Volvo XC40: Den nye SUV som vil revolusjonere SUV!

Ikke bare i konseptet, i form og substans, også hvordan å forstå og bruke bilen, den nye Volvo XC40 vil markere et før og etter. Den kommer i salg i dag over hele verden fra 42,220 euro i Spania.

Volvo XC 40, informasjon og offisielle bilder

Volvo XC 40, informasjon og offisielle bilder

Volvo XC 40, informasjon og offisielle bilder

Volvo XC 40, informasjon og offisielle bilder

Nei, det var ikke et hint. når Volvo introduserte begrepet var alvorlig 40,0, Og for å vise sine ekte bilder, og at vi presenterer i forrige uke. I dag er D: Volvo XC40 er den kast for å erobre verden og hele bestillingen åpnes. I Spania, ja, bør vi forvente første kvartal 2018 til første enhetene kommer til tildeling og leveres til kundene. Det er en av de mest gjennomgripende Volvo privatkunder, opp til 60 prosent, dele de resterende 40% mellom bedrifter og alquiladores i en andel på 30 og 10 prosent, henholdsvis.

Volvo XC40

Den starter prisen, fra 42,220 euro. Men du må gjøre en tvunget stopp på veien. Det er den startpris på de første motorer som skal selges i vårt marked, slik at tall svarende til den versjon D4 Diesel 190 hk, og AWD automatisk. ambisiøs XC40, Han ønsker å spille med de store og vil verve utstyr og motorer som gjør stor. Fordi nesten T5 bensin 250 hk-motoren er den andre bekreftet for vårt marked, også, med firehjulsdrift automatisk. Ingen tid på jakt etter store volumer, men best posisjonert kunde. 4000 enheter er salgsmålet for 2018, sto for et første kvartal som Volvo XC40 ikke leke med alle mulige våpen. Fordi fra våren kommer volum motorer, som D3 Diesel 150 hk forhjulsdrift og manuell girkasse.

Volvo XC40

Det er også forventet i hele 2018, ankomst av enestående motorfamilien 3 sylinder 1.5 liter, grunnlag for fremtidig T5 Twin Engine Hybrid plugg. Fordeler med helt ny CMA-arkitektur, kjøretøyene artikulert neste base på 40-serien av Volvo, der nesten integrere alle sikkerhetsinnretninger og kjøre assistenter store serier, som XC60 og XC90, SPA basert.

Samtidig med lanseringen av XC 40 Volvo også lansert verden sin nye Stell av Volvo-plattformen. En ny måte kjøpe Volvo, Volvo nyte, forstå bilen og bruke XC40. Det vil bli utvidet til andre modeller, og vil være tilgjengelig først i 8 land, inkludert Spania. De satser på digital tjeneste, starter med digital nøkkel, og kombinerer digital med forhandleren service. Du trenger ikke forveksle med leasing tjenester, fordi bak Stell av Volvo abonnement huder eksklusive premium pakker med tjenester som integrerer kjøp, bruk, vedlikehold, innleie spesielle rådgivningstjenester som fyller drivstoff, rengjøring, vedlikehold kjøretøy henting eller levering av kjøp ved elektronisk handel i selve kjøretøyet. Vi er i dette øyeblikk som bor i første person presentasjonen slik at du utvide inntrykk kort tid etter sett og rørte den helt nye Volvo XC40.

Du kan også være interessert i:

Den nyeste Porsche Cayenne og er den tredje generasjonen

BMW X7 Concept Video

Den nye Mercedes SUV som kommer i 2020

Adblock
detector