vigtigste beviser er den Nürburgring 24 Hours– forene de mest moderne layout med den 20,8 kilometer Nordschleife strøm, danner således en kredsløb af 26 kilometer, og 40 kurver til venstre, 50 højre, og 300 meter lodret fald højde mellem de laveste og højeste punkt.

Stigninger på 17 procent, 11 procent nedture, blinde hjørner, krænges kurver som den berømte ‘Karrusel’ … De er en del af et kredsløb, hvor enhver chauffør kan sætte sin bil til 23 euro og et spin, eller andre aktiviteter, såsom copilotajes, sightseeing, eller køre med karts og erfaringer off-road andetsteds i kabinettet.

Nurburgring

‘Personlige’ kredsløbselementer producenter

den bilmærker anvendes i stigende grad til Nürburgring tune deres nye biler, redde den oprindelige ånd af layoutet. Og i sin undfangelse, blev det skabt som et sted Nürburgring test af tyske producenter af tiden. Den ‘kamp’ vi lever i dag, er ikke kun fokuseret på at udføre eftersyn af sport modeller af mærkerne, men går ud over. Et nyt køretøj til at associere med ordet ‘record’ på dette spor er allerede en marketingstrategi mere.

En af de seneste nyheder om den nye stjerne Seat Leon Cupra, markerer banerekord for en forhjulstræk som standard (7 minutter og 58 sekunder). Men i dag, den bedste tidspunkt for en produktion bil det holder radikal SR8LM, en tiempazo af 6 minutter og 48 sekunder. Imidlertid blev denne gang udført med slicks dæk hvilket naturligvis er de ikke lov til at bruge på den åbne landevej. Ja du skal overveje, for eksempel på 6 minutter og 57 sekunder har for nylig afsluttet den super-hybrid cabriolet Porsche 918 Spyder.

Ja, bilen kan prale af den absolut rekord Nordschleife er den Porsche 956 prototype racing, i 1983 Han afsluttede en rotation af 6 minutter og 11 sekunder. Spektakulære ydelsesniveauer, især sammenlignet med den formel 1 70: det var Niki Lauda den første til at miste 7 minutter i kvalificerende session GP 1976 en dag før hans frygtelige ulykke.

Det er vores opfattelse

Enhver elsker af biler og racer bør være mindst én gang på Nürburgring. Vidne kører bag den gamle skov spor Nurburg uvurderlig. Og hvis du kan, for at give tilbage til stien i enhver type køretøj skal være en fantastisk oplevelse … og farlig. Fordi glem ikke, det er et kredsløb med mange års bag, med minimale sikkerhedsforanstaltninger, med farlige kurver og en meget lang længde. Hvis du nogensinde har mulighed for at gå, anbefaler jeg lære dig det hele kredsløb (ingen let opgave) i et racingspil. Du vil takke. De behøver ikke kalde ‘den grønne helvede’.

Adblock
detector