Vertailu: BMW 3-sarjan GT vs BMW 3-sarjan ja BMW 4-sarjan Gran Coupe

Koskaan samalla perusteella, BMW 3-sarjan, oli johtanut niin monia eri tuotteita. Tietenkin käyttämällä teknisiä vaihtoehtoja ja kokoonpanot, voit tehdä eroja hämärtyvät ... tai jopa enemmän täydennetty.

Vertailu: BMW 3-sarjan GT vs BMW 3-sarjan ja BMW 4-sarjan Gran Coupe

Vertailu: BMW 3-sarjan GT vs BMW 3-sarjan ja BMW 4-sarjan Gran Coupe

Vertailu: BMW 3-sarjan GT vs BMW 3-sarjan ja BMW 4-sarjan Gran Coupe

Vertailu: BMW 3-sarjan GT vs BMW 3-sarjan ja BMW 4-sarjan Gran Coupe

Harvat valmistajat ovat joustavuus BMW noston uusia tuotteita kohdistettu tiettyihin markkinaraon, ja todiste tästä on erilaisia ​​kehon joka on sen alueella, lähes päällekkäisiä. Se on seurausta etsivät tiettyjä erottelu mallejaan välttäen tavanomaisen ja tuottaa innovatiivisia varten aivan erityisiä tarpeita.

Vertailu: BMW 3-sarjan GT vs BMW 3-sarjan ja BMW 4-sarjan Gran CoupeEnsimmäinen saada pois perinteisen Baijerin käsitys siitä, mitä pitäisi olla auto oli X5, mallin, joka ei miellyttänyt purists brändin ja asiakkaiden on kuitenkin onnistunut murtautumaan markkinoille vasta tänään tulla keskuudessa Bestsellerisiilin luokkansa. Kuka tietää, jos sama asia tapahtuu 5-sarjan Gran Turismo, vielä kunnianhimoisemman ja monimutkaisempia käsitys luominen, ja että sen kirjaimet luottavat runko perheen, ajo asemaa SUV, modulaarisuus on tila-auto ja ketteryys sedan kaikki luopumatta ulkomuodon tiettyjen urheilun piirteitä. Tällä hetkellä on päättynyt hyytyä kaupallisesti, toisaalta koska sen kiistanalainen ja toiseksi koska sen korkea myyntihinta huipputeknologian hedelmiä, joka sisältää sen suoliston sekä ehdotuksia tehokkaat moottorit. Jopa niin, BMW Sitä ei ole pelotella toistaa konseptin pienemmässä mittakaavassa ja hinnoiteltu lisää sisältöä 3-sarjan GT. Osa siitä voi olla perusteltua, etenkin niille, jotka ajattelevat korkeus tavanomaisen sarja BMW 3 on hyvin alhainen, mikä vaikuttaa haitallisesti helppous matkustamon, näkyvyys kun ennakoida liikennettä, joka edeltää meitä ja kuten missä tahansa urheilussa mallia, jossa olet hyvin lähellä maanpintaa, tekee muiden kuljettajien tutustut olkansa.

BMW 3-sarjan Gran Turismo ei ole paljon suurempi kuin tavanomaisen auto, vaikka Se tarjoaa sisustuksen annoksella modulaarisuus maksimoida auton tavaratilassa. Takarivissä on makuuasentoon selkänsä, joka voidaan sijoittaa aiempaa pystyasentoon, jos erityinen tarve enemmän kuormatilaa. Myös ne voivat olla täysin ja itsenäisesti taitettava selkänoja, joko runko itse tai jousella istuimelle hyvin helposti ja pienellä vaivalla. Runko, kuten muun sisustuksen on päällä tunnollisesti ja jossa on lisää käytännön ratkaisu koskien 3-sarjan, koska suuremman määrän koukkuja roikkuu ostoskassit, kiskot paikannukseen kiinnitystarvikkeet ja kaksoispohja kannella vaimennettu ja sähköinen portti, jonka avautumisaste voidaan valita iDrive järjestelmän ja siten välttää kitka katto, jos pysäköintipaikka on hyvin alhainen. Ainoa haittapuoli on, että sisäpuolelta voi avata ja pitää olla kiinni auton ulkopuolelta.

Suhteen mitat asuttavuuden, BMW 3-sarjan GT piirteet runsaasti tilaa takamatkustajien venyttää jalkansa, mutta sen leveys, verrattuna, ei ole ollenkaan yhtä merkittävä. Tässä mittauksessa tavanomainen 3-sarjan voittaa vähintään 5 cm, kun taas Kaikissa kolmessa tapauksessa, Suuren keskitunneliin sisätilat on parempi nostetaan 4 matkustajalle. Toinen kielteinen kritiikki voimme tehdä BMW 3-sarjan GT on se, että takaikkunat ilman kehystä, kuten coupé- ei kokonaan alas. Pääsy kuitenkin, että on mukavampaa kuin veljiensä alueella, koska Sinun täytyy kumartua vähemmän tulla ja oviaukkoon on suurempi. loogisesti, 4-sarjan Gran Coupe on vaikein pääsy säädetään tulematta ongelmallista. Sen lisäksi, että alempi, istuin on kauempana oven ja ole kädensijoja kattoon. Mutta se on muita hyveitä.

taulukot ovat päinvastaiset.

Vertailu: BMW 3-sarjan GT vs BMW 3-sarjan ja BMW 4-sarjan Gran CoupeKanssa saapumisesta "4-ovi coupes", Perinteinen palkkio salonkia ovat menettäneet yksinoikeus ja on tullut vähemmän toivottava vaihtoehto, ei tavoitteellinen. Kuitenkin, se ei ole vain kuva mitä tuo 4-sarjan Gran Coupe, sillä, kuten BMW 4-sarja, niiden käyttäytyminen on tarkistettu. Voittaa tarkkuus raja, poisea ja kaarteissa nopeus. Sen takana on hieman kuivempi, mutta ei epämiellyttävä, mikä tekee menet aihe ja vähäisiä värähtelyjä kehon turvautumatta valinnainen aktiivinen jousitus. Tuloksena on auto erittäin neutraali, jossa juuri sinun täytyy saada vastakkaiseen lukon kun pyöristää käyrät perustuvat kaasun. Se on ketterä ja reagoiva, mutta samaan aikaan, helppo ajaa. Joissa on tavanomainen jousitus, 3-sarjan valitsee enemmän mukavuutta toistaiseksi harvinaista BMW, ei niinkään urheilullisuutta menneen. Mikään että luettelo ekstroja ei voi muuttaa, koska On olemassa useita saatavilla suspensiot, ja jopa suuntaa voidaan muuttaa, vaikka tässä tapauksessa valinnainen muuttuja säteen että varustanut 4-sarjan Gran Coupe ja 3-sarjan GT ei merkittäviä etuja.

vastaan "sukulaiset", GT BMW 3-sarjan Laadukas pitää liikkuva ja jopa sivutuulessa näytä vaikuttavan häneen, mutta urheilu ajo on raskaampaa huomata. On enemmän heilahtelut elin, se on vähemmän terävä ja vauhdittaa puolestaan ​​avaa tietä takia juontuu etupäästä -Jotain syytetään olla BMW-, joka esiintyy myös käsitellä nopeammin, koska käyrä. Se ei anna paljon luottamusta aluksi, Se kestää kauemmin tukea ja sinun täytyy ennakoida hieman mennä kilpa linjan, mutta kun ottaa toimenpide on hyvin tasapainoinen ja progressiivinen. Joka tapauksessa, suhteellisesti en usko "cochazo" kuten 5-sarjan GT, mutta tarkoituksena ei ole. Kukin hänen tyylinsä, hänen persoonallisuutensa on totta hänen kuvansa.

Adblock
detector